iwonka341 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 jeśli ktoś zna adres tej pani to proszę na pw to pojadę i ją zabiorę w weekend.. Quote
dreag Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Niestety, tylko osoba, która załozyła watek wie cokolwiek o suni, ale się nie odzywa... Szkoda. Quote
Randa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Zadzwoniłam do ekolożki i powiedziałam, że jest DT, ma wejść na wątek, bo chyba nie czytała, tel. do niej jest na początku watku Quote
iwonka341 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 własnie rozmawiałam z ekolożką tamtej Pani córka sie zakochała w suczce i zmieniła chyba zdanie (ekolożka w nst tyg się dowie co i jak) natomiast ja dziś po powrocie z pracy dzwonię do swojej wetki i zapisuję na sterylkę. Quote
ekolozka Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 W zasadzie nie mam za dużo do dodania; nie odzywałam się bo sprawy przybrały nagle nieoczekiwany zwrot, mam nadzieję, że szczęśliwy; nie córka a wnuczka starszej pani ponoć przywiązała się do suczki i pani, która wcześniej bardzo mocno chciała się tej suczki pozbyć teraz zastanawia się czy jej nie zatrzymać a więc szansa na szczęśliwy los jest; tyle na razie; trzymajcie kciuki! Quote
iwonka341 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 aha zrozumiałam, że córka przez telefon przepraszam ;) zaproponowałam ;) Quote
ekolozka Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Rozmawiałam dzisiaj na temat suni, ale nie mam dobrych wieści bo kobiecina nie chce jej jednak u siebie zostawić; dostałam pomoc w ewentualnej sterylizacji ale co potem z sunią? Quote
iwonka341 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Pani ekolożko proszę przesłać mi na @ więcej zdj suni pooglaszam ją w swojej okolicy.. iwonka341@o2.pl Quote
kaszanka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 dziewczyny sterylka to podstawa- ale czy ona nie jest za młoda? Quote
ekolozka Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 myślę, że ma około 6 miesięcy; wysyłam zdjęcia na @ Quote
iwonka341 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 narazie jest umówiona na oględziny wet powiedziała, że jeśli nie jest w odpowiednim stopniu rozwinięta typu stałe zęby to nie kwalifikuje się jeszcze na sterylkę.. ale chyba nic nie stoi na przeszkodzie aby pokazać ją dla wetki ? dziewczyny wsyztskie jednogłośnie stwierdziłyście, że nie powinnam brać 2 go psa.. jednak na jakiś krótki tymczas oprócz sterylki bym wzięła tylko sunia z tego coe wiem ie ejst za ufna i nie jest przyzwyczajona do dotyku może być cięzko.. tymbardziej, że swojego wariata musiałąbym zamykać.. zobaczymy co jeszcze powie wetka w każdym bądz razie powysyłałam kilka @ i zamiejscilam ogloszenie na portalu mojej miejscowosci i okolic.. może coś się znajdzie tylko, że jak już to trafi na wieś gdzie rónież przypuszma nie znajdzie 'swojego; człowieka.. Quote
kaszanka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 iwonka341 napisał(a):dziewczyny wsyztskie jednogłośnie stwierdziłyście, że nie powinnam brać 2 go psa.. jednak na jakiś krótki tymczas oprócz sterylki bym wzięła tylko sunia z tego coe wiem ie ejst za ufna i nie jest przyzwyczajona do dotyku może być cięzko.. daj na luz - ja mam dwie małe córki i zupełnie dziką suczke wziełam mając na dodatek kota - nic się nie stało ani dla kota ani dla dzieci a pies wyszedł na "ludzi" i grzeje poopę w nowym kochanym domku :) Nie taki diabeł streaszny jak go malują. Quote
iwonka341 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 tak jednak ty nie miałaś zaborczego o względy psa.. teraz u rodziców psy puszczane są osobno tzn tamte 2 rodziców razem mój odzielnie.. i ja pracuje poza miastem nie będę mogła pociągiem dojeżdzać z2jką psiaków i moi rodzice nie zgodzą się na 5tego psa (teraz 4tego dokarmiam i byc może zostanie u rodziców.. ale nic nie wiadomo) Quote
ekolozka Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Ludziska, trzymajcie kciuki może jednak w końcu, sunia będzie mogła zostać tam gdzie czasowo przebywa; kobieta pewnie ma mnie dość bo ciągle ją nachodzę i przekonuje do suni, ale jak sunia zostanie wysterylizowana to raczej tam zostanie ; iwonko341 nie zawiedź mnie proszę w sprawie tej sterylizacji! Quote
Recommended Posts