Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niedaleko miejsca mojej pracy ktoś podrzucił [FONT=&quot]kilkumiesięczną (ok. 3-4 miesięcy) suczkę mieszańca. Suczka jest łagodna, czy ktoś mógłby zapewnić jej dom tymczasowy. Niestety nie mogę jej przygarnąć bo zaadoptowałam 3 koty. Bardzo proszę o pomoc, mój numer telefonu: 608679408http://imageshack.us/photo/my-images/28/p2706111052.jpg/
[/FONT]

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a gdzie jesteś??? w jakim mieście? potrzebne zdjęcia i ogłoszenia bo tu ludzie przeważnie "zapsieni" na maxa a jeszcze niektórzy [jak ja] zakoceni też...

Posted

dzięki za pomoc w umieszczeniu zdjęcia,bo ja umieściłam tylko link - to po pierwsze, po drugie sunia koczuje na podwórku u pewnej starszej pani, gdzie właśnie została podrzucona; niestety kobiecina nie chce jej przygarnąć; poprosiłam ją, by na razie nie przeganiała jej z podwórka a ja pomogę jej znaleźć dom

• 2 weeks later...
Guest monia3a
Posted

Śliczna dziewczynka, wyślę ją do Pupili w tym tygodniu.

Posted

witam! Na razie nie udało się znaleźć domu dla suni, daję ogłoszenia na bialystokonline o treści porzucona 3-4miesięczna sunia, zaprzyjaźniona z kotami poszukuje swego pana/ pani,tel. 608679408; pozdrawiam

Posted

dzięki; proszę rozgłaszajcie wśród znajomych wieści o suczce, może ktoś ją przygarnie; niestety ja jej nie mogę wziąć, a pani u której ona czasowo przebywa czeka na rozwiązanie sprawy z sunią do końca sierpnia; co dalej, nie wiadomo, być może trafi do schroniska...

Posted

ekolozka napisał(a):
dzięki; proszę rozgłaszajcie wśród znajomych wieści o suczce, może ktoś ją przygarnie; niestety ja jej nie mogę wziąć, a pani u której ona czasowo przebywa czeka na rozwiązanie sprawy z sunią do końca sierpnia; co dalej, nie wiadomo, być może trafi do schroniska...

To może Pani która wyznacza tak krótki czas - poogłasza sunię - wszystko kosztuje, każdy ma na swojej głowie wiecej niż jednego i to młodego psa. Najprościej powiedzieć "daje czas do sierpnia...".

Guest monia3a
Posted

Sunia była w gazecie, zadzwonił choć jeden chętny ??

Posted

ta pani u której przebywa czasowo suczka to staruszka, która mieszka przy trasie do Hajnówki i do której ( podwórko nie ma ogrodzenia) ponoć już nie pierwszy raz podrzucane są psy; a ona nie chce ich przygarniać i wydaje mi się,że nie ma co do niej mieć o to pretensje; prosiłam ją by nie czyniła na razie żadnych kroków (czytaj:nie pozbywała się psa) a ja spróbuję znalęźć dla niej właściciela więc ona dała taki termin; z BO mailowało kilka osób ale nic z tego nie wyszło ...

Posted

U mnie było to samo z mailami. Bo jak ktoś naprawdę zainteresowany to dzwoni...
Ponawiam propozycję allegro, potrzebuję więcej zdjęć psinki i przydałby się tekst więcej opisujący psinkę.