Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 7 months later...
Posted

Finus czuje się dobrze. Wydaje mi się, że jest już bardzo stary bo większość dnia przesypia. Niestety jego skłonność do przejadania się pozostała i jak czołg włazi jamnikom do misek - jamniki, które od maleńkości "wychował" czują do niego wielki respekt i ustępują mu we wszystkim.

Teraz na wzmocnienie stawów dostaje lek "Flexadin", skład: glukozamina, chondroityna i coś czego nie znam - "harpagophytum".

Gdyby ktoś miał "na zbyciu" leki wzmacniające stawy to Finusiowi się przydadzą na pewno.
Zdjęcia zrobię dzisiaj albo jutro.

Posted

Na razie ze spaceru:

Spacer polega głównie na człapaniu i węszeniu.

Mamy jeszcze tabletki na ok. 20 dni, więc nie ma pośpiechu, ale czasami po prostu ktoś ma takie leki "na zbyciu". One podobno tylko wspomagają stawy, Fin jest dość potężnie zbudowany więc na pewno mu się takie wspomaganie przyda.

Posted

Neris napisał(a):
A on dzisiaj wyszedł oknem i ganiał sam po dolnym ogrodzie :mad:, nie mam zielonego pojęcia jak się przecisnął przez lufcik.:evil_lol:

To to ladnie.....Neris gdzie jest twoj hotelik dokladnie w jakiej miejscowosci ...jakie masz ceny...ja szukam DT dla pudli ale musi byc w domu..pudle delikatne...

To jeden z pudli ...ten ma dobre DT ...zajrzyjcie..

http://www.dogomania.pl/threads/202059-Joki-starszy-pudelek-z-sercem-m%C5%82odzieniaszka-%29?p=16287417#post16287417

Posted

Nie martw się, okno w sypialni jest na wysokości ok. 60cm więc nie mu się wtedy nie stało.

Ja nie prowadzę dogomaniackiego hoteliku i od bardzo dawna nie przyjmuję psów z dogomanii na DT ani hotelik, wyjątek zrobiłam dla Maksia z Wrocławia i to tylko ze względu na osobistą i prywatną sympatię jaką darzę wrocławskie wolontariuszki.
Mieszkam w Czarnowie obok Pomiechówka/ok 50km od Warszawy

Proponuję zapytać Megii1 z Serocka, widziałam u niej 2 pudelki mieszkające w domu i wiem, że bardzo kocha tę rasę. Nie wiem, czy ma miejsce ale zapytać zawsze można.

• 1 year later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

[quote name='esperanza']Fin odszedł wczoraj za TM.[/QUOTE]

Ojej, dopiero zobaczyłam... Tak mi przykro.
Żegnaj, Fin.
Dziękuję Neris, esperanzie, gdgt, ronji i wszytskim przyjaciłom Finka. Mój pierwszy pies miał tak na imię...

PS duży został dług? 850 zł?

Edited by fona
  • 7 months later...
  • 2 months later...
Posted

Uwaga do wszystkich, którzy chcieliby w tym roku przekazać nam 1%

W tym roku nie korzystamy z KRS Vivy .

Aktualne dane do wpisania w celu odliczenia 1% podatku na rzecz Stowarzyszenia na Rzecz Bezpańskich Zwierząt Niczyje to:
Nazwa OPP: FUNDACJA DR LUCY
Numer KRS: 0000289538
Cel szczegółowy 1%: NICZYJE

Prosimy także o zaznaczenie krzyżykiem poz. Wyrażam zgodę.

Posted

[quote name='esperanza']Z pierwszego bazarku uzbierało się 114zł, z drugiego 58zł. Nadal wiele książek czeka na nabywcę, więc zorganizuję chyba trzeci bazarek i dodam trochę fantów.[/QUOTE]

Hej, jak zrobisz bazarek, przyślij, proszę, link. Mam chętnych na książki, to przekieruję wszytskich do Ciebie.
:)