esperanza Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 gdgt gratulacje! :klacz::sweetCyb: Quote
beam6 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 esperanza napisał(a):gdgt gratulacje! :klacz::sweetCyb: I ode mnie gratulacje :Cool!::bigcool::Cool!: Quote
gdgt Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 no nie chcialam przywlaszczac Finkowego watku... Ale to sprawka Neris :mad: Czy Finek zostal zaszczepiony? Quote
lika Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 gdgt, gratulacje.Strasznie się cieszę. :multi::multi::multi: To jaki będzie teraz temat habilitacji? :evil_lol: Quote
Neris Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Finuś ciągle robi za nianię :loveu: Ale niania jak to niania, zaśnie i nie widzi że jej dziecko z łózka zjeżdża... Wirusówki zaszczepione, ale wścieklizna wypada dopiero 3 sierpnia. Quote
gdgt Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Neris, a skąd ty masz takie maluchy :cool3:? Ile się za wirusówki należy? próbowałaś robić badanie sików? Quote
Neris Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Szczepienia wirusówki 40zł, ja mam jakieś ogromne zadłużenie u Niczyich za zakupy w hurtowni ale nikt mi nie chce powiedzieć ile to jest. Badanie moczu robiliśmy 3 soboty temu - wszystko ok. Czy mamy robić też krew? Będę robić badania staruszkom na początku przyszłego tygodnia. nie wiem co jest w tym psie, ale wszyscy się w niego usiłują wtulić: Nie wiem skąd mu się wzięły takie czarne odgniecenia na piętach, śpi tylko na miękkim. Na razie smaruję mu to wazeliną, nie wiem czy dobrze. Quote
gdgt Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 krew chyba niepotrzebna. A te odgniotki zawsze mial, to od zycia w zlych warunkach, no i ze starosci. Ale ma chlop emeryture! Quote
Neris Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ale teraz jakieś wyraźniejsze są te odgniecenia, nie wiem dlaczego. Quote
jayo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Cudny jest..... i jakos sobie nie wyobrazam, zeby mial zmienic miejsce pobytu, niestety :oops::oops::oops: za dobrze mu u Neris :evil_lol: Quote
gdgt Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 latwo powiedziec, trudniej na to zarobic... :roll: Quote
Neris Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 A on dzisiaj wyszedł oknem i ganiał sam po dolnym ogrodzie :mad:, nie mam zielonego pojęcia jak się przecisnął przez lufcik.:evil_lol: Quote
Neris Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 No to Pan Niania w kolejnych odsłonach: Z My Melody I z jej babcią Ofką. Quote
esperanza Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Dogomaniacy z Warszawy pomocy! Kropka zaginęła 30.05 około godziny 18 na ul. Narbutta- okolice kina Iluzjon. Miała na sobie obrożę z adresówką. tel. 600-964-797 Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/przyjacielska-kropka-w-typie-amstaffa-zaginela-na-ul-narbutta-pomocy-112691/ Quote
gdgt Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 podobno fin ma zapalenie ucha. Neris, zdaj relacje prosze. Moge tez do Ciebie zadzwonic, ale tylko na stacjonarny... Quote
maja602 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Przypominam, że sympatyczny poczciwy Fin, mimo i,z nie w schronisku, to w dalszym ciągu bez własnego domu. Quote
Neris Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 W zasadzie wszystko w porządku, ale Fin zdecydowanie się starzeje. Ciągle jeszcze chętnie chodzi na spacery, ale widzę że nie rusza się już tak sprężyście jak kiedyś. Ciągle służy za materac szczeniakom. Quote
esperanza Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Biedaczek, ile on może już mieć lat? Potrzebuje czegoś? Quote
Neris Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Kupiłam mu multiwitaminy dla psów, wszystkie "moje" futra je dostają. Lubi się czesać, chociaż ma taką krótką sierść, można z niego wyczesać kilogramy podszerstka. Stoi grzecznie, może tak godzinami. W sumie nic nie potrzebuje, karmy tej nerkowej jeszcze trochę jest, zaszczepiony był latem więc jest "zabezpieczony". Quote
esperanza Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 To dobrze :p Regularnie odnawiam mu allegro, ale nikt o niego nie pyta :-( Quote
esperanza Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Neris jeśli jest jakiś problem związany z Finem, kończy się karma, czy potrzebna jest wizyta u weterynarza, bardzo proszę dawaj znać bezpośrednio członkom stowarzyszenia. Jeśli ktoś np. jayo nie może odebrać telefonu, pisz do mnie lub do beam6 lub dzwoń (607-077-350 lub 60-293-337. Od końca ubiegłego roku nie było ani jednego wpisu na tym wątku. Bardzo proszę, jeśli jest jakaś potrzeba zwracaj się bezpośrednio do nas. Jakiej karmy potrzebuje Fin i czy, według Twojej oceny, kurier jest w stanie przy obecnych warunkach pogodowych dojechać do Ciebie? Tą samą treść wysyłam na pw, gdyby się okazało, że nie zaglądasz na ten wątek. Quote
Recommended Posts