Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Finuś ciągle robi za nianię :loveu:

Ale niania jak to niania, zaśnie i nie widzi że jej dziecko z łózka zjeżdża...

Wirusówki zaszczepione, ale wścieklizna wypada dopiero 3 sierpnia.

Posted

Szczepienia wirusówki 40zł, ja mam jakieś ogromne zadłużenie u Niczyich za zakupy w hurtowni ale nikt mi nie chce powiedzieć ile to jest.

Badanie moczu robiliśmy 3 soboty temu - wszystko ok. Czy mamy robić też krew? Będę robić badania staruszkom na początku przyszłego tygodnia.

nie wiem co jest w tym psie, ale wszyscy się w niego usiłują wtulić:

Nie wiem skąd mu się wzięły takie czarne odgniecenia na piętach, śpi tylko na miękkim. Na razie smaruję mu to wazeliną, nie wiem czy dobrze.

Posted

Cudny jest..... i jakos sobie nie wyobrazam, zeby mial zmienic miejsce pobytu, niestety :oops::oops::oops: za dobrze mu u Neris :evil_lol:

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

W zasadzie wszystko w porządku, ale Fin zdecydowanie się starzeje. Ciągle jeszcze chętnie chodzi na spacery, ale widzę że nie rusza się już tak sprężyście jak kiedyś.
Ciągle służy za materac szczeniakom.

Posted

Kupiłam mu multiwitaminy dla psów, wszystkie "moje" futra je dostają.

Lubi się czesać, chociaż ma taką krótką sierść, można z niego wyczesać kilogramy podszerstka.
Stoi grzecznie, może tak godzinami.

W sumie nic nie potrzebuje, karmy tej nerkowej jeszcze trochę jest, zaszczepiony był latem więc jest "zabezpieczony".

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Neris jeśli jest jakiś problem związany z Finem, kończy się karma, czy potrzebna jest wizyta u weterynarza, bardzo proszę dawaj znać bezpośrednio członkom stowarzyszenia. Jeśli ktoś np. jayo nie może odebrać telefonu, pisz do mnie lub do beam6 lub dzwoń (607-077-350 lub 60-293-337.

Od końca ubiegłego roku nie było ani jednego wpisu na tym wątku. Bardzo proszę, jeśli jest jakaś potrzeba zwracaj się bezpośrednio do nas.

Jakiej karmy potrzebuje Fin i czy, według Twojej oceny, kurier jest w stanie przy obecnych warunkach pogodowych dojechać do Ciebie?

Tą samą treść wysyłam na pw, gdyby się okazało, że nie zaglądasz na ten wątek.