Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Finuś jest na lekkim odchudzaniu, bo zrobił sie tłuścioch. Poza tym jest szczęśliwy i nie sądzę, by gdziekolwiek mógłby być szczęśliwszy...

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co się biednego Finka czepiacie - wcale nie jest gruby! :mad: Należy przede wszystkim wziąć pod uwagę jego wiek - starsze psy nie mają już takiej przemiany materii jak młode, ruchliwość już też nie ta sama. ;) Co do odchudzania to ja bym uważała ze względu na jego stan zdrowia i już wcześniej wspomniany wiek. ;)

• 1 month later...
Posted

Jest najlepszą przytulanką. Wpycha łeb pod łokieć i jak się go nie chce głaskać, łypie z wyrzutem niewinnymi oczami.

Bardzo grzeczny, posluszny, gdyby jeszcze nie właził na stół byłby ideałem.

Posted

Finuś to taki mały czołguś - jak mnie nie ma w domu, idzie po trupach w poszukiwaniiu jedzenia. Chociaż coraz mniej. Czasy, kiedy zastawałam w kuchni pozrzuucane z blatu rzeczy minęły.

I już nie znaczy w domu!

Posted

mam 30 zł z bazarku, przepraszam, ze tak malo, czy przydadza sie Finowi? wyslac na Niczyje?

czy on szuka domu, czy tak przez zasiedzenie?... bo cichutko tu jakos

Posted

Fona, każdy pieniądz jest przyjmowany z wdzięcznością, trzeba go wpłacić na niczyje z dopiskiem, że na Fina. Fin nie jest nigdzie, prócz allegro, ogłaszany, jest sponsorowany przeze mnie, a karma dla niego przez Niczyje. Ja się poddałam w ogłaszaniu go w mediach, bo dzwonią ludzie, którzy chcą mieć normalnego psa, a nie takiego, co demoluje dom w poszukiwaniu jedzenia, choć jest spaślakiem...

Posted

Gdgt, odwołaj spaślaka! On jest w IDEALNEJ formie!

Fin znacznie mniej poszukuje żarcia - chyba zrozumiał, że nie musi. Teraz mam inną paskudnicę, która wyrabia normę za obydwóch...

• 1 month later...
Posted

Wczoraj nabił Synkowi limo... :shake:

a tydzień temu dobrał się do mięsa które się rozmrażało dla nich i zeżarł 5 kg. Miałam stracha że dostanie rozszerzenia żołądka ale nie. On jest ze stali...

Zębów coraz mniej.

• 4 weeks later...