gdgt Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Finuś jest na lekkim odchudzaniu, bo zrobił sie tłuścioch. Poza tym jest szczęśliwy i nie sądzę, by gdziekolwiek mógłby być szczęśliwszy... Quote
Neris Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Aparatu niet... ale zdjęć na wątku dostatek. Quote
gdgt Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 widzisz te fałdy tłuszczyku? u finka oczywiście, nie u zuli... Quote
jayo Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Neris, wstydzilabys sie... Zatuczyc psa...:evil_lol: Quote
Neris Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Wetka mówi że mam się go nie czepiać i ze jest w dobrej formie. Quote
fona Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 chyba mu nikt nie wypomni tych faldek! Finus, ale radosnie biegasz :) piekne zdjecia! Quote
OlimpiaK Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Co się biednego Finka czepiacie - wcale nie jest gruby! :mad: Należy przede wszystkim wziąć pod uwagę jego wiek - starsze psy nie mają już takiej przemiany materii jak młode, ruchliwość już też nie ta sama. ;) Co do odchudzania to ja bym uważała ze względu na jego stan zdrowia i już wcześniej wspomniany wiek. ;) Quote
Neris Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Jest najlepszą przytulanką. Wpycha łeb pod łokieć i jak się go nie chce głaskać, łypie z wyrzutem niewinnymi oczami. Bardzo grzeczny, posluszny, gdyby jeszcze nie właził na stół byłby ideałem. Quote
gdgt Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Jak To Na Stół????? To Jakiej Wielkości Ty Masz Stoły???? Quote
Neris Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Finuś to taki mały czołguś - jak mnie nie ma w domu, idzie po trupach w poszukiwaniiu jedzenia. Chociaż coraz mniej. Czasy, kiedy zastawałam w kuchni pozrzuucane z blatu rzeczy minęły. I już nie znaczy w domu! Quote
fona Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 mam 30 zł z bazarku, przepraszam, ze tak malo, czy przydadza sie Finowi? wyslac na Niczyje? czy on szuka domu, czy tak przez zasiedzenie?... bo cichutko tu jakos Quote
gdgt Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Fona, każdy pieniądz jest przyjmowany z wdzięcznością, trzeba go wpłacić na niczyje z dopiskiem, że na Fina. Fin nie jest nigdzie, prócz allegro, ogłaszany, jest sponsorowany przeze mnie, a karma dla niego przez Niczyje. Ja się poddałam w ogłaszaniu go w mediach, bo dzwonią ludzie, którzy chcą mieć normalnego psa, a nie takiego, co demoluje dom w poszukiwaniu jedzenia, choć jest spaślakiem... Quote
fona Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 to wysylam na niczyje 30 zł kurcze, nie wiem, co mam napisac... Neris, to bardzo uciazliwe jest? Quote
Neris Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Gdgt, odwołaj spaślaka! On jest w IDEALNEJ formie! Fin znacznie mniej poszukuje żarcia - chyba zrozumiał, że nie musi. Teraz mam inną paskudnicę, która wyrabia normę za obydwóch... Quote
gdgt Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 teraz jest w formie idealnej, ale jakieś pół roku temu był tłuścioszkiem. A jak zapas jedzenia? Quote
Neris Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ale on nie schudł za bardzo... :oops: zmniejszyłam mu porcję a on nic. Zajrzę rano czy jest jeden worek czy dwa. Quote
esperanza Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Co słychać u Fina? Miesiąc nikt go nie odwiedzał... Quote
Neris Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Wczoraj nabił Synkowi limo... :shake: a tydzień temu dobrał się do mięsa które się rozmrażało dla nich i zeżarł 5 kg. Miałam stracha że dostanie rozszerzenia żołądka ale nie. On jest ze stali... Zębów coraz mniej. Quote
gdgt Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 o kurcze, jak on straci wszystkie zęby, to jak będzie jadł swoją karmę?:-o Quote
Recommended Posts