Neris Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Fin i Synek w jednym stali domu... Fin i Synek w jednym lali domu... Dałabym im obu w łeb, ale co, nie wypada... Quote
Neris Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Synek i Finek już się nie gryzą. Znaczy nie ciamkają się resztkami zębów... Chyba juz ustalili co i jak. Quote
ronja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 po zdjęciach widziałam,że na kanapie rozwala się synek, czyli finek gdzieś tam niżej... Quote
KingaW Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Kurcze, ten Fin to chyba najdłużej nam "ze stanu" nie schodzi. A to taki fajny psiak. Naprawdę. Jak to wszystko jest kwestią szczęścia... Nawet wśród psów. Mój Brave ani mądrzejszy, ani ładniejszy (chociaż oczywiście najukochańszy na świecie) a miał więcej szczęścia.... Tzn jeśli szczęściem można nazwać totalne zapasienie przez moją mamę...:evil_lol: Quote
ronja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 już rok mija, jak Fin został zabrany ze schronu... Quote
ronja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Neris, zrobisz fotkę Finkowi bambaryle? Quote
Neris Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Jem przynętę dla ryb, trudno, niech na mnie krzyczy, to takie pyszne... Quote
Neris Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Atak na kamerzystę. http://pl.youtube.com/watch?v=_rReBXCT6rs Helikooopter http://pl.youtube.com/watch?v=bH1LbHvM_nk Quote
Neris Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='ronja']jaki on sliczny Uroda to pojęcie względne a oto dowód: Quote
ronja Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 może niekiedy wygląda na malo rozgarniętego, ale generalnie fajny z niego gość Quote
gdgt Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 hej, dziękuje za zaglądanie do finka podczas mojej nieobecności, dzięki też za opłacenia hoteliku z pieniędzy stowarzyszenia. w następnych miesiącach ja płacę, bo to głównie moja wina, że finek nie jest nigdzie rozreklamowany. myślę jednak, że jedynym domkiem byłby dla niego kojec, a głównym celem adopcji stróżowanie posesji. do normalnego domu absolutnie sie nie nadaje. dlatego tak go zacznę reklamować. Quote
Neris Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Fin i stróżowanie!!!! :roflt::roflt::roflt: Quote
lika Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 gdgt, jak już ułożysz tekst ogłoszeń, to wklej tutaj. Pomogę Ci z ogłoszeniami. Quote
gdgt Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Neris napisał(a):Fin i stróżowanie!!!! :roflt::roflt::roflt: stróżowanie, jak każda praca zawodowa, polega przede wszystkim na robieniu odpowiedniego wrażenia! Lika, pracuję nad tekstem, ale wzięło mnie mega przeziębienie. Quote
lika Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Nie widziałam Fina na żywo, ale na zdjęciach wygląda bardzo dostojnie. Będzie wzbudzał respekt, nawet jak nie będzie szczekał na obcych. gdgt, życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Jak się poczujesz lepiej, to popracujemy nad ogłoszeniami. Quote
lika Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Fin, szukaj domku na pierwszej stronie! Quote
Recommended Posts