Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy złagodniał to nie wiem, ale mydła nie je. Po prostu nauczyłam się kłaść jedzenie bardzo wysoko, i bardzo uważam na to, żeby z Mateuszem nie wchodzili sobie w drogę.

Natomiast Synek wyraźnie uważa, że Fin to jakiś smarkacz, którego trzeba ustawić, i po paru sprzeczkach jest tak, że jak Synek wyleguje się na kanapie - Fin nawet nie wchodzi do pokoju. Dodam, że żaden z panów nie ma zębów którymi mógłby cokolwiek osiągnąć.

Posted

Miałam telefony w sprawie fina, jednak hasło: dogowaty działa skutecznie...
Niestety, dzwonili ludzie, którym wszystko jedno, jaka to rasa, byle jakaś była. Spaniel też dobry...
A tymczasem Fin do góry!

Posted

Moim zdaniem trzeba zacząć ogłaszać Fina jako psa stróżującego, do kojca. Zaraz podniesie się larum, że to niehumanitarne, ale ja nie widzę innego rozwiązania.

Posted

FIN, a co ty tu jeszcze robisz? Nie bylo mnie od dluzszego czasu u Ciebie - a myslalam, ze cie nie znajde:shake:
Pewnie ci dobrze tam, gdzie jestes:cool3:

Posted

Szkoda, ze ten 'bydlaczek' nie znalazł domu. To taki fajny pies. Do spacerów - idealny. Bardzo fajnie biegał, nawet wtedy jak był jeszcze szkielecikiem.....

Posted

Ja niestety mam tylko stare zdjęcia, na których finek wygląda jeszcze kiepsko. Teraz to kawał z niego przystojniaka!

Przydałoby mu się odnowić ogłoszenia, jednak w treści trzeba pisać, że pies nie nadaje się do życia w domu, pozostaje więc tylko kojec albo ogródek, nie na łańcuchu oczywiście.

Posted

No bez przesady, można...

A że po powrocie nie znajdziemy w domu chleba, masła, makaronu, ryżu, wędliny ani mydła to już inna sprawa. NIKT nie jest dodskonały... :diabloti:

Posted

Neris napisał(a):
No bez przesady, można...

A że po powrocie nie znajdziemy w domu chleba, masła, makaronu, ryżu, wędliny ani mydła to już inna sprawa. NIKT nie jest dodskonały... :diabloti:

:loveu: Dzielna kobieta:evil_lol: