Neris Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Czy złagodniał to nie wiem, ale mydła nie je. Po prostu nauczyłam się kłaść jedzenie bardzo wysoko, i bardzo uważam na to, żeby z Mateuszem nie wchodzili sobie w drogę. Natomiast Synek wyraźnie uważa, że Fin to jakiś smarkacz, którego trzeba ustawić, i po paru sprzeczkach jest tak, że jak Synek wyleguje się na kanapie - Fin nawet nie wchodzi do pokoju. Dodam, że żaden z panów nie ma zębów którymi mógłby cokolwiek osiągnąć. Quote
KingaW Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Neris - rozwaliłaś mnie tym ostatnim zdaniem....:-) Quote
gdgt Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Miałam telefony w sprawie fina, jednak hasło: dogowaty działa skutecznie... Niestety, dzwonili ludzie, którym wszystko jedno, jaka to rasa, byle jakaś była. Spaniel też dobry... A tymczasem Fin do góry! Quote
ronja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 i jeszcze raz, może Ci się w końcu poszczęści Quote
gdgt Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Moim zdaniem trzeba zacząć ogłaszać Fina jako psa stróżującego, do kojca. Zaraz podniesie się larum, że to niehumanitarne, ale ja nie widzę innego rozwiązania. Quote
ronja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Finku, kiedy Ty pójdziesz do własnego domku??? Quote
sava Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 FIN, a co ty tu jeszcze robisz? Nie bylo mnie od dluzszego czasu u Ciebie - a myslalam, ze cie nie znajde:shake: Pewnie ci dobrze tam, gdzie jestes:cool3: Quote
KingaW Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Szkoda, ze ten 'bydlaczek' nie znalazł domu. To taki fajny pies. Do spacerów - idealny. Bardzo fajnie biegał, nawet wtedy jak był jeszcze szkielecikiem..... Quote
MaxSta Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 W którym poście są najnowsze zdjęcia Fina? Quote
Neris Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Chyba przydałaby mu się sesja bo nowych zdjęć dawno nie było... niestety nie pamiętam gdzie są. Quote
gdgt Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ja niestety mam tylko stare zdjęcia, na których finek wygląda jeszcze kiepsko. Teraz to kawał z niego przystojniaka! Przydałoby mu się odnowić ogłoszenia, jednak w treści trzeba pisać, że pies nie nadaje się do życia w domu, pozostaje więc tylko kojec albo ogródek, nie na łańcuchu oczywiście. Quote
Neris Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Nadaje się do domu, tylko może lepiej go do sypialni nie wpuszczać, bo chłopak lubi "niechcący" nogę podnieść przechodząc... Quote
gdgt Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Neris! przecież jego nie mozna zostawić samego w domu! Quote
Neris Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No bez przesady, można... A że po powrocie nie znajdziemy w domu chleba, masła, makaronu, ryżu, wędliny ani mydła to już inna sprawa. NIKT nie jest dodskonały... :diabloti: Quote
sava Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Neris napisał(a):No bez przesady, można... A że po powrocie nie znajdziemy w domu chleba, masła, makaronu, ryżu, wędliny ani mydła to już inna sprawa. NIKT nie jest dodskonały... :diabloti: :loveu: Dzielna kobieta:evil_lol: Quote
Recommended Posts