beam6 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Jasne, że tak - ale Magdarynka szykuje mi petardę ulotek ze wszystkimi psiakami więc napewno i Fina i Kajtka dostanę :loveu: Na wszelki wypadek wyślij i Ty - drukarnia zaczyna drukować w poniedziałek :evil_lol: Quote
gdgt Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Oho, widzę, że u Finka nikogo nie było przez cały tydzień! Fin, rozpoczynamy kampanię medialną! Quote
Neris Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 O kurczę, wstyd, zapomniałam FInka podrzucać... ale on gruby i ciężki! Quote
gdgt Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Neris napisał(a):ale on gruby i ciężki! utuczony! :diabloti: Quote
Neris Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Aguś, prześlij mi pustego maila na neris1@wp.pl, coś Ci w odpowiedzi podeślę... niespodziankę piękną. Quote
Neris Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Kurczę, Finek, gdzieś ty spadł? Grubasie jeden, tyłek cię do dołu ciągnie... KTO POKOCHA GRUBASA? Quote
gdgt Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Fin niestety jest agresywny do innych samców. Toleruje szczeniaki i kastratów. Co myślicie o tym , żeby jego samego wykastrować? Może mu przejdzie? Nie jest w końcu aż tak schorowany, by nie mógł przejść takiej operacji... Quote
ronja Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 może to i dobry pomysł a ja dziś byłam na białobrzeskiej i widzaiłam piękny wielki kalendarz z Finem Quote
gdgt Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 powiesiłam go już bardzo dawno temu, ale nikt nie zadzwonił... Czy myślicie, że kastracja zmniejszy agresywność? Quote
Neris Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Rozmawiałam z trenerką i mówiła, że w tym wieku niestety nic to już nie da. Quote
ronja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 gdgt, pamiętasz panią, która wiozła ze mną Fina?ja z tą panią jestem cały czas w kontakcie i jakiś czas temu napisałam jej, czy pamięta Finka i że on biedaczek cały czas w hotelu i ona dziś mi napisała, ze przez 3 miesiące bedzie wpłacać na konto niczyje na hotel Fina (chyba całą kwotę - tak zrozumiałam), a potem jak jej się skończy kasa, to też coś wymysli. czy możesz zrobić dla niej podziekowanie w imieniu Fina?ładne zdjęcie z dedykacją - ja będę się z nią widzieć jakoś niedługo Quote
gdgt Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 To wspaniale! Zrobię zdjęcie z dedykacją, a jak Bem6 się zgodzi, to nawet na papierze fotograficznym. Proponuję, żeby ta pani wpłaciła kwotę, jaką chce wpłacić na konto stowarzyszenia Niczyje z dopiskiem, że to na Fina. Jego utrzymanie w hoteliku kosztuje 300 zł miesięcznie plus koszt karmy, którą może dostaniemy za darmo z wygranej krakwetu. Quote
ronja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ona wie, ze 300zł miesięcznie, bo mnie się pytała ile i pytała też o jego imię - więc nie powinno być pomyłki!!! Quote
gdgt Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 O rany, jak super!!! Fin ma oplacony hotel do 18 maja, więc następna wplata dopiero po 18. esperanza, kto robi zakupy w ramach konkursu krakvetu? bo Finkowi kończy się karma... Quote
beam6 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 gdgt napisał(a):a jak Bem6 się zgodzi, to nawet na papierze fotograficznym. Oczywiście, że wydrukuję - podeślij mailem :lol: . Ronju - może Misiek (TZ) podrzuci Ci do pracy ? Tak będzie najszybciej .......... chyba? Quote
ronja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 gdgt, podeslij zdjęcie Beam w pełnej rozdzielczości, umiesz zrobić napis na zdjęciu?bo ja nie, ale mogę poprosić koleżankę. co napisać na zdjęciu? "Elu, dziękuję Ci ... Fin" coś w tym guście Quote
gdgt Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ronja, wysłałam Ci na maila podziękowania - uznaj, czy takie mogą być,bo ja nie mam zmysłu artystycznego... Quote
ronja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ładne, to co zrobiłaś, ale nie osobiste. wiesz o co mi chodzi?zawsze miło jest tej osobie, jak zwracasz się w podziękowaniu bezpośrednio do niej... Quote
gdgt Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Beam6, wysłałam Ci już podziękowania do wydruku. Przekażesz je jakoś Ronji? Pieniądze już wpłynęły na konto Niczyje, opłacę z tego hotel do 18 czerwca! Quote
gdgt Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Oho, widzę, że jak mnie nie ma, to nikt do FIna nie zagląda... Czy Pani Sponsorka dostała podziękowania? Quote
Recommended Posts