Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beam przekazał mi pieniądze osobiście w ostatnich dniach marca, tzn. koło 23 marca. Ronja wpłaciła mi na konto 2 marca. Ja opłaciłam hotelik do 18 kwietnia...

Posted

gdgt napisał(a):
Beam przekazał mi pieniądze osobiście w ostatnich dniach marca, tzn. koło 23 marca.

To akurat pamiętam :eviltong: tylko nie wiem czy to było za marzec czy za kwiecień ?

Posted

Beam, kiedyś wysłałaś mi w tej sprawie maila, ale go już skasowałam - może go jeszcze masz? Ja nie mam pojęcia, czy to było za marzec czy kwiecień, ale można uznać że za kwiecień, bo i tak przekazałaś tyle rzeczy na bazarek...

Posted

Bazarki były dla Kamyka a Finek to mój ulubieniec :loveu: .
A'propos bazarków - kiedy będziesz mogła do mnie do roboty podjechać ? Przygotuję następną porcję :razz:

Posted

porzeczki posadziłam i się chyba przyjęły. Nie wiem, czy przeżyją moje zabiegi :diabloti:
zostawiam mojego TZa z dwoma psami, w tym z Kajtkiem. Kajtek jest jednak inteligentny inaczej: cały spacer trzyma wszystko bardzo dzielnie, aby po powrocie wylać się w przedpokoju. Już po tych 6 tygodniach sików chciałabym odetchnąć :mad: a ten szczyl nic nie rozumie...
Mam nadzieję, że chociaż Fin będzie grzeczny i nie zdemoluje już niczego (bo już nic nie zostało do demolki :roll:):roll: