ronja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ja nie mam jak drukowac w kolorze, może ktoś by mi podrukował trochę??? Quote
fona Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ja moge podrukowac, asle dopiero w przyszlym tygodniu... Quote
beam6 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ronja napisał(a):ja nie mam jak drukowac w kolorze, może ktoś by mi podrukował trochę??? Ja mogę - w każdej ilości :multi: ale tylko do formatu A3 :shake: czekam na zamówienia ile, komu - bo idę do domu :evil_lol: Quote
ronja Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 fona napisał(a):ja moge podrukowac, asle dopiero w przyszlym tygodniu... Fonka, będziemy się widziały chyba w przyszłym tygodniu, jeśli mozesz mi z 10 wydrukować, byłoby super Quote
Dobermania Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 To ja się bym przyłączyła - muszę odebrać od Fony przedmioty z bazarku, od Ronji też no a drukarkę mam tylko czarno-białą... Mogę też prosić o parę plakatów? Obwieszę Wawer i Gocław. Quote
gdgt Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 być może uda mi się załatwić gruby papier A3 i mam też dostęp do drukarki A2... Tylko muszę kupić papier, a on podobno jest z rolki... Quote
fona Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 ronju, Dobermanio, wydrukuje w przyszlym tygodniu, tylko poprosze plakacik na mail: kamelon@wp.pl :) Quote
beam6 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Jeżeli ktoś mógły podjechać do mnie na warsztat (okolice Torwaru) to 20 szt. czeka już (na zwykłym papierze :shake: ) a następne to chwila moment :loveu: Quote
gdgt Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ciotka beam szaleje! Wkrótce będę miała sztywnych kartek A3, wydrukujesz to też, beam? Jutro jadę do Fineuska z zapasem żarełka. Trzeba zrobić mu badania moczu i jeśli będzie zdrowy, to go zaszczepimy. Wiecie, że Finuś nie mógł od listopada być zaszczepiony bo ciągle chorował albo się leczył? Quote
beam6 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 I co z tego, że ja szaleję jak mi się miejsca do przylepiania skończyły :shake: a nikt nie chce mojej produkcji pokazać światu :placz: Wydrukuję na sztywnym - mam nadzieję, że kserokopiarka "da radę" ( na fotograficznym drukuje :lol: ) Zdzwonimy się w przyszłym tygodniu :loveu: Quote
gdgt Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Dzisiaj odwiedziłam Finka (zawiozłam mu 20kg żarcia!), Fin wygląda fantastycznie, waga prawidłowa, humor dopisuje, ale do zdjęć pozował tylko, gdy były ciastka: A potem, kiedy ciastka się skończyły, FInek odwrócił się na pięcie i sobie poszedł. Najedliśmy się niezłego strachu, ale po jakimś czasie wrócił do domu... Taki z niego indywidualista :angryy: Quote
gdgt Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Bardzo dziękuję Ronji za 50 zł na Fina. Hotel opłacony jest do 18 marca, karmy powinno starczyć do połowy kwietnia, ale domku cały czas brak. Widzę, że cioteczki zapomniały zupełnie o finku, oprócz cioci Neris, nikt nie ogląda nowych fotek... Quote
fona Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ja obejrzalam od razu! Tylko nie odnotowalam tego ;) Quote
Neris Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ja chciałam uprzejmie poinformowac, że uwielbiam tego olbrzymka, a jak marszczy czoło to nawe na inteligenta wygląda hihihi:evil_lol: Powiesiłabym plakat w lecznicy w Nowym Dworze, czy dałoby się jakoś jutro jeden dostać? Albo dwa, to powieszę w sklepie jednym takim zaprzyjaźnionym. Quote
ronja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ja też zaglądam i nawet sobie pomyslałam ,ze to pierwsze fotki na których nie jest tak przeraźliwie smutny Quote
Igusia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Masz racje Ronja on sie prawie usmiechnal;) Jedzenie czyni cuda:evil_lol: Quote
Dobermania Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 beam6 napisał(a):I co z tego, że ja szaleję jak mi się miejsca do przylepiania skończyły :shake: a nikt nie chce mojej produkcji pokazać światu :placz: Wydrukuję na sztywnym - mam nadzieję, że kserokopiarka "da radę" ( na fotograficznym drukuje :lol: ) Zdzwonimy się w przyszłym tygodniu :loveu: No ja chcę przecie!!! Ino mi adres, pod którym można to to odebrać, podaj! 501204308 jakby co. Quote
fona Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No przseciez mi kazalas drukowac! Jak sie zjawisz po worek bazarkow, dostaniesz i Fina :) PS Wczoraj pisalam, ze pracuje, dzis nie... Quote
KingaW Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Szkoda, kurcze, że ten Finek taki mało populany wśród potencjalnych adoptujących i nkt mu nie chce domku dać... Taki fajny kawaler, taki dostojny na fotkach.... Łeeeeeee..... Quote
gdgt Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Kalendarz z Finem wisi już na sggwu i na żoliborzu, jutro zawiśnie też na gagarina i ochocie. Format A2 to jest dopiero coś! Quote
Recommended Posts