Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ronja napisał(a):
ja nie mam jak drukowac w kolorze, może ktoś by mi podrukował trochę???

Ja mogę - w każdej ilości :multi: ale tylko do formatu A3 :shake: czekam na zamówienia ile, komu - bo idę do domu :evil_lol:

Posted

fona napisał(a):
ja moge podrukowac, asle dopiero w przyszlym tygodniu...

Fonka, będziemy się widziały chyba w przyszłym tygodniu, jeśli mozesz mi z 10 wydrukować, byłoby super

Posted

To ja się bym przyłączyła - muszę odebrać od Fony przedmioty z bazarku, od Ronji też no a drukarkę mam tylko czarno-białą... Mogę też prosić o parę plakatów? Obwieszę Wawer i Gocław.

Posted

Jeżeli ktoś mógły podjechać do mnie na warsztat (okolice Torwaru) to 20 szt. czeka już (na zwykłym papierze :shake: ) a następne to chwila moment :loveu:

Posted

Ciotka beam szaleje! Wkrótce będę miała sztywnych kartek A3, wydrukujesz to też, beam?
Jutro jadę do Fineuska z zapasem żarełka. Trzeba zrobić mu badania moczu i jeśli będzie zdrowy, to go zaszczepimy. Wiecie, że Finuś nie mógł od listopada być zaszczepiony bo ciągle chorował albo się leczył?

Posted

I co z tego, że ja szaleję jak mi się miejsca do przylepiania skończyły :shake: a nikt nie chce mojej produkcji pokazać światu :placz:
Wydrukuję na sztywnym - mam nadzieję, że kserokopiarka "da radę" ( na fotograficznym drukuje :lol: ) Zdzwonimy się w przyszłym tygodniu :loveu:

Posted

Dzisiaj odwiedziłam Finka (zawiozłam mu 20kg żarcia!), Fin wygląda fantastycznie, waga prawidłowa, humor dopisuje, ale do zdjęć pozował tylko, gdy były ciastka:

A potem, kiedy ciastka się skończyły, FInek odwrócił się na pięcie i sobie poszedł. Najedliśmy się niezłego strachu, ale po jakimś czasie wrócił do domu... Taki z niego indywidualista :angryy:

Posted

Bardzo dziękuję Ronji za 50 zł na Fina. Hotel opłacony jest do 18 marca, karmy powinno starczyć do połowy kwietnia, ale domku cały czas brak.
Widzę, że cioteczki zapomniały zupełnie o finku, oprócz cioci Neris, nikt nie ogląda nowych fotek...

Posted

Ja chciałam uprzejmie poinformowac, że uwielbiam tego olbrzymka, a jak marszczy czoło to nawe na inteligenta wygląda hihihi:evil_lol:

Powiesiłabym plakat w lecznicy w Nowym Dworze, czy dałoby się jakoś jutro jeden dostać? Albo dwa, to powieszę w sklepie jednym takim zaprzyjaźnionym.

Posted

beam6 napisał(a):
I co z tego, że ja szaleję jak mi się miejsca do przylepiania skończyły :shake: a nikt nie chce mojej produkcji pokazać światu :placz:
Wydrukuję na sztywnym - mam nadzieję, że kserokopiarka "da radę" ( na fotograficznym drukuje :lol: ) Zdzwonimy się w przyszłym tygodniu :loveu:

No ja chcę przecie!!!
Ino mi adres, pod którym można to to odebrać, podaj!

501204308 jakby co.

Posted

Szkoda, kurcze, że ten Finek taki mało populany wśród potencjalnych adoptujących i nkt mu nie chce domku dać... Taki fajny kawaler, taki dostojny na fotkach.... Łeeeeeee.....