Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No coś ty? A ja myślałam, że to jego najlepsze jego zdjęcie, taki porządny, zadbany chłop... No ale tylko widać go w połowie, i to jest wada tego zdjęcia. Do wyboru są jeszcze te dwa zdjęcia:

Ale tutaj tło jest za ciemne i się zlewa z Finem... Co wy na to?

Posted

To drugie (czyli ostatnie) rzeczywiście jest najlepsze, ale muszę wybrać takie zdjęcie, żeby ludzie chcieli je powiesić na ścianie... i na nie patrzeć...

Posted

ale on ta tym zdjęciu ma w sobie to coś, coś, co przyciąga wzrok i każe patrzeć.
on chyba na każdym zdjęciu ma taką minkę...
gdgt, ile kosztuje zrobienie takiego kalendarza?

Posted

koszt obejmuje tylko druk, a skoro A1 kosztował 45 zł, to A2 prawdopodobnie 30-40zł. Drogo, ale chyba nie ma innego wyjścia. No i można jeszcze zrobić format A3, beam może wydrukować, więc pozostaje zakup dobrego papieru.

w każdym razie muszę do jutra wymyśleć fajne hasło...

Posted

Kurcze, mam problem z wysyłaniem postów...Raz już spłodziłam fajny tekst i go ni ma....A moze zrobić to w formie takiego jakby komiksu?Wyciąć Fina z tła i dorysować mu jakieś inne tło i dodać 'dymek' komiksowy, a w dymku napisać jakiś tekścik fajny (z tym, że jaki to już nie wiem...), może: "Zastanawiasz się dlaczego jestem bezdomny... Ja też..."... Eeeee, głupio.Gdgt a w stopce walniesz logo, nazwę i adres www stowarzyszenia?

Posted

będzie strona stowarzyszenia i może logo.
cały plakat, łącznie z hasłem, mają być pozytywne. Mnie już rozbolała głowa od myślenia... :evil_lol:

Posted

Zainspirowana wierszykiem Brzechwy z Akademii Pana Kleksa wymyśliłam taki wierszyk:
"Proszę Państwa, oto Fin -
Fin ma dosyć smutych min..."
no i na dole jakiś tekścik o nim, małymi literami, ale raczej wesoły niż smutny, o chorobie.

Kto następny wystartuje w konkursie?

Posted

A może ogłoszenie typu:

Młody, przystojny FIN bez nałogów poszukuje sympatycznej, kochającej i odpowiedzialnej RODZINY. Wiek i miejsce zamieszkania nie mają znaczenia - FIN może się przeprowadzić, mile widziany ogródek.

Posted

Beam, super, pewnie wykorzystam twoją twórczość, ale jeszcze chodzi o nagłówek. Hasło, które nie zaczyna Cię denerwować, gdy patrzysz na nie codziennie...
Poszukam tańszych drukarni, akurat jest to jak najbardziej w moim interesie...

Posted

KingaW, przeszukałam wszystko co w sieci mogłam i nie ma loga stowarzyszenia w formacie obrazku. A nie będę wycinać z dokumentów pdf, bo będzie marna jakość. Masz takie logo w jpg albo bmp?

Posted

Mnie osobiśnie NIE denerwowałyby hasła np takie:

"Życie jest piękne a w towarzystwie psa jeszcze dodatkowo wesołe"

"Mówią, że jestem Dobrym Człowiekiem a ja tylko kocham zwierzęta"

"Dzień bez kawy i spaceru z psem dniem straconym"

O to mniej więcej chodzi ? :razz:

Posted

beam6 napisał(a):
Mnie osobiśnie NIE denerwowałyby hasła np takie:

"Życie jest piękne a w towarzystwie psa jeszcze dodatkowo wesołe"

"Mówią, że jestem Dobrym Człowiekiem a ja tylko kocham zwierzęta"

"Dzień bez kawy i spaceru z psem dniem straconym"

O to mniej więcej chodzi ? :razz:

dokładnie tak. dobrze, by hasło było dwuczłonowe, żeby pośrodku było zdjęcie FInka:
"Życie jest piękne .... (zdjęcie) a z Finem dodatkowo wesołe" (tu coś trzeba zmienić w drugiej części)
"Mówią, że jestem Dobrym Człowiekiem... (zdjęcie) a ja tylko kocham zwierzęta" - i to chyba jest fajne :cool3: