KingaW Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ciągle w hotelu? Wstyd! Taki ładny, dorodny Fin i nikt go nie chce? Quote
beam6 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Finek kłania się nisko wszystkim Ciotkom i ( przy okazji :evil_lol: ) rozgląda się za domkiem :cool3: Quote
Maćka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Finek się przypomina i o domek się upomina :eviltong: Quote
Neris Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dobry wieczór Finku! Szukasz domku czy się troszkę rozleniwiłeś? Quote
beam6 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Finek - może byś zobaczył czy Cię nie ma na pierwszej ? Quote
Neris Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Finkowa Ciocia wyjechała, to może my cię wyprowadzimy na górę... Quote
beam6 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Finek, taki ładni dziś dzień - w sam raz na szukanie domku :loveu: Quote
Neris Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 To dla przypomnienia zdjątko ze spaceru... Quote
gdgt Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Witam wszystkie ciotki - klotki... Jeszcze nie wiem, co nowego u Fina, ala mam pomysł, jak go rozreklamować. Pomysł nie jest do końca mój, zainspirowała mnie współpraca z AleksandrąB, która wyciąga różne bidy z Palucha. No w każdym razie chcę zrobić duży plakat ścienny z Finem, taki do powieszenia i na kredowym papierze, full profeska. Być może plakat będzie ściennym kalendarzem, z małymi miesiącami na dole. Myślę, że w zaprojektowaniu tego plakatu pomoże mi koleżanka-artystka, gorzej z wydrukiem. Chciałabym, żeby to był duży format, przynajmniej A2, więc potrzebuję jakiejś pracowni kserograficznej. ZNacie jakąś taką? Quote
beam6 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Jeżeli wystarczy A3 to służę kolorową laserową kserokopiarką :loveu: (nakład może być spory) Quote
ronja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 w copygeneral widziałam takie kalendarze z własnym zdjęciem - nie wiem jaki jest koszt czegoś takiego... Quote
gdgt Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 a więc dowiem się w copygeneral. Koszt chyba nie będzie ogromny w porównaniu z miesięcznym utrzymaniem Finka w hotelu... Beam6, zależy mi na tym, by ten plakat był na sztywnym papierze, niezwyczajnym. Dlatego najpierw zdam się na profesjonalistów z copy general, którzy pewnie mają taki papier, i to formatu A2... Mam nadzieję, że środek lutego to nie za późno na robienie kalendarza... Quote
beam6 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ok, rozumiem, ale jeżeli potrzeba by była .......... to jestem gotowa :) Na papierze fotograficznym ta moja franca tyż drukuje :) Tylko jest ograniczona do A3 Quote
gdgt Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Fin kłóci się z kolegą lokatorem. Muszę go wziąć na poważną rozmowę w cztery oczy! Quote
rudaa1 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 A to Finek kłótliwy, chyba trzeba mu dac repremendę:) Quote
Neris Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Jakie hop... kto mu ten gruby zadek podsadzi... Quote
gdgt Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Neris']Jakie hop... kto mu ten gruby zadek podsadzi... :turn-l::sabber: Ogłaszam konkurs na hasło plakatu o Finku. Plakat ma prawdopodobnie przedstawiać to zdjęcia: Pod spodem będą miesiące i dni roku 2007 (kalendarz małą czcionką), ewentualnie z boku będą również małe kwadraciki z innymi zdjęciami. Ale na górze musi być chwytliwe hasło, żadne tam "podaruj dom", czy "przygarnij", czy "Fin w potrzebie". Hasło ma być dowcipne, przyciągające uwagę, bez epatowania cierpieniem i tragedią... no, copywriterki? :cool3: Quote
Recommended Posts