Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkie ciotki - klotki...
Jeszcze nie wiem, co nowego u Fina, ala mam pomysł, jak go rozreklamować. Pomysł nie jest do końca mój, zainspirowała mnie współpraca z AleksandrąB, która wyciąga różne bidy z Palucha.
No w każdym razie chcę zrobić duży plakat ścienny z Finem, taki do powieszenia i na kredowym papierze, full profeska. Być może plakat będzie ściennym kalendarzem, z małymi miesiącami na dole.
Myślę, że w zaprojektowaniu tego plakatu pomoże mi koleżanka-artystka, gorzej z wydrukiem. Chciałabym, żeby to był duży format, przynajmniej A2, więc potrzebuję jakiejś pracowni kserograficznej. ZNacie jakąś taką?

Posted

a więc dowiem się w copygeneral. Koszt chyba nie będzie ogromny w porównaniu z miesięcznym utrzymaniem Finka w hotelu...
Beam6, zależy mi na tym, by ten plakat był na sztywnym papierze, niezwyczajnym. Dlatego najpierw zdam się na profesjonalistów z copy general, którzy pewnie mają taki papier, i to formatu A2...
Mam nadzieję, że środek lutego to nie za późno na robienie kalendarza...

Posted

Ok, rozumiem, ale jeżeli potrzeba by była .......... to jestem gotowa :)
Na papierze fotograficznym ta moja franca tyż drukuje :) Tylko jest ograniczona do A3

Posted

[quote name='Neris']Jakie hop... kto mu ten gruby zadek podsadzi...

:turn-l::sabber:

Ogłaszam konkurs na hasło plakatu o Finku. Plakat ma prawdopodobnie przedstawiać to zdjęcia:

Pod spodem będą miesiące i dni roku 2007 (kalendarz małą czcionką), ewentualnie z boku będą również małe kwadraciki z innymi zdjęciami.
Ale na górze musi być chwytliwe hasło, żadne tam "podaruj dom", czy "przygarnij", czy "Fin w potrzebie". Hasło ma być dowcipne, przyciągające uwagę, bez epatowania cierpieniem i tragedią...
no, copywriterki? :cool3: