fona Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 I jak Wam sie podoba? Mialam Was spytac, dlaczego nie jest Fin, tylko Chudy, ale nie zdazylam i poszlooo. Quote
gdgt Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Fona jest super!!!! :calus: Nawet ktoś zmienił mój drętwy tekst na bardziej wesoły :oops: Wielkie dzięki - oby ktoś zadzwonił lub napisał! Quote
rudaa1 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Trzymamy kciuki za Finka, dziś obskocze wszystkie Kioski w celu zakupu gazetki:) Quote
gdgt Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ronju, był tylko jeden telefon, pan chciał psa do pilnowania posesji, do towarzystwa dobermance, której podobno jest samej smutno. Niestety, nie umiał określić, gdzie Finek będzie spał ani czy będzie miał ciepłe pomieszczenie zawsze dostępne. A jak się dowiedział, ile Finek ma lat (podałam mu mój szacunek pomniejszony o 1 rok, czyli w sumie 5 lat...), to się zniechęcił. Niestety, Finkowi możemy znaleźć tylko przez specjalne ogłoszenia, takie jak w Moim Psie (niestety, na razie brak odzewu) lub przez rozsyłanie wici. Ja molestuję znajomych koniarzy i przymierzam się do animatorów Molosów. Quote
KingaW Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Fineus! Dlaczego Ty jeszcze nie masz domu? Quote
rudaa1 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Zaglądamy, zaglądamy, ale nic poza tym nie możemy zrobić:(...niestety...:( a Finek bidulek wciąz bez domku.....chlip...chlip... Quote
gdgt Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Wczoraj trafił mnie szlak bo wybuliłam pełna 30 zł na ogłoszenie fina w aaaby w ofercie specjalnej, a oferta specjalna zniknęła. Dotychczas były takie ikonki po prawej stronie, w której wyświetlały się oferty specjalne i dzięki temu fin miał kilkaset kliknięć w ciągu dwóch tygodin. Teraz oferty specjalnej nie ma, fin jest gdzieś na trzeciej stronie ogłoszeń, a cena została ta sama. Nawet nie ma jak się z tym serwisem skontaktować, bo na maile nie odpowiadają... Quote
rudaa1 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 gdgt-co za chamstwo normalnie:shake: Najgorsza jest taka niesprawiedliwość, a z drugiej strony bezsilnosć i wiem co czujesz, na serwisy tego typu trzeba zwykle brac poprawke... Quote
gdgt Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A ja byłam właśnie u FIna i skontrolowałam stan tkanki tłuszczowej. Jest chyba akuratni, ale apetyt Fina jest niestety wciąż niepohamowany. Poza tym jak zwykle wesoły i przyjazny. Wytarmosiłam go za uszy od wszystkich dogociotek! Quote
Igusia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Finek napewno znajdzie swojego amatora:p Quote
ronja Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Fin musi być na górze - kolejny miesiąc w hotelu, kolejne 300zł + droga lecznicza karma +brak zainteresowania Quote
gdgt Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 No niestety. Od kiedy Fin jest w hotelu zadzwonił 1 (jeden!) telefon - pan szukał psa młodego i zniechęcił go wiek Fina (a nie mówiłam o demolowaniu, chorobie, itp.). Quote
beam6 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ciotka Beam bardzo przeprasza ale dopiero dzisiaj puściła przelew na hotelik :oops: na luty ( zapomniałam :oops: :oops: :oops: ) Quote
gdgt Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Miesiąc fina zaczyna się 18, bo 18 grudnia trafił do hoteliku. Beam6, masz jeszcze czas ;-) A tymczasem Fin do góry. Podbijajcie FInka w przyszłym tygodiu - mnie nie będzie... Quote
beam6 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 gdgt napisał(a):Podbijajcie FInka w przyszłym tygodiu - mnie nie będzie... Aj, aj Sir - mówisz = masz = :user: Quote
ronja Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ja też jeszcze nie pusciłam przelewu - gdgt dodam 5zł za drzewko szczęscia Quote
Recommended Posts