Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fona jest super!!!! :calus:
Nawet ktoś zmienił mój drętwy tekst na bardziej wesoły :oops:
Wielkie dzięki - oby ktoś zadzwonił lub napisał!

Posted

Ronju, był tylko jeden telefon, pan chciał psa do pilnowania posesji, do towarzystwa dobermance, której podobno jest samej smutno. Niestety, nie umiał określić, gdzie Finek będzie spał ani czy będzie miał ciepłe pomieszczenie zawsze dostępne. A jak się dowiedział, ile Finek ma lat (podałam mu mój szacunek pomniejszony o 1 rok, czyli w sumie 5 lat...), to się zniechęcił. Niestety, Finkowi możemy znaleźć tylko przez specjalne ogłoszenia, takie jak w Moim Psie (niestety, na razie brak odzewu) lub przez rozsyłanie wici. Ja molestuję znajomych koniarzy i przymierzam się do animatorów Molosów.

Posted

Wczoraj trafił mnie szlak bo wybuliłam pełna 30 zł na ogłoszenie fina w aaaby w ofercie specjalnej, a oferta specjalna zniknęła. Dotychczas były takie ikonki po prawej stronie, w której wyświetlały się oferty specjalne i dzięki temu fin miał kilkaset kliknięć w ciągu dwóch tygodin. Teraz oferty specjalnej nie ma, fin jest gdzieś na trzeciej stronie ogłoszeń, a cena została ta sama.
Nawet nie ma jak się z tym serwisem skontaktować, bo na maile nie odpowiadają...

Posted

gdgt-co za chamstwo normalnie:shake: Najgorsza jest taka niesprawiedliwość, a z drugiej strony bezsilnosć i wiem co czujesz, na serwisy tego typu trzeba zwykle brac poprawke...

Posted

A ja byłam właśnie u FIna i skontrolowałam stan tkanki tłuszczowej. Jest chyba akuratni, ale apetyt Fina jest niestety wciąż niepohamowany. Poza tym jak zwykle wesoły i przyjazny. Wytarmosiłam go za uszy od wszystkich dogociotek!

Posted

No niestety. Od kiedy Fin jest w hotelu zadzwonił 1 (jeden!) telefon - pan szukał psa młodego i zniechęcił go wiek Fina (a nie mówiłam o demolowaniu, chorobie, itp.).

Posted

Miesiąc fina zaczyna się 18, bo 18 grudnia trafił do hoteliku. Beam6, masz jeszcze czas ;-)
A tymczasem Fin do góry.
Podbijajcie FInka w przyszłym tygodiu - mnie nie będzie...