Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkie możemy być dumne z tego, że uratowałyśmy Finkowi życie. Odwiedziłam dziś Finka i widzę ogromną różnicę: nie tylko fizyczną (Fin wygląda jak normalny, szczupły pies), ale też behawioralną i psychiczną. To jest pogodny i wesoły pies, który lubi sobie pobrykać, którego można wytarmosić za uszy i który bardzo lubi ludzi.
Wygląda super :multi: Popatrzcie same:

czyż to nie jest mega przystojniak?

Taka wystraszona mina, bo ciągle kazali się ustawiać, patrzeć w jednym kierunku i nie ruszać...

Zdjęć mam dużo, ale muszę je Wam dawkować - następna wizyta za dwa, trzy tygodnie...

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Upasiony to on nie jest, ta sfałdowana skóra nie zawiera w ogóle tłuszczyku...
Ale stopniowo, powoli, 3 posiłki dziennie, smakołyki... Może policzki mu się czymś wypełnią?
Przystojniak z niego, co?

Posted

Spróbuję dokonać rozliczenia wpłat na Fina, ale jest to bardzo trudne...
Na konto Stowarzyszenia Niiczyje wpłaty były takie:
Dobermania z bazarku 20zł (10.01.2007)
Robert Obroślak z bazarku Papisi 15zł (05.01.2007)
Hania Gajewska od Flaire 12 zł (3.01.2007)
OlimpiaK 20zł (02.01.2007)
Lucyna Rybak (rudaa1) 10zł (20.12.2006)
Karolina Dusza (Kar0li) 21zł (18.12.2006)
Maja Mazurkiewicz (allegro kiwii) 46zł (11.12.2006)
Dorota Bogdziewicz 60zł (24.11.2006)
plus 842,50 z AFN (niestety nie mogę wymienić darczyńców z AFN po imieniu) (05.01.2007)
plus 158 zł, które były przeznaczone na Łapkę lub Mopsika, ale zostały przeznaczone na Finka (ode mnie i Anny Borzeckiej).

Na moje konto wpłaty były takie:
Ronja 26zł (08.01.2007)
Beam6 25zł (08.01.2007)
bazyla 10 zł - osobiście, przy kupowaniu kwiatka
Magdarynka 30zł (16.12.2006)
Ronja, Igusia i Łapka 220 zł (12.12.2006)
AFN 228 zł (19.12.2006)

Publikuję to po to, by dowiedzieć się, czy wszystko się zgadza. Do tego wszystkim bardzo dziękuję :loveu:
Jeśli ktoś nie życzy sobie, żeby jego nazwisko pojawiało się publicznie, proszę dać mi znać - wykasuję.
Nie mogę zamieścić nazwisk osób, które wpłacały na AFN, bo ich nie znam.

Posted

Z tych pieniędzy została opłacona lecznica, karma specjalistyczna oraz hotel. Hotel został opłacony do 18 lutego 2007, karma starczy jeszcze przez 3 tygodnie. Z pieniędzy zostało 564,50 zł.
Teraz tylko - bagatela! - trzeba znaleźć Finkowi dom! Czas szybko leci, pieniądze też, a domu ani widu, ani słychu.
Proponuję, by pozamieszczać nowe zdjęcia Finka w ogłoszeniach internetowych - to taka nieśmiała prośba do Ronji i Allegro.
Czy Fin gdzieś w internecie jeszcze jest oprócz Allegro i aaaby?

Posted

gdgt napisał(a):
I jeszcze trzeba dodać wydatek beam6 w wysokości 60zł - sama zapłaciła w lecznicy, bez pośrednictwa mojego czy lecznicy.

To były należności za bazarki Fony i Ronji ( z lekkim zaokrągleniem rachunku :evil_lol: ) - zaoszczędziłyśmy na przelewach :lol:

Posted

Ronja, to super.
Fona, myślisz, ze można by dać te nowe zdjęcia do Mojego Psa? Nie chcę zawracać głowy, ale te zdjęcia są o wiele ładniejsze...

Posted

Finek jest piękny!Od dawna nie widziałam tak pięknego okazu kundella (pomijając mojego Brave'a, oczywiście, bo dla mnie to on jest najpiękniejszy :-) ).Finek może być jeszcze przez kilka lat psem-'sportowym' - bo lubi sobie pobiegać, nie żeby jakoś wyczynowo, ale np. za wolno jadącym rowerkiem, chyba całkiem spoko, no nie?Czyli można go 'reklamować' osobom młodym i aktywnym..... To taki piękny, dostojny i spory okaz - aż przyjemnie z nim się 'pokazać' na spacerze...

Posted

[quote name='Igusia']A gdzie Finek jest teraz?
(tak nieśmiało pytam, bo na wątek to chyba karolina częsciej zagląda, a ja jestem wredną ciotką iguśką..)
Hahaha a ja wiem, gdzie jest bo my w konspiracji z ciotka ronja jestesmy na biezaco:evil_lol: -nie wredna ciotka karolina
A ciotka Iguska ma odpowiedz na PW:eviltong: