Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może najlepiej by było przelać te pieniądze na konto stowarzyszenia Niczyje z dopiskiem, że to na FIna. Bardzo się cieszę z takiej fortuny, i z tego, że nie mamy noża na gardle, ale jednak ciężko idzie szukanie Finowi domu. Zero zainteresowanie ogłoszeniami i allegro. Od dziś FIn jest w ofercie specjalnej aaaby.

Posted

Neris napisał(a):
A takie coś jak "Pytanie na śniadanie", tam jak się pies pokażę
e to zaraz go wszyscy chcą...

...z tym akurat bywa różnie :shake: ale zawsze to dla niego szansa
ja wam coś podpowiem ...
aby zwiększyć zainteresowanie Finem trzeba mu przypisać jakąś rasę :cool3:
To zawsze działa!! :evil_lol:

Moze tak jak pytałam wczesniej przypiszmy mu Doga i ONka ...ktoś ma jeszcze jakieś propozycje ? :eviltong:

Założę się , że jak dacie ogłoszenie że do oddanie mieszaniec Doga z ONkiem to zaraz telefony się rozdzwonią , a napewno coś z tych psiaków ma a chociażby umaszczenie ONka a ze jest wielki i ma taką morę trochę Dogowatą??
Co wy na to ??

Na taki haczyk ja złapałam naprawdę sporo fajnych domów :loveu:

Posted

Owieczka napisał(a):

moze tak jak pytałam wczesniej przypiszmy mu Doga i ONka ...ktoś ma jeszcze jakieś propozycje ? :eviltong: \

Znalezienie w Finku podobieństwa do ONka jest jak znalezienie zewnętrznych cech wspólnych z jamnikiem:evil_lol: Z dogiem owszem, ale z jakim jeszcze to nie mam pojęcia:roll:

Posted

Fin w ofercie specjalnej na aaaby:
http://www.aaaby.pl

W piątkowej GW jest zawsze, ostatnio był też w Ofercie. Zero zainteresowania. Może po prostu piszę marny tekst...
A z prezentacją Fina w Warszawie, a zwłaszcza w TV będzie problem, bo on bardzo ruchliwy i bardzo silny jest. Gdyby chciał, to by spokojnie mnie przewrócił. Naszczęście nigdy nie chciał, nawet gdy ładowałam go kiedyś sama do samochodu...
Gdyby w grę wchodziła prezentacja, musiałabym wiedzieć o tym kilka dni przed, żeby zorganizować transport - Fin jets 40km od W-wy...

Posted

rudaa1 napisał(a):
Znalezienie w Finku podobieństwa do ONka jest jak znalezienie zewnętrznych cech wspólnych z jamnikiem:evil_lol: Z dogiem owszem, ale z jakim jeszcze to nie mam pojęcia:roll:

A wszystko jedno oby jakąś rasę chociaż jedną w nim znaleźć :evil_lol:
I napewno puszczać ogłoszenia że mieszaniec Doga szuka domu i tyle :eviltong:
a co nam zalezy zawsze jego szase się zwiększą szczególnie że nie należy do młodziaków :shake:

Posted

rudaa1 napisał(a):

Taaaak??? A właśnie że to jest możliwe - ja widzę w moim Lolku (Mikrusie) jamnika a mój TZ owczarka i co nam zrobicie :mad: :loveu: .

Finkowi dołożyłabym jeszcze hmm ......... może owczarza :evil_lol:

Posted

gdgt napisał(a):
ok, to wysłałam ogłoszenie do GW o dogu... Ciekawa jestem, czy to da jakiś skutek:evil_lol:

Mam nadzieję :eviltong:
Trzeba wszystkiego spróbować :evil_lol:

Posted

Papisia,
Doszło 21 zł od Karoli,
12 zł od Flaire
10 od rudaa1
i Kara ma wpłacić jeszcze 10 zł.

O Olimpii nic mi nie wiadomo:roll: Jak podasz jakieś szczególy przelewu, to będzie można go poszukać wśród wielu, wielu innych
Bardzo jestem wszystkim wdzięczna :loveu: bo akurat zbliża się moment zapłacenia za hotelik...
Poza tym z sadzonek zebrałam 10 zł od bazyli, 5zł od ronji,a w drodze jest 10zł od Kara. i 20 zł od dobermanii.
Co więcej? dostałam od Katherinas ipakityninę, którą podaje się psom z problemami nerkowym. Można podawać ją zamiast super drogiej specjalistycznej karmy i jest to o wiele tańsze. Muszę jeszcze odbyć w tej sprawie kilka konsultacji, ale to dopiero w weekend...

Posted

Przepraszam za opóźnienie :oops: ale dopiero wróciłam z wyjazdu świąteczno-noworocznego. Dzisiaj puszczę przelew z moją składką "hotelikową" dla Finka :loveu: - 25 zeta.

Posted

strasznie mi wstyd za niego. niestety, nikt nie dzwoni także w sprawie doga...
Katherinas podarowała trochę nerkowej karmy dla FInka. Dziękujemy!