Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sava napisał(a):
Wyslalam 400 zl na AFN.

Sava, ak Ci dziękować??? :loveu::loveu::loveu::loveu: Wyślę Ci zdjęcie Finka exclusive for you:cool3:

Finek przyjechał do swojego tymczasowego domku i rzeczywiście, na początku chciał za mną iść, ale gdy odkrył ciepłą izbę z milionem kuchennych zapachów, to z miłą chęcią tam został :razz:
Zapas karmy ma na miesiąc, więc jakoś to będzie. Oby tylko koleżanki rezydentki go zaakceptowały...

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ustaliłam wczoraj z Ronją, że nie damy zarobić bankom na przelewach i dzisiaj podejdę na Tatarkiewicza i wpłacę za bazarki bezpośrednio "na rachunek" Finka.
Żeby było łatwiej liczyć wpłacę "końcówkę" tj. 61 zł :evil_lol: i jutro wkleję pokwitowanie.

PS. Tak bardzo się cieszę, że Finek Święta spędzi już w hoteliku a nie w klatce :multi: a zawdzięcza to Tobie :loveu: Dzięki :loveu:

Posted

Strasznie cieszę się, że Finka historia nabrała tak miłego obrotu sprawy:) Ja mogę zadeklarowac po 20 zł miesięcznie na Finka, ale wpłacane po 10-tym każdego miesiąca. Może to nie duża kwota, ale zawsze coś:) Czekam z niecierpliwością na fotki z nowego miejsca pobytu:)-Lucyna

Dziś wpłaciłam tylko 10 zł na konto Stowarzyszenia, niestety sama mam psa z poważna choroba oczów i ciągle leczenie u specjalisty niestety szarpie mnie po portfelu niesamowicie:(:(

Posted

Właśnie wyskrobałam pięknego posta i mi go skasowało. Rudaa1, dla mnie wysokość wpłat ma mniejsze znaczenie, niż wsparcie i pomoc, np.. przy rozsyłaniu informacji o Finie wśród znajomych. Za wszystko jestem bardzo wdzięczna.
Tak się cieszę, że Finek nareszcie wyrwał się z klatki, że może sobie chodzić na długie spacery, i że może siusiać kiedy chce, a musi niestety dość często. Tylko niestety zero zainteresowania ogłoszeniami.

Posted

Zgodnie z umową zmniejszyłam wczoraj troszkę dług Finka w lecznicy :razz: . Gdgt - do kiedy wpłacić swoją działkę na hoteli za styczeń i na jakie konto (bo nie wiem)?

Posted

Słuchajcie, lecznica prosiła mnie już kilkukrotnie, żeby wszelkie sprawy finansowe załatwiać na pw, albo mailem, nie na forum. Pisałam już o tym wiele razy.Błagam nie piszcie, ile za psa i ile za dniówkę, ile za leczenie etc. na forum.Można przecież wysyłać pw do osób zainteresowanych i tych które wpłaciły pieniądze. Do Dziewczyn z AFN.Ale nie podajemy wszystkich info finansowych na wątku!!!Robimy tym lecznicy niedźwiedzią przysługę.

Posted

Dzięki wielkie!Ja rozumiem postawę lecznicy - nie chcą, żeby ludzie mieli do nich pretensje, ze od nas biorą mniej niż od innych.Mam nadzieję, że i Wy to rozumiecie. I nie będziecie sie na mnie boczyć... ;-) GDGT - pw Ci wysyłam...

Posted

A ja mam taka wiadomosc - jest dla Finka miejsce w rubryce adopcyjnej "Mojego Psa".

Obiecalam, ze do jutra dostarcze ogloszenie. Prosze o 10 zdan i piekna fotę (w dobrej rozdzielczosci) na adres: kamelon@wp.pl (nie kameleon!).

Merci!

Posted

Ja dodaje kolejne 400 zl, bo taki ze mnie matematyk, ze wyslalam o te 400 wiecej. Juz Aga jest poinformowana, zeby to dolozyc do Fina ale dotra dopiero - jutro?

Posted

[quote name='sava']Ja dodaje kolejne 400 zl, bo taki ze mnie matematyk, ze wyslalam o te 400 wiecej. Juz Aga jest poinformowana, zeby to dolozyc do Fina ale dotra dopiero - jutro?
yyy... nie rozumiem... przy takich dużych kwotach zaczynam się gubić :roll:
Sava, jesteś zupełnie szalona ;)
Fona, zaraz Ci wyślę opis ze zdjęciem. Ale na innym wątku, o psie, którego też bardzo wspieram, że:
"Kurczę i znowu mi przełożyli ogłoszenie w Moim Psie....na luty...."
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2632334#post2632334
i trochę mnie martwi, że miałabym kogoś wygryzać. (choć wiem, że trzeba trochę pogryźć, żeby się wybić, ale to zupełnie nie moje metody)

Posted

gdgt - szalona? Tego to ja nie wiem. Zawsze mowili tak : "Ladna to ona nie jest ale ma dobre serce" :-)

W kazdym razie liczyc nie umiem, bo wyslalam 2400 zl do trzech skarpet.
1. - 1000 zl
2. - 600 zl
3. - 400 zl ( Fin ).
Stad te kolejne 400 zl dla Finka.

Posted

Fonka, dzieki za Mojego Psa
Sava, nie wiem co powiedzieć, jak ci dziekować za taka hojność. Uratowałaś nas i Finka przede wszystkim.Gdyby nie Ty, nie wiem jak długo walczyłybysmy z tym długiem i opłatą za hotelik.

Posted

To ja nic o tym nie wiem, zapytano mnie, czy nie mam jakiegos psa, bo sie jeszcze powinien zmiescic. Wiesz co, jak sie uda tamtego wcisnac, to moze damy mu miejsce, pierwszy byl, co Ty na to?

Posted

Jesli Fin odda miejsce Simbie (ale stracilam rachube, moze Simba teraz juz bedzie w MP, ktory numer jest teraz w kioskach, grudzien czy styczen? styczen chyba), to wejdzie na 100 proc. do nastepnego numeru.

Posted

Aha, czyli Simbie zaproponowano miejsce w lutowym wydaniu. Więc FIn nie ma czego oddawać, bo też by poszedł w lutym. Strasznie to skomplikowane, ale dzięki Fona za tą pomoc.

Posted

dziś zapłaciłam kolejną wpłatę w lecznicy i jeśli Kinga dopłaci to, co obiecała, będziemy już na czysto. Ufff... bez długów w Nowym Roku!
Finek podobno troche dokazuje, zwłaszcza pod względem jedzenia - jest wiecznie głodny i ostatnio zwędził kanapkę.

Posted

gdgt napisał(a):
Finek podobno troche dokazuje, zwłaszcza pod względem jedzenia - jest wiecznie głodny i ostatnio zwędził kanapkę.

Łotr jeden, no!!