gdgt Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 sava napisał(a):Wyslalam 400 zl na AFN. Sava, ak Ci dziękować??? :loveu::loveu::loveu::loveu: Wyślę Ci zdjęcie Finka exclusive for you:cool3: Finek przyjechał do swojego tymczasowego domku i rzeczywiście, na początku chciał za mną iść, ale gdy odkrył ciepłą izbę z milionem kuchennych zapachów, to z miłą chęcią tam został :razz: Zapas karmy ma na miesiąc, więc jakoś to będzie. Oby tylko koleżanki rezydentki go zaakceptowały... Quote
gdgt Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Jeśli chodzi o rachunek w lecznicy, to na razie zapłaciliśmy 400zł, jak tylko dostanę przelewy z AFN, to zapłacę resztę. Quote
gdgt Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Doszło 228zł z AFN, w tym tygodniu jeszcze zapłacę w lecznicy. Quote
beam6 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ustaliłam wczoraj z Ronją, że nie damy zarobić bankom na przelewach i dzisiaj podejdę na Tatarkiewicza i wpłacę za bazarki bezpośrednio "na rachunek" Finka. Żeby było łatwiej liczyć wpłacę "końcówkę" tj. 61 zł :evil_lol: i jutro wkleję pokwitowanie. PS. Tak bardzo się cieszę, że Finek Święta spędzi już w hoteliku a nie w klatce :multi: a zawdzięcza to Tobie :loveu: Dzięki :loveu: Quote
gdgt Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Finek już miał duże odgniotki od tej klatki. Tylko pomyślcie, jakie fajne spacery ma tam Finek (i mnóstwo suczek...)! Quote
gdgt Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Finuś już się zapoznał ze wszystkimi rezydentami, był na dwóch dłuższych spacerach i ma się dobrze! Quote
rudaa1 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Strasznie cieszę się, że Finka historia nabrała tak miłego obrotu sprawy:) Ja mogę zadeklarowac po 20 zł miesięcznie na Finka, ale wpłacane po 10-tym każdego miesiąca. Może to nie duża kwota, ale zawsze coś:) Czekam z niecierpliwością na fotki z nowego miejsca pobytu:)-Lucyna Dziś wpłaciłam tylko 10 zł na konto Stowarzyszenia, niestety sama mam psa z poważna choroba oczów i ciągle leczenie u specjalisty niestety szarpie mnie po portfelu niesamowicie:(:( Quote
gdgt Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Właśnie wyskrobałam pięknego posta i mi go skasowało. Rudaa1, dla mnie wysokość wpłat ma mniejsze znaczenie, niż wsparcie i pomoc, np.. przy rozsyłaniu informacji o Finie wśród znajomych. Za wszystko jestem bardzo wdzięczna. Tak się cieszę, że Finek nareszcie wyrwał się z klatki, że może sobie chodzić na długie spacery, i że może siusiać kiedy chce, a musi niestety dość często. Tylko niestety zero zainteresowania ogłoszeniami. Quote
beam6 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Zgodnie z umową zmniejszyłam wczoraj troszkę dług Finka w lecznicy :razz: . Gdgt - do kiedy wpłacić swoją działkę na hoteli za styczeń i na jakie konto (bo nie wiem)? Quote
KingaW Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Słuchajcie, lecznica prosiła mnie już kilkukrotnie, żeby wszelkie sprawy finansowe załatwiać na pw, albo mailem, nie na forum. Pisałam już o tym wiele razy.Błagam nie piszcie, ile za psa i ile za dniówkę, ile za leczenie etc. na forum.Można przecież wysyłać pw do osób zainteresowanych i tych które wpłaciły pieniądze. Do Dziewczyn z AFN.Ale nie podajemy wszystkich info finansowych na wątku!!!Robimy tym lecznicy niedźwiedzią przysługę. Quote
gdgt Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Beam, wysłałam Ci priva. KingaW, to ja kasuję rozliczenia. Będę publikować tylko kto ile wpłacił i ile zostało długu. Quote
KingaW Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Dzięki wielkie!Ja rozumiem postawę lecznicy - nie chcą, żeby ludzie mieli do nich pretensje, ze od nas biorą mniej niż od innych.Mam nadzieję, że i Wy to rozumiecie. I nie będziecie sie na mnie boczyć... ;-) GDGT - pw Ci wysyłam... Quote
fona Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 A ja mam taka wiadomosc - jest dla Finka miejsce w rubryce adopcyjnej "Mojego Psa". Obiecalam, ze do jutra dostarcze ogloszenie. Prosze o 10 zdan i piekna fotę (w dobrej rozdzielczosci) na adres: kamelon@wp.pl (nie kameleon!). Merci! Quote
sava Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ja dodaje kolejne 400 zl, bo taki ze mnie matematyk, ze wyslalam o te 400 wiecej. Juz Aga jest poinformowana, zeby to dolozyc do Fina ale dotra dopiero - jutro? Quote
gdgt Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='sava']Ja dodaje kolejne 400 zl, bo taki ze mnie matematyk, ze wyslalam o te 400 wiecej. Juz Aga jest poinformowana, zeby to dolozyc do Fina ale dotra dopiero - jutro? yyy... nie rozumiem... przy takich dużych kwotach zaczynam się gubić :roll: Sava, jesteś zupełnie szalona ;) Fona, zaraz Ci wyślę opis ze zdjęciem. Ale na innym wątku, o psie, którego też bardzo wspieram, że: "Kurczę i znowu mi przełożyli ogłoszenie w Moim Psie....na luty...." http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2632334#post2632334 i trochę mnie martwi, że miałabym kogoś wygryzać. (choć wiem, że trzeba trochę pogryźć, żeby się wybić, ale to zupełnie nie moje metody) Quote
gdgt Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Fona, wysłałam. Daj znać czy nie za długi ten tekst. Quote
sava Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 gdgt - szalona? Tego to ja nie wiem. Zawsze mowili tak : "Ladna to ona nie jest ale ma dobre serce" :-) W kazdym razie liczyc nie umiem, bo wyslalam 2400 zl do trzech skarpet. 1. - 1000 zl 2. - 600 zl 3. - 400 zl ( Fin ). Stad te kolejne 400 zl dla Finka. Quote
ronja Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Fonka, dzieki za Mojego Psa Sava, nie wiem co powiedzieć, jak ci dziekować za taka hojność. Uratowałaś nas i Finka przede wszystkim.Gdyby nie Ty, nie wiem jak długo walczyłybysmy z tym długiem i opłatą za hotelik. Quote
fona Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 To ja nic o tym nie wiem, zapytano mnie, czy nie mam jakiegos psa, bo sie jeszcze powinien zmiescic. Wiesz co, jak sie uda tamtego wcisnac, to moze damy mu miejsce, pierwszy byl, co Ty na to? Quote
gdgt Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jasne że tak, Simba szuka domu już od roku. Ale na przyszłość się polecam! Quote
fona Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jesli Fin odda miejsce Simbie (ale stracilam rachube, moze Simba teraz juz bedzie w MP, ktory numer jest teraz w kioskach, grudzien czy styczen? styczen chyba), to wejdzie na 100 proc. do nastepnego numeru. Quote
gdgt Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Aha, czyli Simbie zaproponowano miejsce w lutowym wydaniu. Więc FIn nie ma czego oddawać, bo też by poszedł w lutym. Strasznie to skomplikowane, ale dzięki Fona za tą pomoc. Quote
gdgt Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 dziś zapłaciłam kolejną wpłatę w lecznicy i jeśli Kinga dopłaci to, co obiecała, będziemy już na czysto. Ufff... bez długów w Nowym Roku! Finek podobno troche dokazuje, zwłaszcza pod względem jedzenia - jest wiecznie głodny i ostatnio zwędził kanapkę. Quote
ronja Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 gdgt napisał(a):Finek podobno troche dokazuje, zwłaszcza pod względem jedzenia - jest wiecznie głodny i ostatnio zwędził kanapkę. Łotr jeden, no!! Quote
Recommended Posts