Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fin był w lecznicy 5 tygodni. kiedy go tam umieszczałyśmy, pozwolono nam na 2 tygodnie... Do kosztów pobytu trzeba doliczyć kroplówki, dwie serie antybiotyków, 3 serie badań...

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Drogie Dogomaniaczki i Dogomaniacy
Dziś wpłaciłam 250zł w lecznicy Finka: 220zł od Ronji, Igusi i Łapki :loveu:
30zł od Magdarynki:loveu:
na AFN jest jeszcze prawie 230 zł :loveu:

Jutro odbieram FInka i zawożę w miejsce, gdzie nie będzie siedzieć w klatce :multi:
A Finek dzisiaj brykał na spacerze, jeśli możecie sobie wyobrazić brykającego psa na bardzoooo długich nogach :evil_lol:

Poza tym do wystawienia na bazarku kilka rzeczy, w tym kilka dość ekskluzywnych przedmiotów i tak się zastanawiam, czy nie wrzucić tego od racu na allegro. Ktoś z Was wystawiam na allegro?

Posted

Pomyślcie może tak jak ja - Te 350 zł. to 10 osób wpłacających co miesiąc po 35 zł. jeśli osób jest więcej - to i kwota niższa.
To jest do zrobienia !!!!!!!

Bardzo prosimy o deklaracje !!!!!
Nawet mniejsze kwoty wpłacane regularnie co miesiąc są dla Finka ratunkiem !!!!!
Bardzo prosimy !!!!!
By nie było strachu, że Finek trafi do schroniska!!!
Przy jego chorobie to wyrok !!!!

Posted

A ja zapraszam na moją aukcję bazarkową na rzecz Fina:
http://aukcja

Ronja, zdzwonimy się jutro, ale już proponuję, że mogę sama pojechać po Fina między 15-16, a potem przyjechać po Ciebie do centrum lub na bemowo. Mam dla Finka smycz, ale nie mam obroży - czy ktoś chciałby mu pożyczyć dużą obrożę? Powinnam być na 19 z powrotem w Warszawie niestety...
No i mam jeszcze taki pomysł, choć może być głupi, żeby zatrzymać się po drodze na żoliborzu u moich ukochanych weterynarzy. Chciałabym pokazać im wyniki badań moczu Finka i skonsultować podawanie ipakitininy czymkolwiek ona jest... Fin musiałby poczekać w samochodzie, bo nie ma sensu wprowadzać go do lecznicy - wyniki badań mogą wystarczyć.

Posted

gdgt super, bo na 16 na Gocław nie wyrobiłabym się. mogę podjechać gdzieś do centrum, chyba, że bedziesz jechała powstańców śląskich na żoliborz

Posted

ja będę jechać z tatarkiewicza na krasińskiego, możemy się umówić w okolicach ronda babka... Czy miałabyś dla niego obrożę?

właściwie wszystko mi jedno gdzie się umówimy. chyba nie mam sensu jechać do tych wetów akurat jutro. Z wynikami badań mogę pojechać w każdym momencie.

Posted

Ronju, nie wiem czy jesteś w sieci, czy pracujesz, ale chyba opóźni sie nasz wyjazd. Chcę odebrać karmę dla Finka, którą ekspresowo załatwiam przez Animalię - odbiór po godzinie 16. Czyli plan jest taki, że jadę po karmę, po Finka, po Ciebie, a potem gnamy by uniknąć korków...

Posted

Finek to fajny pies. Grzeczny w samochodzie. w holtelu obwąchał wszystko, obsikał (łącznie ze stołem pani:cool1: ). chciał iśc za gdgt - chyba bardzo sie do niej przyzwyczaił.
Mam nadzieje, ze bedzie dobrze i że się odnajdzie w stadzie