gdgt Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Fin był w lecznicy 5 tygodni. kiedy go tam umieszczałyśmy, pozwolono nam na 2 tygodnie... Do kosztów pobytu trzeba doliczyć kroplówki, dwie serie antybiotyków, 3 serie badań... Quote
ronja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Kochana Magdarynka:loveu: wylicytowała dwie ozdoby świateczne i przekazała je do dalszej licytacji Quote
przyjaciel_koni Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Tu naprawdę potrzebna pomoc !!!! Taki koszt leczenia i hotelik !!!!!! Dziewczyny nie dadzą rady - nie ma takiej możliwości !!!!! POMOCY DLA FINA !!!!! Quote
gdgt Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Drogie Dogomaniaczki i Dogomaniacy Dziś wpłaciłam 250zł w lecznicy Finka: 220zł od Ronji, Igusi i Łapki :loveu: 30zł od Magdarynki:loveu: na AFN jest jeszcze prawie 230 zł :loveu: Jutro odbieram FInka i zawożę w miejsce, gdzie nie będzie siedzieć w klatce :multi: A Finek dzisiaj brykał na spacerze, jeśli możecie sobie wyobrazić brykającego psa na bardzoooo długich nogach :evil_lol: Poza tym do wystawienia na bazarku kilka rzeczy, w tym kilka dość ekskluzywnych przedmiotów i tak się zastanawiam, czy nie wrzucić tego od racu na allegro. Ktoś z Was wystawiam na allegro? Quote
ronja Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 to puść na allegro i daj linki tu na wątku jesli ktoś moze wspomóc nas bazarkami - bardzo prosimy. hotel to 350zł miesięcznie Quote
przyjaciel_koni Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Pomyślcie może tak jak ja - Te 350 zł. to 10 osób wpłacających co miesiąc po 35 zł. jeśli osób jest więcej - to i kwota niższa. To jest do zrobienia !!!!!!! Bardzo prosimy o deklaracje !!!!! Nawet mniejsze kwoty wpłacane regularnie co miesiąc są dla Finka ratunkiem !!!!! Bardzo prosimy !!!!! By nie było strachu, że Finek trafi do schroniska!!! Przy jego chorobie to wyrok !!!! Quote
gdgt Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 A jednak jadę w poniedziałek koło 16. Ronja, ty chcesz (i możesz) wtedy ze mną jechać? Quote
przyjaciel_koni Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Bardzo prosimy o pomoc dla Finka !!!! Tak mało osób tu zagląda !!!! Naprawdę Dziewczyny nie utrzymają psiaka same !!!!!!! Konieczne wsparcie finansowe !!!! Quote
gdgt Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 A ja zapraszam na moją aukcję bazarkową na rzecz Fina: http://aukcja Ronja, zdzwonimy się jutro, ale już proponuję, że mogę sama pojechać po Fina między 15-16, a potem przyjechać po Ciebie do centrum lub na bemowo. Mam dla Finka smycz, ale nie mam obroży - czy ktoś chciałby mu pożyczyć dużą obrożę? Powinnam być na 19 z powrotem w Warszawie niestety... No i mam jeszcze taki pomysł, choć może być głupi, żeby zatrzymać się po drodze na żoliborzu u moich ukochanych weterynarzy. Chciałabym pokazać im wyniki badań moczu Finka i skonsultować podawanie ipakitininy czymkolwiek ona jest... Fin musiałby poczekać w samochodzie, bo nie ma sensu wprowadzać go do lecznicy - wyniki badań mogą wystarczyć. Quote
ronja Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 gdgt super, bo na 16 na Gocław nie wyrobiłabym się. mogę podjechać gdzieś do centrum, chyba, że bedziesz jechała powstańców śląskich na żoliborz Quote
gdgt Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ja będę jechać z tatarkiewicza na krasińskiego, możemy się umówić w okolicach ronda babka... Czy miałabyś dla niego obrożę? właściwie wszystko mi jedno gdzie się umówimy. chyba nie mam sensu jechać do tych wetów akurat jutro. Z wynikami badań mogę pojechać w każdym momencie. Quote
beam6 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Mikołaj przytargał dla Finka nową, czarną, wybijaną srebrnymi ćwiekami i podbitą filcem obrożę - tak więc kłopotu już nie ma :evil_lol: Quote
ronja Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Kochany Mikołaju - dziękujemy Ci bardzo mocno Quote
ronja Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 bazarek - to co zostało świątecznego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2617049#post2617049 Quote
przyjaciel_koni Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Finkowi konieczna jest pomoc finansowa !!! To chory psiak !!! Nie może wrócić do schroniska !!!!! Będziemy wdzięczni za każdą, nawet najmniejszą zadeklarowaną comiesięczną wpłatę !!!! Pomóżmy wspólnie psiakowi !!!! Quote
AśkaK Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Do góry Finek! Jutro przeprowadzka do hotelu tak? Quote
gdgt Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ronju, nie wiem czy jesteś w sieci, czy pracujesz, ale chyba opóźni sie nasz wyjazd. Chcę odebrać karmę dla Finka, którą ekspresowo załatwiam przez Animalię - odbiór po godzinie 16. Czyli plan jest taki, że jadę po karmę, po Finka, po Ciebie, a potem gnamy by uniknąć korków... Quote
ronja Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 kurcze, ja na 19 musze być w domu - mam nadzieje, ze obrócimy Quote
ronja Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 sava, dziekujemy Ci bardzo, najbardziej na swiecie. uratowałas tyłek Fina na miesiąc z kawałkiem:p Quote
Igusia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Jak tam Finek? Aklimatyzuje sie w nowym miejscu? Quote
ronja Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Finek to fajny pies. Grzeczny w samochodzie. w holtelu obwąchał wszystko, obsikał (łącznie ze stołem pani:cool1: ). chciał iśc za gdgt - chyba bardzo sie do niej przyzwyczaił. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze i że się odnajdzie w stadzie Quote
Recommended Posts