przyjaciel_koni Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Pomóżcie znaleźć tymczas lub hotelik !!!!! Pilne !!!!!! Quote
papisia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Dżem dobry :roll: ja tutaj nowa :oops: Wystawiłam na bazarku jakies rzeczy... Narazie mamy ok 17zł :oops: Quote
gdgt Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Papisia, bardzo dziękuję, podaj link do swojego wątku, to może kogoś jeszcze tym zainteresujemy... Ponawiam apel o pomoc. Być może macie jakieś kontakty do hoteli/tymczasów, których nie mam ja, a które mogą okazać się ważne... Quote
przyjaciel_koni Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Pilnie potrzebny hotelik od już !!!!!!!! Prosimy o pomoc !!!!! Finek musi opuścić lecznicę !!!!!! Konieczna również pomoc finansowa !!!! Quote
fona Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 z mojego bazarku ciocia Aga_Mazury wplaci na Finka 20 zl :) Quote
papisia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='gdgt']Papisia, bardzo dziękuję, podaj link do swojego wątku, to może kogoś jeszcze tym zainteresujemy... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36234 Quote
przyjaciel_koni Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Konieczny tymczas lub hotelik - pilnie !!!!!!!! Quote
gdgt Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 fona napisał(a):z mojego bazarku ciocia Aga_Mazury wplaci na Finka 20 zl :) rozumiem, że pójdzie to na kotno stowarzyszenia? Fona - dzięki :loveu: dziś dostałam kosza w dwóch kolejnych hotelach i powoli zaczynam się załamywać :-( Quote
fona Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Aga wplaci do skarpety AFN - stamtad dopero pieniadze sa wysylane do potrzebujacych Quote
przyjaciel_koni Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Bardzo prosimy o pomoc dla Finka !!!! Konieczny tymczas lub hotelik !!!!! Bardzo pilne !!!!! Quote
gdgt Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Finek miał robione badania moczu i niestety znowu wyszła skłonność do kamicy. Kluczową sprawą dla niego jest dieta - sucha specjalistyczna karma mu służy, gotowane absolutnie nie. Chyba się powieszę. Quote
Witokret Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Po raz kolejny widac, ze nie wszystkim psom sluzy gotowane ... o czym przekonujemy sie po raz n-ty. :shake: Specjalistyczna karma to z reguly najlepsze rozwiazanie, choc niestety nie najtansze :shake: Dalej nie ma szans na jakis tymczas albo hotelik dla Fina????? Quote
przyjaciel_koni Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Bardzo prosimy o pomoc !!!!!! Konieczne miejsce dla Finka i wpłaty !!!!!! Czy udało się coś wyszukać ??? Quote
gdgt Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Słuchajcie, jest tani hotelik (350 zł miesięcznie, w tym jedzenie) w którym Fin może zamieszkać od zaraz. Prawdopodobnie zawiozę go w niedzielę, bo w sobotę pracuję. Muszę do Was zaapelować o pomoc finansową. W związku z chorobą Finka będę musiała kupić mu wór specjalistycznej karmy za około 200 zł. Do tego będę musiała wpłacić zaliczkę za hotel - to są pieniądze, które mogę sama założyć i w dużej części pokryć. Ale niestety do tego trzeba doliczyć koszt szpitala. Quote
beam6 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Potwierdzam swoją deklarację partycypowania w kosztach hoteliku Finka - w kwocie 25,00 złotych miesięcznie (więcej nie dam rady :placz: ). Cały czas trwają licytycje bazarkowe na rzecz Finka (wiem bo licytuję :razz: ) - może nazbieramy jeszcze trochę grosików. Cioteczko a o której przyjedziesz po Finka w niedzielę - chciałabym pomachać mu na drogę ( i Mikołaj prosił o przekazanie prezenciku dla Finka):evil_lol: Quote
gdgt Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 to Ci jeszcze powiem z tą niedzielą. Tak w ogóle miało być dzisiaj, ale raczej nie wypali. Finek znowu dostaje antybiotyk w związku ze złymi wynikami moczu, więc jeszcze się rozmówię z wetem w sobotę. A co do licytacji, to chyba najlepszy sposób teraz na zdobywanie pieniędzy. Muszę się zgłosić w sprawie gadgetów Stowarzyszenia do Kanara... Quote
nersik Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 a jak kogoś znajdę dla tego psiunia to jak i do kogo szybko się zgłosić? Quote
gdgt Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='nersik']a jak kogoś znajdę dla tego psiunia to jak i do kogo szybko się zgłosić? Do mnie, czyli Agnieszki 0-502-290-296 lub gdgt@atomnet.pl Zgłaszaj się natychmiast!!! Quote
ronja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 najważniejsze, że Finek bedzie miał się gdzie podziać. gdgt nie może pokrywać sama kosztów hotelu - bardzo prosimy o pomoc. cały czas bedę wystawiać bazarki dla finka - jakos uzbieramy tę sumę razem Quote
przyjaciel_koni Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Bardzo prosimy o pomoc finansową na utrzymanie Finka !!!!! Dziewczyny same nie dadzą rady !!!! Konieczna spłata leczenia i 350zł miesięcznie na hotelik !!!! Może ktoś jest w stanie pomagać co miesiąc ????? Nawet niewielkie kwoty pomogą psiakowi !!! Gdgt- czy to tajemnica gdzie taki tani hotelik ???? A jakie tam są warunki ??? Pytam z ciekawości. Quote
przyjaciel_koni Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Pilnie !!!!! Pomoc dla Finka !!!!! To naprawdę w porównaniu z innymi hotelami bardzo rozsądna cena !!! Chociaż małe kwoty, ale co miesiąc - bardzo prosimy !!!!! To chory psiak - nie może wrócić do schroniska !!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Koniecznie potrzebne wsparcie finansowe dla Finka !!!!! Nawet niewielkie kwoty co miesiąc !!!!! Bardzo prosimy !!!!!! Im więcej Osób, tym łatwiej o zebranie potrzebnej sumy, a naprawdę każda kwota pomoże !!!! Quote
ronja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 dług w lecznicy (700zł - jestem w szoku, ze aż tyle), droga karma specjalistyczna, hotel.... życie Fina jest przecież bezcenne. nie damy rady bez waszej pomocy Quote
Recommended Posts