Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Papisia, bardzo dziękuję, podaj link do swojego wątku, to może kogoś jeszcze tym zainteresujemy...
Ponawiam apel o pomoc. Być może macie jakieś kontakty do hoteli/tymczasów, których nie mam ja, a które mogą okazać się ważne...

Posted

fona napisał(a):
z mojego bazarku ciocia Aga_Mazury wplaci na Finka 20 zl :)

rozumiem, że pójdzie to na kotno stowarzyszenia? Fona - dzięki :loveu:
dziś dostałam kosza w dwóch kolejnych hotelach i powoli zaczynam się załamywać :-(

Posted

Finek miał robione badania moczu i niestety znowu wyszła skłonność do kamicy. Kluczową sprawą dla niego jest dieta - sucha specjalistyczna karma mu służy, gotowane absolutnie nie. Chyba się powieszę.

Posted

Po raz kolejny widac, ze nie wszystkim psom sluzy gotowane ... o czym przekonujemy sie po raz n-ty. :shake:
Specjalistyczna karma to z reguly najlepsze rozwiazanie, choc niestety nie najtansze :shake:
Dalej nie ma szans na jakis tymczas albo hotelik dla Fina?????

Posted

Słuchajcie, jest tani hotelik (350 zł miesięcznie, w tym jedzenie) w którym Fin może zamieszkać od zaraz. Prawdopodobnie zawiozę go w niedzielę, bo w sobotę pracuję.
Muszę do Was zaapelować o pomoc finansową. W związku z chorobą Finka będę musiała kupić mu wór specjalistycznej karmy za około 200 zł. Do tego będę musiała wpłacić zaliczkę za hotel - to są pieniądze, które mogę sama założyć i w dużej części pokryć. Ale niestety do tego trzeba doliczyć koszt szpitala.

Posted

Potwierdzam swoją deklarację partycypowania w kosztach hoteliku Finka - w kwocie 25,00 złotych miesięcznie (więcej nie dam rady :placz: ). Cały czas trwają licytycje bazarkowe na rzecz Finka (wiem bo licytuję :razz: ) - może nazbieramy jeszcze trochę grosików.
Cioteczko a o której przyjedziesz po Finka w niedzielę - chciałabym pomachać mu na drogę ( i Mikołaj prosił o przekazanie prezenciku dla Finka):evil_lol:

Posted

to Ci jeszcze powiem z tą niedzielą. Tak w ogóle miało być dzisiaj, ale raczej nie wypali. Finek znowu dostaje antybiotyk w związku ze złymi wynikami moczu, więc jeszcze się rozmówię z wetem w sobotę.
A co do licytacji, to chyba najlepszy sposób teraz na zdobywanie pieniędzy. Muszę się zgłosić w sprawie gadgetów Stowarzyszenia do Kanara...

Posted

najważniejsze, że Finek bedzie miał się gdzie podziać.
gdgt nie może pokrywać sama kosztów hotelu - bardzo prosimy o pomoc. cały czas bedę wystawiać bazarki dla finka - jakos uzbieramy tę sumę razem

Posted

Bardzo prosimy o pomoc finansową na utrzymanie Finka !!!!!
Dziewczyny same nie dadzą rady !!!!
Konieczna spłata leczenia i 350zł miesięcznie na hotelik !!!!

Może ktoś jest w stanie pomagać co miesiąc ?????
Nawet niewielkie kwoty pomogą psiakowi !!!

Gdgt- czy to tajemnica gdzie taki tani hotelik ????
A jakie tam są warunki ??? Pytam z ciekawości.

Posted

dług w lecznicy (700zł - jestem w szoku, ze aż tyle), droga karma specjalistyczna, hotel....
życie Fina jest przecież bezcenne. nie damy rady bez waszej pomocy