fona Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Simba wchodzi do numeru lutowego, Finuś też :) Quote
ronja Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 :multi: a Finek na AFN ma 820zł:multi: :multi: D Z I E K U J E M Y :multi: Quote
gdgt Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 :lilangel: dziękuję wszystkim za wpłaty, te duże i te drobne:lilangel: Finkowi to bardzo potrzebne, w czasie gdy szukamy mu stałego domu. Może w Nowym Roku ktoś postawnowi przygarnąć dużego psa? Na razie zero odzewu :shake: Quote
gdgt Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 gdgt napisał(a)::lilangel: dziękuję wszystkim za wpłaty, te duże i te drobne:lilangel: Finkowi to bardzo potrzebne, w czasie gdy szukamy mu stałego domu. Może w Nowym Roku ktoś postawnowi przygarnąć dużego psa? Na razie zero odzewu :shake: Bardzo dziękuję kolejnym darczyńcom: rudaa1 i Karoli. Wszystkim życzę Wesołych Świąt! wygląda na to, że FInek wejdzie w Nowy Rok bez długów... Quote
KingaW Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Na Tatarku wszyskie długi spłacone! Jesteśmy 'na czysto'! Quote
rudaa1 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 gdgt napisał(a):Bardzo dziękuję kolejnym darczyńcom: rudaa1 i Karoli. Wszystkim życzę Wesołych Świąt! wygląda na to, że FInek wejdzie w Nowy Rok bez długów... Fajnie, że sa chętni do pomocy Finkowi, on zasługuje na to, na szansę, aby godnie żyć, ciesze sie, że są tacy ludzie jak Wy:):) Będe wpłacać na FINka co miesiąc w miare mozliwości. Wszystkim Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku, oby ten Nowy Rok był jeszcze lepszy dla wszystkich psich bidulek. Quote
nati_92 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Finek hop do górki!!! Wesołych Świąt i Szcześliwego Nowego roku wsyzstkim:) no i Finkowi:) A jak ktoś ma czas to przyd sie pomoc w oglaszaniu Bosmannka z mojego podpisu prosze bardzo Quote
ronja Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 troszkę pozmieniałam aukcję Fina http://www.allegro.pl/show_item.php?item=153155739 Quote
rudaa1 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Jak tam Finek po śwętach?? Czy ktos coś słyszał od niego, są jakieś wieści?? Quote
gdgt Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 kurcze, nie mam internetu, ale w wigilię dzwoniłam do Finka żeby mu złożyć życzenia. Nie miał mi nic do powiedzenia, ale od opiekunki usłyszałam, że to bardzo przyjacielski pies, taki pies-towarzysz. Chodzi za człowiekiem i wszystko obserwuje. Niestety, non stop głodny, co jest pewnym zarzewiem konfliktów z innymi psami... Quote
Owieczka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Nasz Finek taki trochę dogowaty jest ? czy tylko na fotkach tak wygląda?? Może by go na Dogi wrzucił :razz: Quote
gdgt Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Owieczka napisał(a):Nasz Finek taki trochę dogowaty jest ? czy tylko na fotkach tak wygląda?? Może by go na Dogi wrzucił :razz: za jakiś tydzien - dwa będa nowe zdjęcia. On jest wysoki jak dog, morda chuda jak u doga, ale to z niedożywienia... Jakbys mogła go jednak wrzucić na dogi, to byłoby super! Quote
Owieczka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 gdgt napisał(a):za jakiś tydzien - dwa będa nowe zdjęcia. On jest wysoki jak dog, morda chuda jak u doga, ale to z niedożywienia... Jakbys mogła go jednak wrzucić na dogi, to byłoby super! Zaraz podziałam :razz: może i na molosy wogóle go wsadzimy co ?? Czy ktoś zrobił mu aukcję na allegro ? albo gdzieś jeszcze jest wystawiony ?? Quote
ronja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 allegro jest i moje standardowe 8 miejsc w necie Quote
Owieczka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ronja napisał(a):allegro jest i moje standardowe 8 miejsc w necie Ronja ... :Rose: jestes nie zastapiniona Quote
ronja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ale jeśli ktoś ma inne swoje miejsca to zapraszamy do pomocy Finek bedzie też w lutowym Moim Psie (dzieki Fonce) Quote
Neris Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Wszystkiego najlepszego w nowym roku Fin... Quote
gdgt Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ja też życzę Finkowi wszystkiego najlepszego - a zwłaszcza najlepszego pod słońcem, własnego domu! Quote
Owieczka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 No to Finuś jest na molosach ... http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=246675#post246675 Miejmy nadzieję że szybciutko kochający dom się znajdzie :loveu: bo nie wątpię że taki własnie na niego czeka ...tylko niech się odezwie :placz: Quote
gdgt Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Dzięki Owieczka. Ja ponawiam ogłoszenia na aaby... Quote
Recommended Posts