Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dakosia super, wczorajszy dzień spędziliśmy na wspólnym spacerku z Nerkiem. Później wyszłam na 2 godziny (teraz mam urlop, żeby z nimi posiedzić, no ale trzeba się przyzwyczajać do mamusi powrotu do pracy , zostawiając łobuzów samych, jak wróciłam, to tak rozespani byli, że nawet nie słyszeli jak weszłam.
Później obiad, eh Daki twierdzi, że koci whiskas o smaku tuńczyka, jest lepszy od kurczaczka z ryżem i marcheweczką, więc kot je piętro wyżej Królewnie apetyt dopisuje, zabawą nie ma końca.
Dzisiaj bedziemy sie odrobaczać :)

Posted

fonia123 napisał(a):
odrobaczcie od razu całe stadko, łącznie z kotem ;) inaczej ponoć nie ma to sensu

Tak, tak całe stadko obowiązkowo, tym bardziej, że Nera i Cześka i tak na październik był termin.

Posted

Dzień dobry kochane cioteczki, dzisiejszy dzień nam minął na głównie na leżakowaniu, bo pancia cierpiała na ból głowy, ale muszę zdradzić, że Daki była dziś u mojej mamy.....no i stało się cała rodzinka zakochana. W sobotę będzie u nas koleżanka, która robi świetne zdjęcia, więc będzie super sesja, mnie Bóg niestety tym talentem nie obdarzył :D

Posted

Wlaśnie wróciłyśmy z księżniczką od weta.....nie, nie spokojnie z nią wszystko dobrze :) Poszłyśmy po tabletki na odrobaczenie dla całej gromadki i osłuchać Daki serduszko, zmierzyć temperaturę i zrobić taki ogólny przegląd. No i Daki wyszła super. Dostala smakołyki, po wecie spacerek i ganianie za patykiem, a teraz odpoczynek na panciowym łóżeczku :)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Aż się serce raduje :)
Tulka, jesteście cudowni, że wzięliście tę sunię do siebie :)

Dziękujemy Aguś, poprostu nie mogliśmy na to pozwolić by gniła dalej w schronie

Posted

Dzień dobry :)
U nas kolejny dzień mija na spacerach, zabawach i leżakowaniu. Dzisiaj przyszła dla Daki śliczna czerwona obróżka z Pitmana, twarzowa :), ale to nie koniec prezentów. Dziś dzieciaki, dostały po gumowym udku z kurczaka, niestety Daki myślała, że to prawdziwe, no i jest już w kawałkach :) cóż było za zdziwienie :D
Dzisiaj na obiadek była wątróbeczka z ryżem, więc miski szybciutko zostały wyczyszczone. Jutro porobimy zdjęcia, więc niebawem wrzucę nowe.

Posted

fonia123 napisał(a):
ale macie fajowo :) ja miałam trochę zamieszania dzisiaj, ale w przyszłym tygodniu może uda nam się spotkać?

Pewnie, będziemy w kontakcie :)