Klaudus__ Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 W oknie Cię wyczekują! :) Oni są już razem?? Nie osobno do Twojego powrotu? Quote
Tulka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Klaudus__']W oknie Cię wyczekują! :) Oni są już razem?? Nie osobno do Twojego powrotu? :) Tak razem, wszystko opisałam w poście z 13.01 jak to wyszlo :) Nero byl u jednych znajomych, a Dosia mieszkała w naszym mieszkaniu z moją przyjaciólką Quote
Tulka Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Kochane cioteczki, Za 2 dni wracam do Polski, do swoich dzieciaków tak strasznie się cieszę i nie mogę doczekać. Quote
agaga21 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='Tulka']Kochane cioteczki, Za 2 dni wracam do Polski, do swoich dzieciaków tak strasznie się cieszę i nie mogę doczekać. bardzo się cieszę :) Quote
Klaudus__ Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Już niebawem wszyscy będziecie razem! :) Quote
Alicja Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Tulka']Kochane cioteczki, Za 2 dni wracam do Polski, do swoich dzieciaków tak strasznie się cieszę i nie mogę doczekać. nareszcie razem będziecie :) Szczęśliwej drogi Quote
Tulka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Tak już razem, radość nie do opisania, mi nawet łzy pociekły, tak tęskniłam. W nocy oboje prawie na mnie spali, takie pitulanki były. Niebawem wrzucę jakieś zdjęcia Quote
Tulka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Alicja napisał(a):nareszcie razem będziecie :) Szczęśliwej drogi Bardzo dziękujemy :) Quote
fonia123 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Tulka napisał(a):Tak już razem, radość nie do opisania, mi nawet łzy pociekły, tak tęskniłam. W nocy oboje prawie na mnie spali, takie pitulanki były. Niebawem wrzucę jakieś zdjęcia bardzo się cieszę, że już jesteście razem :) trzymajcie się... Quote
BUDRYSEK Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 jakiś czas temu dostałam informację, że Dakotka odeszła :( (*) była szczęsliwa i kochana w swoim domku...odeszła przy swojej ukochanej Pani.... Quote
Recommended Posts