Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BUDRYSEK']szukamy transportu do W-wy...pomozcie, niech Daki wyjdzie juz ze schronu :(

To Dakota ma już ds? czy dt?
Bo ja jestem w trakcie sprawdzania domu w Katowicach...

Posted

Łukasz__ napisał(a):
To ciekawe skąd się w Jastrzębiu znalazła... :roll:

Nic z tego nie rozumiem. W schronisku w Jastrzębiu jej nie było. Dlaczego? Psy z Jastrzębia przyjmowane są do schroniska w Jastrzębiu. A ona trafiła w inne miejsce. Pewnie tam gdzie jest przepełnienie.

Posted

szafra napisał(a):
Nic z tego nie rozumiem. W schronisku w Jastrzębiu jej nie było. Dlaczego? Psy z Jastrzębia przyjmowane są do schroniska w Jastrzębiu. A ona trafiła w inne miejsce. Pewnie tam gdzie jest przepełnienie.

w jastrzebiu mieszkala

Posted

U mnie dt aktualne, czekam na informację, bo wiem, że miał być sprawdzany dt. W sprawie Daki pisalam na forum moj nick tulka, cały czas obserwuję jej temat

Posted

[quote name='alispo1']nie wiem jak sytuacja na tę chwilę,ale jade pkp wroclaw-warszawa jutro o 22.40,jakby co moj tel.: 723628819[/QUOTE]
[B]dziewczyny, szkoda by było nie wykorzystać takiej okazji!!!!!!!!!![/B]

Posted

[quote name='agaga21'][B]dziewczyny, szkoda by było nie wykorzystać takiej okazji!!!!!!!!!![/B][/QUOTE]

nie dam rady dojechac do wrocka :(

jak nic nie wyjdzie z wizyty to Daki pojedzie w czw do wawy

Posted

Bullowaty też pies,który tak jak inne potrzebuje dobrych warunków,miiłości,bezpieczeństwa i to jest najważniejsze.A jak ktoś się decyduje na DT dla takiego psa,to chyba coś o nich wie.A Ty Aleksandro możesz poczytać trochę w necie o bullowatych i idź na wizytę,bo pies straci szansę.Inni,którzy chodzą na wizyty też nie są ekspertami w bullowatych.

Posted

Aleksandra Bytom napisał(a):
tylko czy wizyta jeszcze potrzebna?? tu w postach wyżej są info o jakichś innych domkach,Klaudia prosze daj mi znać :) dziś i jutro mój tz jest w domku więc spokojnie moge iść

w innych postach jest mowa o dt.