Anula Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Mój tymczasowiczek Filip ma jeszcze jedno allegro wyróżnione i jeszcze jeden pakiet ogłoszeń od wczoraj - zobaczymy co z tego wyniknie.A co u Ponka słychać,chyba za wiele nic-siedzi w kojcu bidula. Quote
BUDRYSEK Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 teraz jest w kojcu zewnetrznym :( siedzi i moknie :( Quote
polciuaa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 BUDRYSEK napisał(a):teraz jest w kojcu zewnetrznym :( siedzi i moknie :( z deszczu pod rynne dosłownie. :roll: :( Quote
junoo Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 oj z tym futrem na wilgotnym będzie mu bardzo nieprzyjemnie :( kiedy będzie miał wizytę u fryzjera? Quote
BUDRYSEK Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 ciezko bedzie z fryzjerem bo nie pozwala nic robic kolo glowy :( Quote
__Lara Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 BUDRYSEK napisał(a):teraz jest w kojcu zewnetrznym :( siedzi i moknie :( O ludzie :( to potem chyba pozostanie to "wszystko" ściąć z niego.... Quote
Zofija Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Kanon miał zrobione ogłoszenia i 3 rodziny się zgłosiły. 1 bierze Kanona innym mogę polecić innego pona, moze Waszego? Poproszę o maila ze zdjęciami i opisem na: zofiakrystyna@poczta.onet.pl Może jeszcze jednego lub dwa? Quote
Kofeina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='Zofija']Kanon miał zrobione ogłoszenia i 3 rodziny się zgłosiły. 1 bierze Kanona innym mogę polecić innego pona, moze Waszego? Poproszę o maila ze zdjęciami i opisem na: zofiakrystyna@poczta.onet.pl Może jeszcze jednego lub dwa? Jejku to chya bardzo dobre wiesci;) 3mam kciuki:) Quote
Zofija Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 tak tylko dajcie mi inne ponki, zebym poleciła Quote
BUDRYSEK Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Zofija napisał(a):tak tylko dajcie mi inne ponki, zebym poleciła mamy tylko 1 na szczescie Quote
Zofija Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 BUDRYSEK napisał(a):mamy tylko 1 na szczescie prześlij mi na maila zdjęcia i opis, wiek charakter Quote
polciuaa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 jest na dogo jakiś wątek ponów w potrzebie? moze tam by się znalazł 3 kandydat? Quote
BUDRYSEK Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='dogomanka_']jest na dogo jakiś wątek ponów w potrzebie? moze tam by się znalazł 3 kandydat? http://www.dogomania.pl/threads/27968-PON-y-i-PON-owate-w-potrzebie!!!!! Quote
Zofija Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Dziewczyny cały czas czekam na maila z opisem piesia tego z wątku, zdjęcia + jak najszczegółowszy opis Quote
Anula Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Zofija napisał(a):Dziewczyny cały czas czekam na maila z opisem piesia tego z wątku, zdjęcia + jak najszczegółowszy opis Zofija masz fotki i to co wiadomo na wątku.PON chyba nie da się wyprowadzić ani na spacer aby go bliżej poznać ani do fryzjera.Deklaracje już są uzbierane na fryzjera.Zresztą gdyby było inaczej to Budrysek by napisała coś więcej o nim. Quote
polciuaa Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Anula napisał(a):Zofija masz fotki i to co wiadomo na wątku.PON chyba nie da się wyprowadzić ani na spacer aby go bliżej poznać ani do fryzjera.Deklaracje już są uzbierane na fryzjera.Zresztą gdyby było inaczej to Budrysek by napisała coś więcej o nim. a może jednak poczekajmy na Budrysek? w sumie nie było powiedziane, ze nie ma możliwości zabrania go na spacer, Budrysek może nic nie pisze bo po prostu nie ma czasu teraz Quote
elu Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Zapraszam na bazarek na dt BUDRYSEK http://www.dogomania.pl/threads/211761-AMISU-VERO-MODA-H-amp-M-ETHEL-AUSTIN...-Ubrania-damskie-na-dt-BUDRYSEK-31.07-24-00 Quote
Anula Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 BUDRYSEK napisał(a):ciezko bedzie z fryzjerem bo nie pozwala nic robic kolo glowy :( Nie daje mi to spokoju może PON ma chore uszy tak często zachowują się psy. Quote
Kofeina Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Anula napisał(a):Nie daje mi to spokoju może PON ma chore uszy tak często zachowują się psy. mozliwe;0 a moze po prostu n nie byl pzyzwyczajony do dtyku w okolicach glowy? Quote
Anula Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Kofeina napisał(a):mozliwe;0 a moze po prostu n nie byl pzyzwyczajony do dtyku w okolicach glowy? Nie chcę się sprzeczać ale zazwyczaj psa zaczyna się głaskać od głowy.Dla mnie coś jest nie tak. Quote
Diana S Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Biedactwo...coraz mniej jest Polskich owczarków nizinnych... ktoś go wyprowadza z wolontariuszy na spacer? Quote
BUDRYSEK Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Anula napisał(a):Nie daje mi to spokoju może PON ma chore uszy tak często zachowują się psy. uszka ma czyste, sprawdzalam dokladnie podczas szukania tatuazu u nas ciagle pada wiec nie chce probowac zabierac Go na spacer siedze z Nim w boksie, olewam Go, sam podchodzi i prosi o pieszczoty jak sie wkurza pokazuje zabki ale nie probowal mnie ugryzc sa juz Nim zainteresowani Panstwo z Suwalk...daleko ale innych chetnych nie ma :( kompletnie nie mam kiedy wyslac fotek, komp mi strasznie muli Quote
polciuaa Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 BUDRYSEK napisał(a):uszka ma czyste, sprawdzalam dokladnie podczas szukania tatuazu u nas ciagle pada wiec nie chce probowac zabierac Go na spacer siedze z Nim w boksie, olewam Go, sam podchodzi i prosi o pieszczoty jak sie wkurza pokazuje zabki ale nie probowal mnie ugryzc sa juz Nim zainteresowani Panstwo z Suwalk...daleko ale innych chetnych nie ma :( kompletnie nie mam kiedy wyslac fotek, komp mi strasznie muli Niby daleko ale nie takie transporty na dogo miały miejsce więc jak domek dobry to warto spróbować. :) Quote
Recommended Posts