Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
przebiegła bardzo dobrze :)

Panstwo sympatyczni, młodzi, z duzym ogrodem i sercem dla zwierzakow

16 lat temu odkupili od baby psiaka ktory pilnowal ziemniakow przed dzikami i zyl szczesliwie z Nimi jeszcze dluuugo :)

Ponik bedzie mial tam dobrze :)

Jednym słowem u Brutuska niebawem stabilizacja, mam nadzieję, że dożywotnia.

• Replies 575
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anula napisał(a):
Dzisiaj skontaktowaliśmy się telefonicznie z Państwem,którzy chcą zaadoptować Brutusa.Wszystko ustalone.Pan przesympatyczny w rozmowie.Ustalone,że Pan przyjedzie po mojego Tusika w sobotę przed południem -w związku z tym mój urlop został przełożony od niedzieli.Ech!! co się nie robi dla tych naszych bid aby miały dobrze i wszystko aby było zapięte na ostatni guzik.

Anula masz Wielkie Serducho :)

szeleczki dotarły :) dzieki :)

ja zaraz mam Wielka Akcje...prosze trzymajcie kciuki!!!!

Posted

To dobre wiadomości, że Brutusek znalazł dom. Anula trzymaj się dzielnie bo znów kolejne rozstanie przed Tobą. Budrysku jak kciuki potrzebne to trzymam mocno za tą Wielką Akcję.

Posted

moni12 napisał(a):
To dobre wiadomości, że Brutusek znalazł dom. Anula trzymaj się dzielnie bo znów kolejne rozstanie przed Tobą. Budrysku jak kciuki potrzebne to trzymam mocno za tą Wielką Akcję.

Wielka Akcja udana :) Nafi schwytana :)
dzieki za kciukasy :)

Posted

Anula ja Cię z całego serca przepraszam że nie zrobiłam tego wydarzenia na FB ,wybacz !
Właśnie miałam sie za nie zabierać a tu czytam że może będzie domek ...
Robić wydarzenie czy nie?
czy to już pewne ?

Posted

fochu napisał(a):
Anula ja Cię z całego serca przepraszam że nie zrobiłam tego wydarzenia na FB ,wybacz !
Właśnie miałam sie za nie zabierać a tu czytam że może będzie domek ...
Robić wydarzenie czy nie?
czy to już pewne ?

Bardzo dziękuję Cioteczko za chęć pomocy.Tusik jedzie do swojego domku w sobotę.Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Posted

Anula napisał(a):
Bardzo dziękuję Cioteczko za chęć pomocy.Tusik jedzie do swojego domku w sobotę.Jeszcze raz bardzo dziękuję.

super!
Fajnie że znalazł się domek dla niego :)
Niech to będzie najlepszy domek pod słońcem !

Posted

Pozwolę sobie przytoczyć Państwa email.Łzy mi się cisną do oczów.Tusik będzie miał wspaniały dom i ludzi o wielkim sercu,którzy go już nigdy nie skrzywdzą i nie porzucą.

Witamy,

Właśnie przeczytaliśmy całe 20 stron historii Tusika na forum. Jesteśmy pod wrażeniem ile serca Państwo poświęciliście Brutusowi i efektów Waszej pracy z nim. My z radością będziemy ją kontynuować, tak by Tusik był szczęśliwy w nowym domu :)
W załączniku przesyłam zdjęcia naszego ukochanego Tolka, który był z nami 16lat. Jego historia trochę jest podobna do Tusika - przykre początki, ale później już tylko lepiej.Tolka "wykupiłem" od kobiety mieszkającej w środku lasu, gdzie Tolek pilnował kartofliska przed dzikami i był uwiązany na łańcuchu 1 metr. Niestety w tym roku musieliśmy się pożegnać.
Mamy nadzieję, że Tusik Będzie z nami równie długo, jeśli nie dłużej :)

Możemy obiecać, że będziemy informować o tym jak się Tusikowi żyje i przysyłać zdjęcia - e-mailem. Ciężej będzie z forum- ale także się postaram co jakiś czas napisać w wątku Tusika

Czekamy na naszego nowego Przyjaciela.

Pozdrawiamy

Dorota i Marek

Posted

Dzisiaj byliśmy z wizytą u weta.Klejnociki bardzo ładnie się goją.Tusik został potraktowany dwoma ostatnimi zastrzykami.Myślę,że teraz już tylko będzie dobrze.

Posted

[quote name='_gos_']Dogrzebałam się do wątku:-)
Bardzo się cieszę, że mały pojedzie do Państwa, których miałam okazję poznać.
Będzie miał tam piękne życie.[/QUOTE]

Bardzo,bardzo dziękuję za przeprowadzenie wizyty p/a.

A,u Tusiczka wielkie Święto,
I pożegnania nadszedł czas,
Będzie w swoim domku mieszkał,
I opuszcza jutro nas.
Buuuuuuuuu!!!

Posted

Bogusik napisał(a):
Wlasnie tak!Szczesliwy dzien dla Tusika ale dla Anuli...?Na pewno jak przy oddaniu kazdego tymczasowiczka...nie obejdzie sie bez "lez"...

A no właśnie chyba jest to szczęśliwy dzień dla Tusika.Tusik pojechał do swojego domku.Jak Państwo odjeżdżali to jeszcze tak patrzył za mną,chyba myślał,że ja też pojadę,bo przecież zawsze jeździliśmy razem i zawsze byliśmy blisko siebie.Oczywiście rozstanie jest straszne dla obydwu stron.Dzisiaj rano siedzieliśmy oboje na kanapie przytuleni do siebie.Jeszcze do tej pory czuję Tusika ciepło,był smutny,nic nie jadł.
Państwo bardzo fajni,przemili o dobrym sercu.Pozostaną przy imieniu Tusik.Jestem przekonana,że będą Tusika bardzo kochać a on pokocha ich.

Posted

Pożegnanie pewnie przykre, ale wiadomość, że Tusik ma już swój ukochany domek na zawsze jest wspaniała :)
Czekam na radosne zdjęcia Tusika z nową rodziną :)

Posted

Przed chwilą Pan Marek dzwonił do mnie i zdał relację.Wszystko jest w porządku.Mają mały postój,Tusik załatwił się i napił się wody.W samochodzie bardzo jest spokojny,z Panią Dorotą siedzą sobie razem z tyłu.Jak dojadą do domku zadzwonią i będą w ciągłym kontakcie.Pan jeszcze teraz bardzo dziękował mi za opiekę nad Tusiczkiem a ja buczę.

Posted

Anula napisał(a):
Przed chwilą Pan Marek dzwonił do mnie i zdał relację.Wszystko jest w porządku.Mają mały postój,Tusik załatwił się i napił się wody.W samochodzie bardzo jest spokojny,z Panią Dorotą siedzą sobie razem z tyłu.Jak dojadą do domku zadzwonią i będą w ciągłym kontakcie.Pan jeszcze teraz bardzo dziękował mi za opiekę nad Tusiczkiem a ja buczę.

Anula dziękuję Wam za wspaniałą opiekę nad Ponikiem/Brutuskiem/Tusikiem :):loveu::loveu::loveu:

Posted

Wcale się nie dziwię ,ze ryczysz. Ale w sumie jest to pozytywny RYK, oby takich powodów do ryku było więcej.
A gdzie teraz będzie mieszkał Tusinek?