Diuna B. Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ponik jest jak dla mnie ponowaty na 100%.Łącznie z niezależnym,twardym charakterem.(Ech,żeby nie te moje 4 briardy,byłby chyba mój:evil_lol:) Quote
Bogusik Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 PONek jest taki ladny ze brak slow...a przy odpowiedniej pielegnacji to nie bedzie mozna oderwac od niego oczow...cudenko...i tyle!!! Quote
Poker Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ale się ciotek zakochało w 1. kawalerze. I co będzie? Quote
_Goldenek2 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Powzdychają i zaczną szukać DS :):):). Quote
Anula Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Kochane Cioteczki -wczoraj zauważyłam u PONika czerwoną skórę na szyjce,nie było rady i dzisiaj TZ od rana obdzwonił psich fryzjerów w Polkowicach,Głogowie,Lubinie i Legnicy.Tylko w Legnicy jeden fryzjer zgodził się jego przyjąć ponieważ,TZ naświetlał sprawę,że nic o psie nie wiemy i że może być agresywny w stosunku do obcych i przy obcinaniu.Ci co odmawiali radzili poczekać aż się oswoi,a ja nie mogłam czekać.No i jesteśmy po wizycie,PONik został obstrzyżony a nie obcięty,ponieważ duże płaty dredów były zaraz przy skórze i dodam,że miał założony kaganiec.Pani fryzjerka przeurocza osoba zakochała się w PONie i proponowała aby został z nami,znając jego przeszłość.Powiedziała,że to jest przepiękny pies o niesamowitym umaszczeniu. A oto PONik w nowej fryzurze. Quote
_Goldenek2 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 O rany.... Anula. Psy przez Ciebie tymczasowane przechodzą metamorfozy z prędkością światła :):):) Quote
pikola Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='_Goldenek2']O rany.... Anula. Psy przez Ciebie tymczasowane przechodzą metamorfozy z prędkością światła :):):)[/QUOTE] :roflt:Zgadzam sie:loveu: Quote
Kofeina Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 jejciu wchodze po nieobecnosci urlopowej i co widze?? ponik ma BDT:) strasznie sie ciesze:) Quote
junoo Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 a jak tak był golony to nie znaleziono tatuażu na pachwinie? wygląda teraz uroczo :) Quote
beka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Anulka masz nowego pieknego tymczasowicza :) cudny. Kochana jesteś :) Quote
Anula Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='justyska2']a jak tak był golony to nie znaleziono tatuażu na pachwinie? wygląda teraz uroczo :)[/QUOTE] Tatuażu nie ma.Na szyi jest lekkie odparzenie.Fryzjerka powiedziała,że po paru dniach powinno zejść,po prostu skóra nie miała jak oddychać.Myślałam szybciej o jakiejś ranie,której pod kołtunami nie było widać,ponieważ nie dał się dotykać w tym miejscu.No ale teraz będzie dobrze -o wiele lepiej wygląda teraz i nie ziaje jak w tych filcach.Jestem bardzo zadowolona,że udało nam się dostać do fryzjera tak szybko no i jedynego,który bez względu na zachowanie PONika przyjął nas.A TZ nazwał go Brutusikiem po naszym ponku. i bardzo ładnie reaguje na to imię. Quote
Bogusik Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 No to teraz mamy Brutusika w nowej odlonie!...Jaki on jest sliczny...i tak,tak cioteczki ja sie w nim zakochalam jak go tylko zobaczalam pierwszy raz i bede mu baaaardzo dopingowac...i gdybym tylko miala inne warunki to Brutusek byl by moj...!!! Quote
junoo Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 oj tak, też kocham to psisko od pierwszych słów na jego temat ale niestety nie mam możliwości zabrania go do siebie :( Quote
Anula Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Bogusik']No to teraz mamy Brutusika w nowej odlonie!...Jaki on jest sliczny...i tak,tak cioteczki ja sie w nim zakochalam jak go tylko zobaczalam pierwszy raz i bede mu baaaardzo dopingowac...i gdybym tylko miala inne warunki to Brutusek byl by moj...!!![/QUOTE] No,no gdybyś miała inne warunki i przygarnęła PONa to Twoja sąsiadeczka,która ma sunię ponkę na pewno by miała na czym oko zawiesić oczywiście piszę o naszym PONku. Quote
Anula Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Myśle,że to jest wielka metamorfoza nie wspomniawszy o schronisku. Quote
Bogusik Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Jeszcze jaka metamorfoza!A sasiadeczka od PONika,no coz zrobila by wielkie oczy i to bardzo wielkie,wielkie oczy!!! Quote
Poker Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ślicznie wygląda po postrzyżynach, taki łaciaty cielaczek. Cud , miód. Bardzo się wkurzał u fryzjera? A krótki ogonek wygląda na ucięty czy wrodzony ? Quote
pikola Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 A jak ten ponik z Cieszyna?Nadal w schronie? Quote
Anula Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='Poker']Ślicznie wygląda po postrzyżynach, taki łaciaty cielaczek. Cud , miód. Bardzo się wkurzał u fryzjera? A krótki ogonek wygląda na ucięty czy wrodzony ?[/QUOTE] Ano wkurzał się,bez kagańca chyba by nie było szans go obciąć,później odpuścił po zdjęciu kagańca jak była obcinana mordka ale lekko kłapał.Stwierdzam,że fryzjerka to profesjonalistka chyba jedyna bo reszta odmawiała obcięcia.A ogonek to nie wiem czy został obcięty.Pony rodzą się z ogonkami lub bez. Quote
Anula Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Trochę jeszcze PONka fotek do ogłoszeń -może się przydadzą. Quote
Poker Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Prześliczny , po prostu bajka , a nie pies. Klejnoty rodzinne to on ma , nie powiem. Quote
Bogusik Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 A zgrabniutki ten nasz Brutusek...niczym lania!Zaraz by sie go chcialo wymiziac...ale nie mam jak wiec zrob to Anulka za mnie!!! Quote
Recommended Posts