Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 575
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane Cioteczki -wczoraj zauważyłam u PONika czerwoną skórę na szyjce,nie było rady i dzisiaj TZ od rana obdzwonił psich fryzjerów w Polkowicach,Głogowie,Lubinie i Legnicy.Tylko w Legnicy jeden fryzjer zgodził się jego przyjąć ponieważ,TZ naświetlał sprawę,że nic o psie nie wiemy i że może być agresywny w stosunku do obcych i przy obcinaniu.Ci co odmawiali radzili poczekać aż się oswoi,a ja nie mogłam czekać.No i jesteśmy po wizycie,PONik został obstrzyżony a nie obcięty,ponieważ duże płaty dredów były zaraz przy skórze i dodam,że miał założony kaganiec.Pani fryzjerka przeurocza osoba zakochała się w PONie i proponowała aby został z nami,znając jego przeszłość.Powiedziała,że to jest przepiękny pies o niesamowitym umaszczeniu.
A oto PONik w nowej fryzurze.

Posted

[quote name='_Goldenek2']O rany.... Anula. Psy przez Ciebie tymczasowane przechodzą metamorfozy z prędkością światła :):):)[/QUOTE]

:roflt:Zgadzam sie:loveu:

Posted

[quote name='justyska2']a jak tak był golony to nie znaleziono tatuażu na pachwinie?
wygląda teraz uroczo :)[/QUOTE]

Tatuażu nie ma.Na szyi jest lekkie odparzenie.Fryzjerka powiedziała,że po paru dniach powinno zejść,po prostu skóra nie miała jak oddychać.Myślałam szybciej o jakiejś ranie,której pod kołtunami nie było widać,ponieważ nie dał się dotykać w tym miejscu.No ale teraz będzie dobrze -o wiele lepiej wygląda teraz i nie ziaje jak w tych filcach.Jestem bardzo zadowolona,że udało nam się dostać do fryzjera tak szybko no i jedynego,który bez względu na zachowanie PONika przyjął nas.A TZ nazwał go Brutusikiem po naszym ponku. i bardzo ładnie reaguje na to imię.

Posted

No to teraz mamy Brutusika w nowej odlonie!...Jaki on jest sliczny...i tak,tak cioteczki ja sie w nim zakochalam jak go tylko zobaczalam pierwszy raz i bede mu baaaardzo dopingowac...i gdybym tylko miala inne warunki to Brutusek byl by moj...!!!

Posted

[quote name='Bogusik']No to teraz mamy Brutusika w nowej odlonie!...Jaki on jest sliczny...i tak,tak cioteczki ja sie w nim zakochalam jak go tylko zobaczalam pierwszy raz i bede mu baaaardzo dopingowac...i gdybym tylko miala inne warunki to Brutusek byl by moj...!!![/QUOTE]

No,no gdybyś miała inne warunki i przygarnęła PONa to Twoja sąsiadeczka,która ma sunię ponkę na pewno by miała na czym oko zawiesić oczywiście piszę o naszym PONku.

Posted

Ślicznie wygląda po postrzyżynach, taki łaciaty cielaczek. Cud , miód. Bardzo się wkurzał u fryzjera? A krótki ogonek wygląda na ucięty czy wrodzony ?

Posted

[quote name='Poker']Ślicznie wygląda po postrzyżynach, taki łaciaty cielaczek. Cud , miód. Bardzo się wkurzał u fryzjera? A krótki ogonek wygląda na ucięty czy wrodzony ?[/QUOTE]

Ano wkurzał się,bez kagańca chyba by nie było szans go obciąć,później odpuścił po zdjęciu kagańca jak była obcinana mordka ale lekko kłapał.Stwierdzam,że fryzjerka to profesjonalistka chyba jedyna bo reszta odmawiała obcięcia.A ogonek to nie wiem czy został obcięty.Pony rodzą się z ogonkami lub bez.