Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Gdy będzie niekontaktujący to trzebaby też sprawdzić dokładnie stan uszu i popatrzeć za ewentualnym tatuażem.
Anula - czy Ty też pracujesz w gimnazjum? ;)

nie ma w uszach tatuazu, to pozwolil juz na poczatku sprawdzic

• Replies 575
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Gdy będzie niekontaktujący to trzebaby też sprawdzić dokładnie stan uszu i popatrzeć za ewentualnym tatuażem.
Anula - czy Ty też pracujesz w gimnazjum? ;)

W gimnazjum bym nie miała na bank cierpliwości.Szybciej dogaduję się ze zwierzętami jak z ludźmi.Już mój tymczasowiczek Filipek w swoim wymarzonym domku u kochających go ludzi.Sama sprawdziłam odwożąc go.

Posted

Anula - super, że bierzesz tego PON-a. Mam nadzieję, że ułoży się jak z Filipkiem. Jestem Twoim wielkim fanem.

Pozdrawiam,
Marcin

Posted

mar napisał(a):
Anula - super, że bierzesz tego PON-a. Mam nadzieję, że ułoży się jak z Filipkiem. Jestem Twoim wielkim fanem.

Pozdrawiam,
Marcin

Serdecznie dziękuję - miło mi.Teraz trzymajmy kciuki aby plan nasz się udał.

Posted

agusia35 napisał(a):
Bardzo się cieszę że kolejny piesio będzie miał tak wspaniałą opiekę jak Filipek.

Ooo! Witamy Panią Agnieszkę,która dała Filipkowi wspaniały,bardzo,bardzo ciepły domek i mam nadzieję,że będzie zaglądała na wątek i kibicowała PONikowi.

Posted

Anula napisał(a):
Po wstępnych rozmowach z Budrysek uzgodniłam,że PON jedzie do mnie na DT.Prawdopodobnie będzie to w piątek.Budrysek przywiezie go do Wrocławia a ja go odbiorę.No ale jeszcze poczekajmy na Budrysek.

a ja będę odbierać sunie do DT u nas czyli mamy szansę się spotkać.

Posted

Poker napisał(a):
a ja będę odbierać sunie do DT u nas czyli mamy szansę się spotkać.

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam,to Budrysek przywiezie sunię razem z PONikiem do Wrocławia?

Posted

mar napisał(a):

Pozdrawiam,
Marcin

Ja również. :)

Posted

Mój PONik dzisiaj miał kastrację,ciekawe jak przeszedł zabieg - oby wszystko było okey.Czekam na jakieś wieści z niecierpliwością.Jak trafi do mnie,dojdzie do normalnej formy to będę mu szukać domu z dużym ogrodem,ponieważ te psy wymagają tego i potrzebują dużo przestrzeni.

Posted

[quote name='NikoBa'][FONT=Calibri]Chciałabym wesprzeć finansowo tego naszego czworonożnego Przyjaciela, gdzie można przesłać pieniądze? [/FONT]

Na razie musimy się wstrzymać z deklaracjami i poczekać cierpliwie co Budrysek zadecyduje.Jeżeli będą zbierane jakiekolwiek deklaracje to potrzebny jest skarbnik.Bardzo dziękuję za oferowaną pomoc.Czekamy na Budrysek!

Posted

Anula napisał(a):
Na razie musimy się wstrzymać z deklaracjami i poczekać cierpliwie co Budrysek zadecyduje.Jeżeli będą zbierane jakiekolwiek deklaracje to potrzebny jest skarbnik.Bardzo dziękuję za oferowaną pomoc.Czekamy na Budrysek!

juz po kastracji i lekkim strzyzonku, wszystko jest ok
jutro podjade zobaczyc jaks ei chlopak czuje?

co do kasiory to chetnie przyjme na transport bo u mnie kiepsko z funduszami przy tylu Gadziorach, a trasa do wrocka w obie str to 280 zl :(

Posted

Anula napisał(a):

juz po kastracji i lekkim strzyzonku, wszystko jest ok
jutro podjade zobaczyc jak sie chlopak czuje?

co do kasiory to chetnie przyjme na transport bo u mnie kiepsko z funduszami przy tylu Gadziorach, a trasa do wrocka w obie str to 280 zl :(