AnnaA Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Waga Miki to 9 kg i nie chce byc mniej. Juą sie zadomowiła i stara się troszeczkę ustawiac resztę stada, ale skutecznie ograniczam jej zapędy. Jest bardzo żywa i chetnie bawi się z Timonkiem/Iryskiem/. Widac, że przypadli sobie do gustu. Himba wybiera sie do mnie w sobotę i mam nadzieje na więcej fotek. Quote
himba Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='tomcug']Hmmmmmm, a macie więcej fotek suni?:cool3:[/QUOTE Więcej fotek zrobię jak pojadę do Anny i poproszę Lizard o wklejenie:) Quote
himba Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Byłam dzisiaj u niej, MILUTKA KOCHANA SUNIA, ale oczy jej mówią,że przeżyła jakiś dramat (jest podejrzenie,że miała szczeniaczki) ale co się stało, nie dowiemy się nigdy :( Quote
himba Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 I co Mikusiu? już nikt tu nie zagląda, tak się ciotki zleciały na chwilkę już?? będziesz miała ogłoszenia cały pakiet, hura!! trzymaj się malutka. Quote
azalia Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Odwiedzam Mikunię i pytam jak się miewa maleńka. Quote
himba Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 azalia napisał(a):Odwiedzam Mikunię i pytam jak się miewa maleńka. Dzięki za odwiedziny:) Mikusia po sterylce ładnie doszła do siebie i jest wesołą sunieczką lubiącą przytulanie, jest urocza:) właśnie zamówiłam dla niej ogłoszenia ! Quote
himba Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Dzisiaj pojawiła się szansa dla Miki na adopcję:roll: Pani ma zadzwonić po 17.00 Quote
iwonamaj Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Zgryzik cudny! Udostępniłam Fb i trzymam kciuki za domek najlepszy na świecie. Quote
himba Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Niestety, Pani nie zadzwoniła...............:( Quote
malagos Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Może wiecej ogłoszeń jej zróbcie? Ma allegro? ja niestety nie robię, zawsze proszę dobre duszyczki o pomoc w dziedzinie ogłoszeniowej..... Quote
himba Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 malagos napisał(a):Może wiecej ogłoszeń jej zróbcie? Ma allegro? ja niestety nie robię, zawsze proszę dobre duszyczki o pomoc w dziedzinie ogłoszeniowej..... Ma ogłoszenia, nawet miała pakiet u waderci(50) ale zadzwoniła tylko jedna osoba:( muszę ponowić prośbę lub sama to zrobię ( choć teraz nie mam czasu pracuję dodatkowo) Quote
himba Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Zaglądajcie tu i pytajcie znajomych czy mają pomysł co dalej....... Quote
himba Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Mika za około 4 tygodnie może nie mieć dokąd pójść!! AnnaA wyjeżdża na pół roku i musimy ją zabrać, niestety na dzień dzisiejszy perspektywą jest hotel a najgorszym rozwiązaniem....pozostaje schron...a to już tragedia dla psa, boję się,że jak to bywa zostanę z tym sama! LICZĘ JEDNAK NA "CUD" Quote
Awit Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Dostałam zaproszenie. Przepraszam bardzo, bardzo, ale nie mogę nic pomóc:-( Quote
azalia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Kochana Mikunia,co z nią będzie,próbowałam namowić znajomą,która miała też Mikę,ale niestety bezowocnie.Modlę się,aby odezwał się ktoś dobry z ogłoszeń. Quote
himba Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 azalia napisał(a):Kochana Mikunia,co z nią będzie,próbowałam namowić znajomą,która miała też Mikę,ale niestety bezowocnie.Modlę się,aby odezwał się ktoś dobry z ogłoszeń. Bardzo liczę na to,że ktoś się odezwie bo inaczej.....hotel ( na który nie ma kasy ani deklarujących,że tę kasę będą dawać) mnie nie stać na płacenie za dwa psy w hotelu, pozostaje schron???:-(:-( Quote
azalia Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Strasznie żal by było maleńką do schronu oddać,Nutusia chce przygarnąć sunię na DT,ale nie wiem ile jest chętnych. Quote
AnnaA Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Mika jest wyjątkowo spokojnym i niekłopotliwym psiakiem. Bardzo garnie sie do człowieka. Quote
himba Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 MIKA JUTRO JEDZIE DO SWOJEGO DOMKU:multi::multi: Chyba zadziałał Św. Franciszek;) Quote
himba Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 azalia napisał(a):Strasznie żal by było maleńką do schronu oddać,Nutusia chce przygarnąć sunię na DT,ale nie wiem ile jest chętnych. Dziękuję Ci Azalia za zainteresowanie sunią:) Bardzo dziękuję AnnieA za kochany domek tymczasowy:) Dziękuję Dostrocie, Lizard za wszystko co robiły dla Miki, bardzo dziękuję wszystkim odwiedzającym wątek:) Quote
Recommended Posts