Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Waga Miki to 9 kg i nie chce byc mniej. Juą sie zadomowiła i stara się troszeczkę ustawiac resztę stada, ale skutecznie ograniczam jej zapędy. Jest bardzo żywa i chetnie bawi się z Timonkiem/Iryskiem/. Widac, że przypadli sobie do gustu.
Himba wybiera sie do mnie w sobotę i mam nadzieje na więcej fotek.

Posted

[quote name='tomcug']Hmmmmmm, a macie więcej fotek suni?:cool3:[/QUOTE
Więcej fotek zrobię jak pojadę do Anny i poproszę Lizard o wklejenie:)

• 2 weeks later...
Posted

Byłam dzisiaj u niej, MILUTKA KOCHANA SUNIA, ale oczy jej mówią,że przeżyła jakiś dramat (jest podejrzenie,że miała szczeniaczki) ale co się stało, nie dowiemy się nigdy :(

• 4 weeks later...
Posted

I co Mikusiu? już nikt tu nie zagląda, tak się ciotki zleciały na chwilkę już?? będziesz miała ogłoszenia cały pakiet, hura!! trzymaj się malutka.

Posted

azalia napisał(a):
Odwiedzam Mikunię i pytam jak się miewa maleńka.

Dzięki za odwiedziny:) Mikusia po sterylce ładnie doszła do siebie i jest wesołą sunieczką lubiącą przytulanie, jest urocza:) właśnie zamówiłam dla niej ogłoszenia !

• 2 weeks later...
Posted

malagos napisał(a):
Może wiecej ogłoszeń jej zróbcie? Ma allegro? ja niestety nie robię, zawsze proszę dobre duszyczki o pomoc w dziedzinie ogłoszeniowej.....

Ma ogłoszenia, nawet miała pakiet u waderci(50) ale zadzwoniła tylko jedna osoba:( muszę ponowić prośbę lub sama to zrobię ( choć teraz nie mam czasu pracuję dodatkowo)

Posted

Mika za około 4 tygodnie może nie mieć dokąd pójść!! AnnaA wyjeżdża na pół roku i musimy ją zabrać, niestety na dzień dzisiejszy perspektywą jest hotel a najgorszym rozwiązaniem....pozostaje schron...a to już tragedia dla psa, boję się,że jak to bywa zostanę z tym sama! LICZĘ JEDNAK NA "CUD"

Posted

Kochana Mikunia,co z nią będzie,próbowałam namowić znajomą,która miała też Mikę,ale niestety bezowocnie.Modlę się,aby odezwał się ktoś dobry z ogłoszeń.

Posted

azalia napisał(a):
Kochana Mikunia,co z nią będzie,próbowałam namowić znajomą,która miała też Mikę,ale niestety bezowocnie.Modlę się,aby odezwał się ktoś dobry z ogłoszeń.

Bardzo liczę na to,że ktoś się odezwie bo inaczej.....hotel ( na który nie ma kasy ani deklarujących,że tę kasę będą dawać) mnie nie stać na płacenie za dwa psy w hotelu, pozostaje schron???:-(:-(

Posted

azalia napisał(a):
Strasznie żal by było maleńką do schronu oddać,Nutusia chce przygarnąć sunię na DT,ale nie wiem ile jest chętnych.

Dziękuję Ci Azalia za zainteresowanie sunią:)
Bardzo dziękuję AnnieA za kochany domek tymczasowy:) Dziękuję Dostrocie, Lizard za wszystko co robiły dla Miki, bardzo dziękuję wszystkim odwiedzającym wątek:)