Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cantadorra']Czyli już po pozytywnie zweryfikowanej wizycie? To super,niech Tajson teraz pożyje. Miziaki dla kochanego Bambulka :) i pozdrowienia dla Gosi :)

JUż po wizycie,były chętne trzy domki,wybrali najlepszy,tak się cieszę a http://www.dogomania.pl/forum/threads/240744-pies-w-typie-teriera-walijskiego-Laki-zostaje-w-dt-na-zawsze?p=20576775#post20576775to łobuziak ,który został u mojej mamy na stałe

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisze wam co u Bamba.
Bambuś wykastrowany,ale suczki czuje bardzo dobrze ostatnio olał mnie i poszedł sobie pochodzić po wiosce,wołałam go,aon udawał,że mnie nie słyszy,przeszedł się wkoło i wrócił,suczki się gonią,po łąkach zabardzo nie chce chodzić teraz ,bo zapachów nie ma,ale po wiosce z miłą chęcią kółeczka robimy,oj udany on jest,śmeitnika żadnego nie przepuści:),ma dietę ,bo przytył,mam go teraz cały czas pod ręką,a on mnie na litość przez szybę bierze,to mu podrzucałam co nie co cały czas i zleksza mu się przybrało na wadze i od paru dni dostaje mniejsze porcje i zero podjadania w ciągu dnia no chyba,że słonecznik i pszenice dla ptaszków,którą podjada,Misiu jeszcze jest u mojej mamy ,a Bambu się kilka dni temu przeniósł do większej budy,śpi tam jak zabity,jak widzi nas to ryczy pod drzwiami,żeby przyjść do niego,trzeba go wytulić i jest oki.Pozdrowienia od Bambulka

Posted

Pilnuj go i nie puszczaj luzem w tym "gorącym" okresie. Moje psy tez są kastrowane ale czują panienki a takie wycieczki mogą się zakończyć tragicznie.

Posted

MaDi napisał(a):
Pilnuj go i nie puszczaj luzem w tym "gorącym" okresie. Moje psy tez są kastrowane ale czują panienki a takie wycieczki mogą się zakończyć tragicznie.

Tak po ostatnie wycieczce go juz nie puszczam