gosiaczek1984 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Bambulek też całuje wszystkich ,właśnie teraz śpi przed drzwiami Quote
gosiaczek1984 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Bambu ma nowe hobby biega za ptakami,które mu chca kość obskubywać Quote
elzunia Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='gosiaczek1984']Bambu ma nowe hobby biega za ptakami,które mu chca kość obskubywać[/QUOTE] Nie daj Bambu nie daj.Niech pńcia okruszki rzuci.Co im do twojej kosteczki.Każdy wedłu wymiaru ma.Gosiaczku daj ptaszkom okruszki bo"malenki"Bambu musi walczyc o swoje Quote
Kocurek Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 a ja tak poniedzialkowo buziam w nochal Bambula....:))) Quote
gosiaczek1984 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Elu rzucilam ptaszkom chleb,okruszki i co Bambu wszystko im zjadl Quote
elzunia Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='gosiaczek1984']Elu rzucilam ptaszkom chleb,okruszki i co Bambu wszystko im zjadl[/QUOTE] O nie ładnie Bambulek,to i ptaszki do kostki przyszły Quote
Cantadorra Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Myślę, że takie "podebrane" pieczywko lepiej smakuje:) Quote
gosiaczek1984 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Oj zdecydowanie lepiej,ostatnio zawiesilam ptaszkom slonine to Bambu mial dyzur przy niej,w koncu ja zabralam,bo nie ruszal sie stamtad,a jak tylko jakis ptak lecial to szczekal na niego Quote
gosiaczek1984 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Bambusiu pańci musi to tu zamieścić [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240412-Pseudo-w-centrum-miasta-Tak-to-mo%C5%BCliwe[/url] Quote
warsawmoo Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Kochani, jest szansa na wspaniały dom dla naszej Mony dlatego bardzo proszę o udostępnianie naszego apelu! Poszukujemy doświadczonej osoby do wykonania wizyty PA dla suczki owczarka niemieckiego w miejscowości Jeżów Sudecki / okolice Jeleniej Góry. [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Kontakt: 883-577-493[/FONT][/COLOR] Quote
gosiaczek1984 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Dzwonilam do kolezanki,ktora jest jako dt ,ona podzwoni,bo zna takie osoby,podalam jej nr tel i jak cos zalatwi to zadzwoni do was w przeciagu gora dwochwdni ona jest z Jeleniej Gory Quote
warsawmoo Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='gosiaczek1984']Dzwonilam do kolezanki,ktora jest jako dt ,ona podzwoni,bo zna takie osoby,podalam jej nr tel i jak cos zalatwi to zadzwoni do was w przeciagu gora dwochwdni ona jest z Jeleniej Gory[/QUOTE] Dziękuję gosiaczek. Już mam! :lol: Quote
Annaa4 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Witam, Bardzo proszę o wejście na wątek psiaka/podrzucenie, szukamy domu dla szczeniaka. Za każdą pomoc będę wdzięczna. [h=1][SIZE=3][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240520-Szczeniak-Mix-szuka-DT-lub-DS-sprawa-pilna"]Szczeniak Mix szuka DT lub DS- sprawa pilna[/URL][/SIZE][/h] Quote
gosiaczek1984 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 witajcie kochane cioteczki,jakby ktoś zapomniał o tak wyglądam p Quote
gosiaczek1984 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Ja Bambu chciałem powiedzieć,że na długie spacery chodzę z pańcią,jej najbardziej ufam i z jej mamą czy TZ chodzę,ale cały czas oglądam sie wtedy za siebie i patrzę czy pańci idzie,a z pańcia idę ,idę i końca nie ma ,ale z nia poszedłbym na koniec świata,przy niej czuję sie najbezpieczniej,a tak z innej bajki to nowi współlokatorzy na moim terenie podjadaja mi dalej kości,to ja nie będe gorszy i nawet im wczoraj owies ,który pańci wysypała wróbelkom zjadłem,he he takie cwaniaczki z nich to ja też im wszystko zjem,słonina znowu wisi na drzewie,a ja taki wpatrzony w nia siedzę i czekam ,że może spadnie,a tu nic wiatru nie ma ,słoneczko świeci co mnie bardzo z drugiej strony cieszy,bo swoje stare kości wygrzeje,bo juz dziadziuś ze mnie,na dniach w końcu Misiek do mnie przyjedzie,tylko niech troche śnieg stopniejea tak poza tymto jest super,trochę nogi bola od tego chodzenia na długie spacery,ale co tam trenign czyni mistrza,przecież musza pokazać pańci ,że dam radę,ona tak bardzo o mnie dba,kupiła szczotkę i prawie codziennie mnie czesze,a ja tak do końca za tym nie przepadam,wolę,żeby mnie poprzytulała,i ona mnie wyczesuje,a jak myk głowa do niej przytulona i nie ma dalej jak mnie czesać,taki cwaniaczek jestem,druga rzecz ,z której się muszę wam zwierzyć to ta nieszczęsna fredka za drzwiami tarasowymi,no taka fajna jest,tak się na mnie patrzy,a oni mi nie pozwolą się z nia pobawić,przychodzą do mnie kumple na podwórko,wslizgują się nie wiem gdzie,noi jak ja juz do nich podchodzę,a dość duży jestem to oni takie małe pikusie się robią i uciekaja,a przeciez ja sie chce z nimi pobawić,ostatnio nawet york w odwiedziny do mnie przyszedł ,było wesoło:)ale tak na koniec to powiem wam,że dziekuję wam jeszcze raz za wszystko ,że uwierzyliście we mnie ,że nie jestem agresorem,tylko kochajacym ludzi psem,kt,ory teraz ma kochający dom i na starość po tych wszystkich przeżyciach spokojnie sobie żyję .pozdrawiam serdecznie Bambu (pańcia do mnie mówi Bambulek,ale to tak szczeniacko brzmi,a ja dorosły facet jestem) Quote
Martika&Aischa Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Piękny Bambula :) Przystojniak jakich mało :) Quote
gosiaczek1984 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 na zdjęciu widać nasze małe osiedle,a wkoło lasy ,łaki,jest gdzie spacerować Quote
Martika&Aischa Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='gosiaczek1984']na zdjęciu widać nasze małe osiedle,a wkoło lasy ,łaki,jest gdzie spacerować[/QUOTE] okolica przepiękna :) aż Wam zazdroszczę ;) Quote
gosiaczek1984 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 w takiej okolicy człowiekowi wraca chęć do życia Quote
Agata Balu Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 gosiaczku powiedz Babbusiowi, ze nie taki z niego dziaduś. Według moich obliczeń ma nie więcej niż 9 lat więc jest "w sile wieku". Jeszcze sporo życia przed nim!!! Quote
bela51 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Tak pięknie u Was, ze napatrzec sie nie sposob :lol: Pozdrowienia dla Gosiaczka i Bambulego:lol: Quote
gosiaczek1984 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Agata Balu']gosiaczku powiedz Babbusiowi, ze nie taki z niego dziaduś. Według moich obliczeń ma nie więcej niż 9 lat więc jest "w sile wieku". Jeszcze sporo życia przed nim!!![/QUOTE] w ksiażeczce ma napisane,że się urodził w 2003roku Quote
gosiaczek1984 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='bela51']Tak pięknie u Was, ze napatrzec sie nie sposob :lol: Pozdrowienia dla Gosiaczka i Bambulego:lol:[/QUOTE] czekamy już z utęsknienie na wiosnę ,już coraz bliżej... Quote
Recommended Posts