Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Bambu ma nowe hobby biega za ptakami,które mu chca kość obskubywać[/QUOTE]
Nie daj Bambu nie daj.Niech pńcia okruszki rzuci.Co im do twojej kosteczki.Każdy wedłu wymiaru ma.Gosiaczku daj ptaszkom okruszki bo"malenki"Bambu musi walczyc o swoje

Posted

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Kochani, jest szansa na wspaniały dom dla naszej Mony dlatego bardzo proszę o udostępnianie naszego apelu!

Poszukujemy doświadczonej osoby do wykonania wizyty PA dla suczki owczarka niemieckiego w miejscowości Jeżów Sudecki / okolice Jeleniej Góry. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Kontakt: 883-577-493[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Dzwonilam do kolezanki,ktora jest jako dt ,ona podzwoni,bo zna takie osoby,podalam jej nr tel i jak cos zalatwi to zadzwoni do was w przeciagu gora dwochwdni ona jest z Jeleniej Gory[/QUOTE]

Dziękuję gosiaczek. Już mam! :lol:

Posted

Witam,
Bardzo proszę o wejście na wątek psiaka/podrzucenie, szukamy domu dla szczeniaka. Za każdą pomoc będę wdzięczna.

[h=1][SIZE=3][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240520-Szczeniak-Mix-szuka-DT-lub-DS-sprawa-pilna"]Szczeniak Mix szuka DT lub DS- sprawa pilna[/URL][/SIZE][/h]

Posted

Ja Bambu chciałem powiedzieć,że na długie spacery chodzę z pańcią,jej najbardziej ufam i z jej mamą czy TZ chodzę,ale cały czas oglądam sie wtedy za siebie i patrzę czy pańci idzie,a z pańcia idę ,idę i końca nie ma ,ale z nia poszedłbym na koniec świata,przy niej czuję sie najbezpieczniej,a tak z innej bajki to nowi współlokatorzy na moim terenie podjadaja mi dalej kości,to ja nie będe gorszy i nawet im wczoraj owies ,który pańci wysypała wróbelkom zjadłem,he he takie cwaniaczki z nich to ja też im wszystko zjem,słonina znowu wisi na drzewie,a ja taki wpatrzony w nia siedzę i czekam ,że może spadnie,a tu nic wiatru nie ma ,słoneczko świeci co mnie bardzo z drugiej strony cieszy,bo swoje stare kości wygrzeje,bo juz dziadziuś ze mnie,na dniach w końcu Misiek do mnie przyjedzie,tylko niech troche śnieg stopniejea tak poza tymto jest super,trochę nogi bola od tego chodzenia na długie spacery,ale co tam trenign czyni mistrza,przecież musza pokazać pańci ,że dam radę,ona tak bardzo o mnie dba,kupiła szczotkę i prawie codziennie mnie czesze,a ja tak do końca za tym nie przepadam,wolę,żeby mnie poprzytulała,i ona mnie wyczesuje,a jak myk głowa do niej przytulona i nie ma dalej jak mnie czesać,taki cwaniaczek jestem,druga rzecz ,z której się muszę wam zwierzyć to ta nieszczęsna fredka za drzwiami tarasowymi,no taka fajna jest,tak się na mnie patrzy,a oni mi nie pozwolą się z nia pobawić,przychodzą do mnie kumple na podwórko,wslizgują się nie wiem gdzie,noi jak ja juz do nich podchodzę,a dość duży jestem to oni takie małe pikusie się robią i uciekaja,a przeciez ja sie chce z nimi pobawić,ostatnio nawet york w odwiedziny do mnie przyszedł ,było wesoło:)ale tak na koniec to powiem wam,że dziekuję wam jeszcze raz za wszystko ,że uwierzyliście we mnie ,że nie jestem agresorem,tylko kochajacym ludzi psem,kt,ory teraz ma kochający dom i na starość po tych wszystkich przeżyciach spokojnie sobie żyję .pozdrawiam serdecznie Bambu (pańcia do mnie mówi Bambulek,ale to tak szczeniacko brzmi,a ja dorosły facet jestem)

Posted

[quote name='Agata Balu']gosiaczku powiedz Babbusiowi, ze nie taki z niego dziaduś. Według moich obliczeń ma nie więcej niż 9 lat więc jest "w sile wieku". Jeszcze sporo życia przed nim!!![/QUOTE]

w ksiażeczce ma napisane,że się urodził w 2003roku