Martika&Aischa Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Gosiu wybacz ale sprawa pilna :( Wczoraj w Dąbrowie Górniczej znaleziono Pudelka potrąconego przez samochód :-( Potrzebny pilnie DT. Psiak ma połamaną miednicę. http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post20463641 Quote
gosiaczek1984 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 tutaj jesteśmy załamani z Bambem ,bo wredna Pańci mnie za mocno złapała za łapkę niechcący, i żale były i przeprosiny Quote
gosiaczek1984 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 zabawa na śniegu w moim i tylko moim ogrodku Quote
Maciek777 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Świetne fotki! Na pierwszych faktycznie minę ma jakby się kto wie co stało:) Quote
gosiaczek1984 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Maciek777 napisał(a):Świetne fotki! Na pierwszych faktycznie minę ma jakby się kto wie co stało:) Bawiliśmy się i dawał mi łapę i cos go zabolało i straszne żale były:) Quote
Maciek777 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):Bawiliśmy się i dawał mi łapę i cos go zabolało i straszne żale były:) Zdarza się:) Quote
gosiaczek1984 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):Bawiliśmy się i dawał mi łapę i cos go zabolało i straszne żale były:) przepraszałam go tak mocno i w końcu mi wybaczył:) Quote
Agata Balu Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='gosiaczek1984']http://www.dogomania.pl/forum/threads/236393-Zanim-odejdzie-chce-być-kochanym?highlight=zanim+odejdzie.chce+kochanym Gosiaczku, mój komentarz jest taki sam jak poprzednio. Schronisko Rzeszowskie naprawdę dobrze dba o psy. U Liliany jest właściwie "dom spokojnej starości". I przypuszczalnie, z całym rozmysłem tam Lukasa umieszczono żeby miał specjalna opiekę. Do końca. Czy lepiej by mu było w jakimś "domu stałym" który kolejno okazał by się "domem tymczasowym"? Na dogomanii jest sporo nuwryszów, którzy tylko patrzą by zrobić zadymę. Moja fundacja miała też taką rozróbę na dogomanii. Bo ośmieliła się uśpić psa który cierpiał, a nie było dla niego ratunku. Może by pożył jeszcze miesiąc w niewyobrażalnych cierpieniach. Ale po co? Nawet w gazecie to opisali, a potem przepraszali jak zobaczyli wyniki badań. Tak więc i te wspaniałe "cioteczki" nie zawsze są tak wspaniałe, a te opluwane też nie zawsze są podłe. Najpodlejsze są te, które zakładają watek psu a potem znikają jak gdyby nigdy nic! Quote
gosiaczek1984 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 On jest taki pocieszny,jak go ta labka zabolala,to poszedl do mojej mamy ,zeby go glaskala,a ja zaczelam go przepraszac,Bambulku panci nie chciala,chodz przytule ,ucaluje,to przyszedl troche obrazony,widac na pierwszym zdjeciu Quote
elzunia Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):On jest taki pocieszny,jak go ta labka zabolala,to poszedl do mojej mamy ,zeby go glaskala,a ja zaczelam go przepraszac,Bambulku panci nie chciala,chodz przytule ,ucaluje,to przyszedl troche obrazony,widac na pierwszym zdjeciu Pewnie od zimna.ale on tak kocha swoją pańcię,że wybaczył szybciutko.Jak przypomnę sobie jak on patrzył Gosi w oczy na spacerze.Szedł szedł a co kawałek zatrzymywał ją głową,tuląc do jej nóg.Szczęściarz Quote
Martika&Aischa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Kocurek napisał(a):oj niedobra pancia...nununu.....:)) Pancia pogłaskała ...pomiziała ...łapke podmuchała i fochy przeszły do histori ;) Quote
Maciek777 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 elzunia napisał(a):Pewnie od zimna.ale on tak kocha swoją pańcię,że wybaczył szybciutko.Jak przypomnę sobie jak on patrzył Gosi w oczy na spacerze.Szedł szedł a co kawałek zatrzymywał ją głową,tuląc do jej nóg.Szczęściarz Wreszcie trafiła mu się osoba, której może zaufać:) Quote
gosiaczek1984 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Bambulek daje mi tyle radości każdego dnia,codziennie patrzę w jego piękne oczka i nie mogę uwierzyć ,że trafił mi się tak wyjątkowy,mądry pies,ktory swoim wzrokiem wpatrzonym we mnie odwdzięcza się miłością bezcenną Quote
Recommended Posts