Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Dla Ciebie tez buziaki od nas,mysle,ze na pewno jest u mnie szczesliwy,juz poltora miesiaca jest u nas,ostatnio moja mama poszla z nim na spacer i mial juz obawy i po chwili juz chcial wracac,dbam o niego strasznie,juz sie nie moge doczekac wiosny

Nie ma wątpliwości, że jest u Ciebie szczęśliwy:loveu:

Zobacz Gosiu jakie cudo jest u mnie do czwartku:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/239391-Pomocy%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21Czaki-wyrzucony-z-samochodu-je%C5%9Bli-nie-znajdzie-DT-trafi-do-schroniska

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosiaczek1984 napisał(a):
No sliczny jest i jakie szczescie ma,ze tak szybko znalazl domek

Gosiu, Czaki pojedzie do BDT, u mnie jest awaryjnie, nie może zostać na dłużej, bo mój Kajtuś panicznie się go boi.

Powíem Ci,ze ja moze i bym wziela psa na Dt,ale ja nie moge,bo ja bym cierpiala gdybym go musiala go oddac,to dla mnie nie do przejscia

Ja się w ogóle nie nadaję na DT, bo za bardzo to przeżywam.
Były u mnie dwie sunie i kotka.
Trudno jest się rozstać, ale satysfakcja, że się psu pomogło jest ogromna.
Nutka, która była u mnie prawie 3 miesiące przebywała przez 6 lat w schronisku, a to jest idealna sunia i tyle lat się marnowała

Posted

No wlasnie ja tez bym ryczala jak glupia,czlowiek sie strasznie przywiazuje

Niestety, jedni krzywdzą psiaki, pozbywają się ich jak śmiecia, a drudzy potrafią pokochać nawet po paru dniach i nie potrafią się rozstać

Posted (edited)

He he zdjecie na lozku z kotkiem rewelka,uwielbiam takie duety

Na zdjęciach ze schronu była taka wystraszona, wpatrzona w dal, a teraz jest bardzo szczęśliwa:loveu:

Edited by Gabi79
Posted

[quote name='gosiaczek1984']dzisiaj niestety zauważyłam ,że cały czas podsikuje po pare kropelek,no i na pewno ma zapalenie pęcherza,ale wszystko juz opanowane,dostaje antybiotyk i juz sie powoli normuje,bo widziałam,że go to bolało,moja psinka kochana,jak już będzie zdecydowanie lepiej i u\juz się przeprowadzimy,to pojadę z nim na usg ,trzeba sprawdzić czy to nie prostata
W ramach uspokojenia, powiem, że niedawno czytałem (w poważnym materiale), że kastracja natychmiast rozwiązuje problemy z prostatą więc powinien mieć ją zdrową, ale konsultacja z wetem nie zaszkodzi:roll:

Oglądam te fotki i nie wierzę! Bambu chodzi bez smyczy po ulicy! Widać, że macie do siebie pełne zaufanie:) Bambul jak zawsze pięknie się prezentuje!
Krajobraz też przyciąga uwagę:)

Posted

Witaj,kochana dzisiaj wlasnie przewozimy ostatnie graty,bo od jutra juz wynajmujemy nasze mieszkanie,jutro juz Bambulka przewieziemy,niestety Misiu dolaczy za tydzien,bo moja mama wroci za tydzien,takze pracowity dzien przede mna

Posted

Witajcie,dzisiaj juz z Bambulkiem zamieszkalismy w nowym domku,przewozilismy bude,Bamba,niestety bardzo to przezywal,nie chcial wejsc do auta,piszczal w aucie,do budy jak narazie nie wchodzi tylko lezy przed drzwiami tarasowymi,zobaczyl fretke i lapa walil w drzwi he he,zaslonilam,zeby sie nie widzieli,ze spaceru odrazu wracal do nowego domu

Posted

Witajcie,dzisiaj juz z Bambulkiem zamieszkalismy w nowym domku,przewozilismy bude,Bamba,niestety bardzo to przezywal,nie chcial wejsc do auta,piszczal w aucie,do budy jak narazie nie wchodzi tylko lezy przed drzwiami tarasowymi,zobaczyl fretke i lapa walil w drzwi he he,zaslonilam,zeby sie nie widzieli,ze spaceru odrazu wracal do nowego domu

Kochany psiak, pewnie się przestraszył, ale gdy zobaczy Gosiu, że jesteś przy nim stres wywołany nową sytuacją minie:loveu:
Wszystkiego dobrego dla Was w nowym domu!!!!!!