Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem,jestem,przeprowadzamy się powoli,w poniedziałek będzie już w nowym domku i nawet nie mam czasu na pisanie,ale juz piszę co u Bambusia,Bambuś ostatnio najadł się szaleju i biega i biega,no a dzisiaj niestety zauważyłam ,że cały czas podsikuje po pare kropelek,no i na pewno ma zapalenie pęcherza,ale wszystko juz opanowane,dostaje antybiotyk i juz sie powoli normuje,bo widziałam,że go to bolało,moja psinka kochana,jak już będzie zdecydowanie lepiej i u\juz się przeprowadzimy,to pojadę z nim na usg ,trzeba sprawdzić czy to nie prostata,i jak jego pęcherz wygląda i wszystko inne ,Dzisiaj jedziemy po noiwa budę dla niego,takąmega duża,a obecna będzie dla Misia,zaraz wrzucę zdjęcia z dzisiejszego spacerku,nareszcie bez śniegu.

Posted

gosiaczek1984 napisał(a):
Staram sie mu wynagrodzic jego zmarnowane kilka lat,gdzie przezyl tyle,zeby poczul co to prawdziwy dom,ze jest bardzo wazna czescia nas,wczoraj mu dalam koldre do budy ,jaki wtulony spi,taki slodki on jest

Ale z niego szczęściarz, że trafił do Ciebie Gosiu, buziaki dla Was:loveu:

Posted

Dla Ciebie tez buziaki od nas,mysle,ze na pewno jest u mnie szczesliwy,juz poltora miesiaca jest u nas,ostatnio moja mama poszla z nim na spacer i mial juz obawy i po chwili juz chcial wracac,dbam o niego strasznie,juz sie nie moge doczekac wiosny