gosiaczek1984 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 narazie koleżanka nic nie dawała znać ,że coś się dzieje,mam nadzieję ,że jest ok,ale w poniedziałek na pewno zadzwoni do tej straży,trzymajcie kciuki Quote
Martika&Aischa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='gosiaczek1984']narazie koleżanka nic nie dawała znać ,że coś się dzieje,mam nadzieję ,że jest ok,ale w poniedziałek na pewno zadzwoni do tej straży,trzymajcie kciuki[/QUOTE] zaciskam !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
gosiaczek1984 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Pan gdzies pojechal,a wiec byla cisza Quote
Agata Balu Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='gosiaczek1984']Dzwonilysmy na policje,oni kazali zadz na straz miejska,a straz miejska do strazy ochrony zwierzat,ale,ze jest weekend to tel maja wyłaczony,dopiero w poniedzialek,aldm jakby dzisiaj go bil to ona bedzie na cito dzwonic na policje,a w poniedzialek do strazy ochrony zwierzat Gosiaczku, musisz sie jeszcze sporo nauczyć jeżeli podejmujesz się interwencji. Jeżeli Straż Miejska KAŻE Ci zadzwonić do Straży Ochrony Zwierząt to znaczy że "spuszczają Cię po brzytwie". Każdy obywatel ma prawo żądać pomocy gdy łamana jest ustawa o ochronie zwierząt. I to od, przede wszystkim, Policji! Jeżeli Policja każe Ci dzwonić do Straży, poproś aby Policjant Ci się przedstawił, bo chcesz podać jego nazwisko Straży. Jeżeli Straż wysyła Cię do LSOZ to powiedz, że to TY zgłaszasz przestępstwo a nie LSOZ. Wejdź sobie na stronę www.proanimals.org => Działania => Prawo i zwierzęta. Tam na pierwszym miejscu masz Ustawę o ochronie zwierząt. Wydrukuj ją i naucz się na pamięć! :-) Quote
gosiaczek1984 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 witajcie,mam pytanie ,bo Bambu strasznie dużo pije wody ?czy w hoteliku też tak pił czy może mu coś dolega,w sumie od początku jak u mnie jest tak pije,ale tak się zastanawiam czy to dobrze,że aż tak dużo pije,nawet 4 miski dziennie Quote
gosiaczek1984 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 kliknij ,a pomożesz http://www.karmimypsiaki.pl/karmienie/potwierdz Quote
Maciek777 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='gosiaczek1984']witajcie,mam pytanie ,bo Bambu strasznie dużo pije wody ?czy w hoteliku też tak pił czy może mu coś dolega,w sumie od początku jak u mnie jest tak pije,ale tak się zastanawiam czy to dobrze,że aż tak dużo pije,nawet 4 miski dziennie[/QUOTE] Zawsze pił dużo wody i żadne badania nic nie wykazały w tej sprawie. Polecam inwestycję w większą miskę;) Taka 4 - 5 l będzie w sam raz by się nie martwić, że ma sucho:) Jeśli pije jeszcze więcej to może przez stres spowodowany zmianą miejsca zameldowania:roll: Quote
gosiaczek1984 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 jedziemy z Bambulkiem w odwiedziny do Misia,zrobię zdjęcia to później wstawię Quote
gosiaczek1984 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 zdjęcia wyszły średnio,bo mojej mamie było zimno w ręce he he Quote
gosiaczek1984 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 zdjęcia u mojej mamy,było mu gorąco,chciał wychodzić,leżał nie spokojnie,ale dzisiaj wskoczył do auta nie zastanawiając się nawet przez chwilę,po schodach wszedł i zszedł z małymi trudnościami,ale już było o niebo lepiej Quote
Martika&Aischa Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Gosiu udało się coś załatwić w sprawie maluszka ??? Quote
gosiaczek1984 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Gosiu udało się coś załatwić w sprawie maluszka ???[/QUOTE] Kochana nie udało się nic ,bo ich nie ma od tamtego czasu,gdzieś wyjechali może na ferie,ale moja koleżanka jest w gotowości Quote
Martika&Aischa Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='gosiaczek1984']Kochana nie udało się nic ,bo ich nie ma od tamtego czasu,gdzieś wyjechali może na ferie,ale moja koleżanka jest w gotowości[/QUOTE] cieszę się że trzyma rękę na pulsie:thumbs: a dziadowi niech wstrętna łapa uschnie !!!!! Quote
Maciek777 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Gosiu udało się coś załatwić w sprawie maluszka ???[/QUOTE] Też jestem ciekaw:roll: Quote
Cantadorra Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Gosik, napisz kilka słów, jak chłopaki zachowują się względem siebie.... To zawsze zagadka.... :) Quote
gosiaczek1984 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Cantadorra']Gosik, napisz kilka słów, jak chłopaki zachowują się względem siebie.... To zawsze zagadka.... :)[/QUOTE] Wiesz jak przychodzimy i Bambv jest na smyczy i moja mama bierze Misia i on tez jest na smyczy to szczekaja na siebie,jak juz dochodzimy w pola ja puszczam Bamba ze smyczy i mama Misia,to biegaja obok siebie,ale troche tak jakby nie zwracali na siebie uwagi,ale jeden biega za drugim,tak jak mi Elzunia mowila jak sie przeprowadzimy to w tym samy momencie wezme Misia ,pojdziemy na spacer i razem wrocimy do nowego miejsca,ktore bedzie dla Bamba i Misia,mysle,ze z czasem sie zaprzyjaznia,tam to dopiero beda mialy lasy,laki do biegania beda mialy raj Quote
Martika&Aischa Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Bambula sportowiec ;) kochany pychol :lol: Quote
gosiaczek1984 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Biegi to on ma,ja nie nadążam za nim he he Quote
Martika&Aischa Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='gosiaczek1984']biega jak strzała[/QUOTE] Gosieńko to tylko się cieszyć :lol: mówiłam że Wigor a nie Bambula ;) Quote
Recommended Posts