Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny czy jest ktos na dogo z Wałbrzycha?dzisiaj znajoma mi powiedziala,ze jej sasiad mial kiedys psa,zapytala go gdzie ten pies to odp jej,ze jego syn ma alergie i musial go oddac,niestety okazalo sie,ze pies byl tak zmarnowany,ze zdechl,niestety wzial kolejnego psa szczeniaka,i strasznie go bije,moja znajoma mowi, ze wczoraj tak go lal tak piszczal ten pies,ze szok,czy warto dzwonic na policje czy lepiej,zeby ktos z jakies fundacji go zabral,poradzcie mi co ona ma zrobic

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Dziewczyny czy jest ktos na dogo z Wałbrzycha?dzisiaj znajoma mi powiedziala,ze jej sasiad mial kiedys psa,zapytala go gdzie ten pies to odp jej,ze jego syn ma alergie i musial go oddac,niestety okazalo sie,ze pies byl tak zmarnowany,ze zdechl,niestety wzial kolejnego psa szczeniaka,i strasznie go bije,moja znajoma mowi, ze wczoraj tak go lal tak piszczal ten pies,ze szok,czy warto dzwonic na policje czy lepiej,zeby ktos z jakies fundacji go zabral,poradzcie mi co ona ma zrobic[/QUOTE]
Gosiu myślę że na Policję nie zaszkodzi zadzwonić ...ja bym dzwoniła do fundacji a oni ewentualnie poproszą policję o POMOC w interwencji !!!!!! nie można tego tak zostawić !!!!!!! Boże co za PODŁY Padalec !!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='gosiaczek1984']To na Łokietka to podle schronisko,juz nawet pisalam na nich,bo tam sie zle dzieje,ale do tego drugiego juz dzwonimy[/QUOTE]

Gosiu trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!! Najlepiej by tam było się udać i porozmawiać z tym padalcem ...ostrzec i zabrać malucha !!!!!!!!!! boże strzelałabym do takich bez ostrzeżenia :angryy:

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Ten nr na Gmina Swidnica jest zly to jest nr osoby prywatnej[/QUOTE]

Gosiu taki jest podamy w necie !!!!! zaraz jeszcze czegoś poszukam ...znajdź proszę w wyszukiwarce dogo w społeczności dziewczyny z Wałbrzycha i daj im znać :( trzeba ratować tego malucha :(

Posted

Dzwonilysmy na policje,oni kazali zadz na straz miejska,a straz miejska do strazy ochrony zwierzat,ale,ze jest weekend to tel maja wyłaczony,dopiero w poniedzialek,aldm jakby dzisiaj go bil to ona bedzie na cito dzwonic na policje,a w poniedzialek do strazy ochrony zwierzat

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Dzwonilysmy na policje,oni kazali zadz na straz miejska,a straz miejska do strazy ochrony zwierzat,ale,ze jest weekend to tel maja wyłaczony,dopiero w poniedzialek,aldm jakby dzisiaj go bil to ona bedzie na cito dzwonic na policje,a w poniedzialek do strazy ochrony zwierzat[/QUOTE]

TO OKROPNE PO PROSTU :( mam nadzieję że ten tyran da sobie spokój a zaraz po niedzieli psiak zostanie odebrany :(

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Dzwonilysmy na policje,oni kazali zadz na straz miejska,a straz miejska do strazy ochrony zwierzat,ale,ze jest weekend to tel maja wyłaczony,dopiero w poniedzialek,aldm jakby dzisiaj go bil to ona bedzie na cito dzwonic na policje,a w poniedzialek do strazy ochrony zwierzat[/QUOTE]

Gosia, powiedz koleżance żeby koniecznie to nagrała - będzie miała dowód.