Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Gosiaczku, podrzuca się wątki wpisując jakiś tekst na watku.
A co za tajne zdjęcia wczoraj powrzucałaś. Jak Ci jakiś post nie wyjdzie to go skasuj. Po co kilka postów z komunikatem forbidden ;-)
Kasuje się posty klikając na "edytuj post" potem na zaawansowane i tam jest opcja kasowania.

Nie jesteś blondynką (choc jesteś w realu) tylko poczatkującą. Trzeba przejść przez wszystkie niemowlece choroby. Oprócz chorób zwiazanych z poslugiwaniem sie dogomanią, najbolesniejszą i nieuleczalna choroba jest bezsilność wobec ogromu zwierzęcego nieszczęścia. Słabsi wymiekają, silniejsi trwaja zaciskając zęby ... czego i Tobie życzę

Edited by Agata Balu
bo chcę coś dodać
Posted

[quote name='Agata Balu']Gosiaczku, podrzuca się wątki wpisując jakiś tekst na watku.
A co za tajne zdjęcia wczoraj powrzucałaś. Jak Ci jakiś post nie wyjdzie to go skasuj. Po co kilka postów z komunikatem forbidden ;-)
Kasuje się posty klikając na "edytuj post" potem na zaawansowane i tam jest opcja kasowania.[/QUOTE]
Lub nawet szybciej można kliknąć "edytuj" i poprawić co nie wyszło:)

[FONT=Verdana][quote name='gosiaczek1984']Ja czuje,ze wymiekne,bo bardzo mnidm to wszystko zalamuje,a wiem,ze nidm jestem w stanie wszystkim zwierzakom pomoc i to mnidm dreczy[/QUOTE][/FONT]

Wszystkim psom nie pomożesz. Zmieniłaś świat Bambula, a to wielkie osiągnięcie.

Posted

[quote name='Maciek777']Lub nawet szybciej można kliknąć "edytuj" i poprawić co nie wyszło:)

Wszystkim psom nie pomożesz. Zmieniłaś świat Bambula, a to wielkie osiągnięcie.[/QUOTE]

Tak Bambulka świat zmieniłam,ale chciałabym tych wszystkich istotek,a się nie da i to bardzo załamuje

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Tak Bambulka świat zmieniłam,ale chciałabym tych wszystkich istotek,a się nie da i to bardzo załamuje[/QUOTE]

Gosiu całemu światu nie pomożesz i go nie zbawisz niestety ale tym kilku bidom na pewno :) więc głowa do góry !!!!!
uściski dla pięknego chłopaka :loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Gosiu całemu światu nie pomożesz i go nie zbawisz niestety ale tym kilku bidom na pewno :) więc głowa do góry !!!!!
uściski dla pięknego chłopaka :loveu:[/QUOTE]

wiem,zawsze byłam strasznie uczulona na krzywdę zwierząt,ale jak zalogowałam się na dogo to to przerasta mnie,narazie się trzymam i próbuje być twarda,ale nie wiem czy to długo jeszcze potrwa,gdybym mogła to bym wzięła wszystkie psiaki zresztą jak każda z was:)

Posted

[quote name='gosiaczek1984']wiem,zawsze byłam strasznie uczulona na krzywdę zwierząt,ale jak zalogowałam się na dogo to to przerasta mnie,narazie się trzymam i próbuje być twarda,ale nie wiem czy to długo jeszcze potrwa,gdybym mogła to bym wzięła wszystkie psiaki zresztą jak każda z was:)[/QUOTE]

Oj Gosiu gdyby się tylko tak dało ...gdybyśmy miały warunki i mogły zapewnić tym wszystkim biedom domy było by wspaniale :) a tak cóż nam pozostaje ....Walczyć i jeszcze raz Walczyć o ich lepsze jutro !!!!!!!!!!! Gosia głowa do góry ciocia :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Gosiu a jak łapki Bambula ? lepiej choć troszeczkę ? ...nie znoszę zimy !!!!!!!!!!!![/QUOTE]

wiesz co raz lepiej ,raz gorzej,na początku jak wstaje to trochę słabo idzie,ale jak już rozchodzi,to normalnie,kupiłam mu tabletki takie przeciwbólowe ,będę mu dawać przez około 2 tyg tak kuracyjnie,oczywiście codzienie podaję mu dalej artroflex,oby ta zima sie już skończyła

Posted

[quote name='Martika@Aischa']To i ja przyłącze się do prośby ;) byle by do marca ;)[/QUOTE]

uff jeszcze trochę i wiosna,zielona trawka,pieski biegające,leżące rozłożone na trawce,bez zimna,jeśli mogę to zamieszczę tu zdjęcie mojego Maksia istotki ,której nie potrafie zapomnieć,Maksiu Panci jest zawsze z Toba nawet za TM