Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosiaczek1984 napisał(a):
He he no nie będę ryzykować,na wiosnę na pewno się z daleka zobaczą jak Tofik na spacerki będzie chodził

Tofik to straszny zmarzluch,jak go biorę na dwór jak jest zimniej,to ledwo wyjdzie i tyłem wraca od razu do domu do ciepłego i do otwierania szafeczek z garnkami,maskara wtedy jest:)

Posted

bela51 napisał(a):
Bambulcu, nawet nie podejrzewasz, jakie miales szczescie, ze własnie tu jestes. U gosiaczka.:lol:

chyba troszke podejrzewa:) bo kazdego dnia mi dziekuje swoja ucieszona mordka,miloscia,wzruszajacym witaniem na dwoch lapach,odwdziecza sie w kazdy mozliwy sposob,a dla mnie jest wyjatkowym psem i jak mysle o vedze to mnie ...... trafia

Posted

[quote name='gosiaczek1984']
Miałam okazję pobawić sie z maluszkiem.Fajniutki torebkę moją zwiedził.Hihi teraz chodzę z plecaczkiem i mam jak cie ukryc maluszku haha.Nie da się ukryć maluch ma tak fajnie i jest taki szczęśliwy że ho

Posted

elzunia napisał(a):
Witam dopiero udało mi sie tu dziś dobić.Postaram się wrzucić zdjecia dawno tego nie robiłam jak mi sie nie uda to komuś na maila wyślę ok?

Hej już myślałam,że nie doszłaś do domu...mnie całkiem grypa rozebrała i leże plackiem,mam nadzieję,że Bambulek Cie zauroczył

Posted

Hej już myślałam,że nie doszłaś do domu...mnie całkiem grypa rozebrała i leże plackiem,mam nadzieję,że Bambulek Cie zauroczył

Gosiu Bambu to super facet a Tobie wielki ukłon że staruszkiem sie zajęłaś i tyle serca mu dałaś .Wzrostem drobniutka ale sercem Gosiu JESTEŚ WIELKA

Posted

Bambu po spacerez nie reaguje już na nic obojętny bo swoje zrobił.Ogródek czysty buda widać ciepła wiem że Gosia następną już zamówiła czy będzie zamawiać bo boi sie że tu będzie mu mało miejsca....Super dziewczyna zakochana w Bambu na maxa ,a Bambu w niej....to jest nie do opisania jak oni sie kochają.Na spacer jest super ale powrót...porażka jak on ciągnie do domu staje pod furtką i próbuje sobie otworzyć.A jak on ciągnie do domu szok.Wie gdzie jego miejsce.

jeszcze mizianko po spacerku oj jest łasy na głaskanie a na jedzenie....o mało ręki mi nie zjadł.Gosia faktycznie miała racje on musiał być głodowany troche jest tak pazerny
czekam bo pańcia da mi troszkę chrupek...oj kocham jeść

Posted

po spacerku trzeba dokładnie patrzeć ale Bambuś sam próbuje otworzyć sobie furtkę.Wie gdzie mu dobrze

jestem na spacerku

Bambu co kawałek zatrzymuje się na spacerze i domaga sie od panci znaku miłości pieszczotek.Żałuję ,że nie możecie na żywo tego zobaczyć jak on patrzy na swoją pańcię.To jest piękne

a tu chciałbym wszystkim powiedzieć jestem w cudownym kochającym i dbającym o mnie domku i za to dziękuję

Posted

Elżunia zauważyła,że tylnie łapy Bamba trochę siadają,jeśli macie jakieś sprawdzone rzeczy na stawy to napiszcie,teraz dostaje Ortloflex (jakoś tak to się nazywa)

Leki dostaje preparat leży na budzie zeby pamiętać pewnie i dostaje go.Faktycznie łapy tylne widać ,że mu siadają nie idzie pewnie na tych łapach ale jemu to przy swojej pańci nie przeszkadza.Do tego patrząc w jego oczy jestem pewna ze niedowidzi ma takie spojrzenie jak mój Borysek który już jest za TM .Zresztą większość psiaków niedowidzących jak zauważyłam ma takie spojrzenie nie umiem tego opisać.Nie umiem też opisać ich związku Gosi i Bambu.Mogę wszystki powiedzieć z czystym sercem BAMBU LEPIEJ TRAFIC NIE MÓGŁ

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Elżunia zauważyła,że tylnie łapy Bamba trochę siadają,jeśli macie jakieś sprawdzone rzeczy na stawy to napiszcie,teraz dostaje Ortloflex (jakoś tak to się nazywa)
Jeśli masz na myśli Arthroflex (biała butelka z labradorem) to lepszego nie znam:)

Widać, że Bambul rozpieszczany i dopieszczany:)

[quote name='elzunia']Gosiu JESTEŚ WIELKA

Zgadzam się!

Posted

elzunia napisał(a):
Leki dostaje preparat leży na budzie zeby pamiętać pewnie i dostaje go.Faktycznie łapy tylne widać ,że mu siadają nie idzie pewnie na tych łapach ale jemu to przy swojej pańci nie przeszkadza.Do tego patrząc w jego oczy jestem pewna ze niedowidzi ma takie spojrzenie jak mój Borysek który już jest za TM .Zresztą większość psiaków niedowidzących jak zauważyłam ma takie spojrzenie nie umiem tego opisać.Nie umiem też opisać ich związku Gosi i Bambu.Mogę wszystki powiedzieć z czystym sercem BAMBU LEPIEJ TRAFIC NIE MÓGŁ

Cieszę się,że byłaś dzisiaj u nas i na własne oczy zobaczyłaś jak Bambu jest szczęśliwy,że możesz to wszystkim potwierdzić,bo czasami same słowa nie odzwierciedlają tego,już niejeden mówił ,że pies jest szczęśliwy i wychodziło inaczej,ale mam nadzieję,że teraz już na pewno wiecie,że Bambu i Tofik to dwa moje oczka,Elżunia widziała jak on ciągnie do domu,nie umiem go tego oduczyć.

Posted

[quote name='Maciek777']Jeśli masz na myśli Arthroflex (biała butelka z labradorem) to lepszego nie znam:)

Zgadzam się!
Tak właśnie się nazywa ten lek,ale może jakąś serię zastrzykow na wzmocnienie?

Posted

elzunia napisał(a):
Leki dostaje preparat leży na budzie zeby pamiętać pewnie i dostaje go.

Nie zamarznie lub nie nie straci swoich właściwości? Chyba jednak:cool3: Może lepiej napisać na misce albo coś?:roll:

Posted

Tak właśnie się nazywa ten lek,ale może jakąś serię zastrzykow na wzmocnienie?

Co do zastrzyków to nie wiem. Wiem tylko, że ten preparat regularnie stosowany działa cuda:)

Posted

elzunia napisał(a):

Tak preparat stoi na budzie ,bo codziennie rano godzina 8 mój chloapak niesie mu na patelni podgrzane jedzenie i dolewa dawkę leku,jak Bambu zje to idą na poranny spacer,ranne spacery należą do nich

Posted

[quote name='Maciek777']Jeśli masz na myśli Arthroflex (biała butelka z labradorem) to lepszego nie znam:)

Zgadzam się!

Mój mały Cezarek z wrodzoną krzywizną łapek i potwornymi bólami reumatycznymi, potrafił wygryzać sobie łapki do krwi :placz:. Od kiedy bierze ArthroFox (chyba) biała butelka z bernardynem (nie wiem, czy to ten sam preparat o którym pisał Maciek777), to poprawa jest OGROMNA. Sporadycznie zdarza się, że łapeczki sobie wyzlizuje, ale nie jest to już "leczenie do krwi".