gosiaczek1984 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 no w końcu się nauczyłam,teraz będe często wam wysyłać zdjecia Quote
Agata Balu Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Tylko dowiedz się gosiaczku jak duże mogą być te zdjęcia. Chyba maksymalny rozmiar gdzieś jest podany. Quote
gosiaczek1984 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Agata Balu napisał(a):Tylko dowiedz się gosiaczku jak duże mogą być te zdjęcia. Chyba maksymalny rozmiar gdzieś jest podany. znalazłam ,że na pół wiadomości, i te dwa ostatnie już się udało zrobić w normlanym formacie he he Quote
Aki Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Niestety tak. Nie wiem co chciałabyś wiedzieć, ale jeśli masz jakieś pytania to pisz śmiało na PW Quote
gosiaczek1984 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 aki napisał(a):niestety tak. Nie wiem co chciałabyś wiedzieć, ale jeśli masz jakieś pytania to pisz śmiało na pw aki ty chciałaś dobrze,nie ma tego złgo co by na dobre nie wyszło:) bambuś jest już szczęśliwy Quote
gosiaczek1984 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 A to jestem ja Tofik,ciekawe kiedy poznam Bambulka oko w oko:) Quote
Merys Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Gosiu oj tylko ostrożnie, bo nie wiadomo jak Bambu na niego zareaguje. Pozwolę sobie zaprosić do naszej nowej podopiecznej, znęcał się nad nią chłopiec który miał 7 lat..:shake: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238325-Sunia-w-typie-spaniela-ofiar%C4%85-zn%C4%99cania Quote
gosiaczek1984 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='Merys']Gosiu oj tylko ostrożnie, bo nie wiadomo jak Bambu na niego zareaguje. Pozwolę sobie zaprosić do naszej nowej podopiecznej, znęcał się nad nią chłopiec który miał 7 lat..:shake: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238325-Sunia-w-typie-spaniela-ofiarą-znęcania Myślę,że jednak się nie poznają,bo Bambu by na pewno pomyślał ,że to jedzonko Quote
Cantadorra Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Ależ piękne zwierzątko, śliczny i słodki :) Faktycznie Bambu mógłby chcieć spróbować, czy jest smakowity :) Quote
elzunia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):Elzunia daj mi znać kiedy możesz mnie odwiedzić. Gosiaczku pasuje Ci po niedzieli?Napisz i będę .W tym tyg moja mała aktoreczka występuje.Muszę z córką iść na wystepy Jasełek na razie dają u nas jutro w bibliotece potem ruszamy na gminę naszą.Tak jeśli masz wolne to po niedzieli albo w piątek w tym tygodniu.Ale była bym rano bo po 12 muszę byc w domciu Quote
gosiaczek1984 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Hej pasowaloby mi w piatek,bo od poniedzialku juz ide do pracy,bo juz koniec urlopu Quote
elzunia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):Hej pasowaloby mi w piatek,bo od poniedzialku juz ide do pracy,bo juz koniec urlopu Dobrze będę rano jak Ci pasuje.Córe na 8 odprowadzam i podejde od razu do Was Quote
gosiaczek1984 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 elzunia napisał(a):Dobrze będę rano jak Ci pasuje.Córe na 8 odprowadzam i podejde od razu do Was oki to nastawie budzik i bede czekać,pójdziemy na spacerek Quote
Cantadorra Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):oki to nastawie budzik i bede czekać,pójdziemy na spacerek Widzisz gosiaczek, trzeba będzie wstać rano w urlop :) Fuj, jak ja tego nie lubię, obyś Ty tak nie miała. Wymiziaj Bambu ode mnie :) Cieszę się, że Bambu ma swojego człowieka do przytulania - Ciebie:) Quote
Maciek777 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='gosiaczek1984']A to jestem ja Tofik,ciekawe kiedy poznam Bambulka oko w oko:) Jaka fajna łasica;) Jeśli Bambu go nie zje to będzie niezły duet:) Masz jeszcze jakieś zwierzaki w zanadrzu?:) Quote
gosiaczek1984 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Cantadorra napisał(a):Widzisz gosiaczek, trzeba będzie wstać rano w urlop :) Fuj, jak ja tego nie lubię, obyś Ty tak nie miała. Wymiziaj Bambu ode mnie :) Cieszę się, że Bambu ma swojego człowieka do przytulania - Ciebie:) He he dobrze mi to zrobi jak tak wstanę 8,00 na równe nogi ,baczność i spacer z Bambulkiem ,nawet buty specjalne zakupiłam na spacerki he he.Elżunia melduję się na poranna kawę u mni ,będe czekać,zwarta i gotowa może trochę zaspana:) Ucałuję Bambulka mocno ,mocno Quote
gosiaczek1984 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Maciek777 napisał(a):Jaka fajna łasica;) Jeśli Bambu go nie zje to będzie niezły duet:) Masz jeszcze jakieś zwierzaki w zanadrzu?:) Niestety już nie mam ,ale bardzo bym chciała,ale już pozwolenia nie mam:)bo każde zwierzątko wziełam bez pytania mojej drugiej połowki,która teraz by w ogień skoczyła za zwierzaczkami,jak narazie to będą trzy zwierzaczki,Tofik,Bambu,Misiu,raczej z Tofikiem nie będe ryzykować,bo nie przżyłabym jakby mu coś Bambulek zrobił,to jest moja kochana kruszynka Quote
gosiaczek1984 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 jak czytam o Once Vedze,to dziękuję Bogu,że oddali go z tej pierwszej adopcji,że nie musiał się dłużej męczyć i nie skończył tak jak Vegusia,biedna sunia,myślę o niej cały czas Quote
gosiaczek1984 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):jak czytam o Once Vedze,to dziękuję Bogu,że oddali go z tej pierwszej adopcji,że nie musiał się dłużej męczyć i nie skończył tak jak Vegusia,biedna sunia,myślę o niej cały czas że oddali Bamba z pierwszej adopcji,w dobrym tego znaczeniu Quote
Maciek777 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):Niestety już nie mam ,ale bardzo bym chciała,ale już pozwolenia nie mam:)bo każde zwierzątko wziełam bez pytania mojej drugiej połowki,która teraz by w ogień skoczyła za zwierzaczkami,jak narazie to będą trzy zwierzaczki,Tofik,Bambu,Misiu,raczej z Tofikiem nie będe ryzykować,bo nie przżyłabym jakby mu coś Bambulek zrobił,to jest moja kochana kruszynka Trzy zwierzaki to i tak dużo obowiązków i poświęconego im czasu. Że też trzeba pracować tyle godzin...;) Ale się Tofik prezentuje:) Quote
gosiaczek1984 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Maciek777 napisał(a):Trzy zwierzaki to i tak dużo obowiązków i poświęconego im czasu. Że też trzeba pracować tyle godzin...;) Ale się Tofik prezentuje:) na razie jeszcze dwa, juz nie dlugo 3 ,to prawda ,a Tofik to nadrabia za czterech;) Quote
gosiaczek1984 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Cantadorra napisał(a):Widzisz gosiaczek, trzeba będzie wstać rano w urlop :) Fuj, jak ja tego nie lubię, obyś Ty tak nie miała. Wymiziaj Bambu ode mnie :) Cieszę się, że Bambu ma swojego człowieka do przytulania - Ciebie:) ja kocham spać,poranne spacery w urlopie z Bambu należą do mojego chłopaka he he Elżuniu dla Ciebie wyjątek:))) Quote
warsawmoo Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):Myślę,że jednak się nie poznają,bo Bambu by na pewno pomyślał ,że to jedzonko uffff Gosia, tak! Dobrze, że nie przyszło Ci do głowy, by je jednak ze sobą zapoznać .. :shake: Quote
gosiaczek1984 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 warsawmoo napisał(a):uffff Gosia, tak! Dobrze, że nie przyszło Ci do głowy, by je jednak ze sobą zapoznać .. :shake: He he no nie będę ryzykować,na wiosnę na pewno się z daleka zobaczą jak Tofik na spacerki będzie chodził Quote
Recommended Posts