elzunia Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='gosiaczek1984']On jest cudowny ,jest szczesliwy![/QUOTE] gosiaczku on nie jest tylko szczęśliwy jest wielkim szczęściarzem Quote
gosiaczek1984 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Jak nas widzi to taniec na dwoch lapach jest Quote
Kocurek Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Jak cudownie,ze jest szczesliwy......taki prezent dostac przed swietami:)))Gosiu masz skarbek:)) Quote
Cantadorra Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Bambulek szczęśliwy więc zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237428-Perfumy-torebki-buty-Mugler-Bulgari-Quess-elegancki-bazarek-Cantadorry-do19-12 Quote
Martika&Aischa Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Dopiero dziś przeczytałam że Babulek już w domku :):):) powodzenia piękny chłopaku :lol: Quote
gosiaczek1984 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Wlasnie wrocilismy z Bambu ze spaceru ,jest tak czysty,ze dopiero jak wychodze z nim na spacer to sie zalatwia,a ma duzy teren i na swoim terenie nie brudzi he he,super jest,jak idziemy na spacer to idziemy,idziemy,bawi sie,ale jak juz wie,ze wracamy to ciagnie odrazu do swojego miejsca,czeka,az mu furtke otworze Quote
Merys Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 hehe bo to dżentelmen :D buziak w nos Quote
gosiaczek1984 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Wlasnie bylismy na spacerze,idziemy,on w rowie cos tam patrzy, a mi w reku zostala smycz z paskiem,pasek mu z szyi spadl,he he,i wyobrazcie sobie,ze zawolalam go i podszedl i sam mi nastawil glowe,zeby mu zalozyla,masakra jest taki madry,jak juz podjezdzam autem,albo moj chlopak to odrazu wie i leci juz do furtki Quote
bela51 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 To wspaniały pies ! Dobrze, ze wreszcie ma swoją Panią . Juz na zawsze :lol: Quote
gosiaczek1984 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Jest bardzo madrym psem,na pewno juz zostanie u nas na zawsze,aa..i jest bardzo silny,jak wracamy to czasami nie nadazam,ale to kwestia czasu,zeby nie ciagnal Quote
warsawmoo Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='gosiaczek1984']Wlasnie bylismy na spacerze,idziemy,on w rowie cos tam patrzy, a mi w reku zostala smycz z paskiem,pasek mu z szyi spadl,he he,i wyobrazcie sobie,ze zawolalam go i podszedl i sam mi nastawil glowe,zeby mu zalozyla,masakra jest taki madry,jak juz podjezdzam autem,albo moj chlopak to odrazu wie i leci juz do furtki[/QUOTE] Gosiaczek, bardzo Cię proszę zwróć uwagę na ten "pasek" (masz chyba na myśli obrożę), żeby był poprawnie założony. Nie możesz dopuszczać do takich sytuacji, bo to się może źle skończyć .. Quote
gosiaczek1984 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Zmienilam mu pasek i zalozylam na luzniejsza dziurke,teraz juz ma dobrze i taka sytuacja na pewno sie nie powtorzy Quote
gosiaczek1984 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Kolejny dzien Bambulka,jest bardzo szczesliwy,za jedzeniem jest tak,ze masakra,ale oczywiscie daje mu tak jak mam napisane na kartce:),i jakas niespodzianka w ciagu dnia,Bambulek wszystkich pozdrawia i dziekuje za wszystko co dla niego zrobiliscie,w srode wysle nowe zdjecia naszego pupila Quote
Kocurek Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 bedziemy czekac na foteczki....glaski dla przystojniaka:) Quote
gosiaczek1984 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 witam wszystkich,BAMBU MA SIĘ ŚWIETNIE,BIEGA ,BAWI SIĘ,NAJPIĘKNIEJSZE JEST TO JAK NAS WITA,POPROSTU TEGO NIE DA SIĘ OPISAĆ,JAK BARDZO JEGO MORDKA SIĘ WTEDY CIESZY,JAK SKACZE,JAK SIĘ CIESZY,TO,AŻ ŁEZKA SIĘ KRĘCI JAK SOBIE POMYŚLĘ ILE SIĘ WYCIERPIAŁ,ROZMAWIAŁAM Z WETERYNARKĄ I ZE WZGLĘDU NA WIEK JUŻ BĘDE MU PODAWAĆ PREPARAT NA WZMOCNIENIE STAWÓW,DZISIAJ WŁAŚNIE PO NIEGO JADĘ,I KUPIĘ MU JESZCZE WITAMINKI,ŻEBY PÓŻNIEJ ZROBIĘ ZDJĘCIA TO PRZEŚLĘ.POZDRAWIAMY Z BAMBULKIEM Quote
Merys Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Gosiu, kup mu ten syrop, jest bardzo doby i na długo starcza, bo daje się tylko 4ml http://zooexpress.pl/go/_search/full_search.php?search_query_words=Arthroflex&x=0&y=0 Wycałuj Bambulka ode mnie :) Quote
Merys Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Bambulek pozdrawia ciotki i wujka :) Quote
Agata Balu Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Wprost nie do wiary!!! Jestem przeszczęśliwa! Quote
gosiaczek1984 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Kupilam wlasnie to,weterynarka tez mi to polecila Quote
warsawmoo Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='gosiaczek1984']Kupilam wlasnie to,weterynarka tez mi to polecila Super! Bardzo dobrze przyswajalny preparat i tak, jak Merys wspomniała, wystarczy na długo. Tutaj jest dość jasno opisany: http://sklep.mvet.pl/Kosci-i-stawy/Chondroprotetyki-1/produkt.1256.Arthroflex-Canine/ Najważniejsze, by stosować odpowiednie dawki, ale skoro Twój wet Ci go poleciła, to mam nadzieję, że równie odpowiednio Tobą pokieruje. Bardzo się cieszę na ten dom Bambu. To najlepszy prezent jaki mogliśmy dostać na Święta :) Quote
elzunia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Merys']Noo daj przysmaka noo :loveu: Bambu jakiś Ty słodki.Nie mogę się doczekać jak Cię poznam osobiście szczęściarzu Quote
Merys Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Gosia " Mieliśmy iść na spacer, ale kostka jest ważniejsza.. " :diabloti: Quote
Recommended Posts