Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie wrocilismy z Bambu ze spaceru ,jest tak czysty,ze dopiero jak wychodze z nim na spacer to sie zalatwia,a ma duzy teren i na swoim terenie nie brudzi he he,super jest,jak idziemy na spacer to idziemy,idziemy,bawi sie,ale jak juz wie,ze wracamy to ciagnie odrazu do swojego miejsca,czeka,az mu furtke otworze

Posted

Wlasnie bylismy na spacerze,idziemy,on w rowie cos tam patrzy, a mi w reku zostala smycz z paskiem,pasek mu z szyi spadl,he he,i wyobrazcie sobie,ze zawolalam go i podszedl i sam mi nastawil glowe,zeby mu zalozyla,masakra jest taki madry,jak juz podjezdzam autem,albo moj chlopak to odrazu wie i leci juz do furtki

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Wlasnie bylismy na spacerze,idziemy,on w rowie cos tam patrzy, a mi w reku zostala smycz z paskiem,pasek mu z szyi spadl,he he,i wyobrazcie sobie,ze zawolalam go i podszedl i sam mi nastawil glowe,zeby mu zalozyla,masakra jest taki madry,jak juz podjezdzam autem,albo moj chlopak to odrazu wie i leci juz do furtki[/QUOTE]

Gosiaczek, bardzo Cię proszę zwróć uwagę na ten "pasek" (masz chyba na myśli obrożę), żeby był poprawnie założony. Nie możesz dopuszczać do takich sytuacji, bo to się może źle skończyć ..

Posted

Kolejny dzien Bambulka,jest bardzo szczesliwy,za jedzeniem jest tak,ze masakra,ale oczywiscie daje mu tak jak mam napisane na kartce:),i jakas niespodzianka w ciagu dnia,Bambulek wszystkich pozdrawia i dziekuje za wszystko co dla niego zrobiliscie,w srode wysle nowe zdjecia naszego pupila

Posted

witam wszystkich,BAMBU MA SIĘ ŚWIETNIE,BIEGA ,BAWI SIĘ,NAJPIĘKNIEJSZE JEST TO JAK NAS WITA,POPROSTU TEGO NIE DA SIĘ OPISAĆ,JAK BARDZO JEGO MORDKA SIĘ WTEDY CIESZY,JAK SKACZE,JAK SIĘ CIESZY,TO,AŻ ŁEZKA SIĘ KRĘCI JAK SOBIE POMYŚLĘ ILE SIĘ WYCIERPIAŁ,ROZMAWIAŁAM Z WETERYNARKĄ I ZE WZGLĘDU NA WIEK JUŻ BĘDE MU PODAWAĆ PREPARAT NA WZMOCNIENIE STAWÓW,DZISIAJ WŁAŚNIE PO NIEGO JADĘ,I KUPIĘ MU JESZCZE WITAMINKI,ŻEBY PÓŻNIEJ ZROBIĘ ZDJĘCIA TO PRZEŚLĘ.POZDRAWIAMY Z BAMBULKIEM

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Kupilam wlasnie to,weterynarka tez mi to polecila

Super! Bardzo dobrze przyswajalny preparat i tak, jak Merys wspomniała, wystarczy na długo. Tutaj jest dość jasno opisany: http://sklep.mvet.pl/Kosci-i-stawy/Chondroprotetyki-1/produkt.1256.Arthroflex-Canine/
Najważniejsze, by stosować odpowiednie dawki, ale skoro Twój wet Ci go poleciła, to mam nadzieję, że równie odpowiednio Tobą pokieruje.
Bardzo się cieszę na ten dom Bambu. To najlepszy prezent jaki mogliśmy dostać na Święta :)