Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super wieści! :multi::multi: tak się bałam jak zareaguje w nowym miejscu, a tu proszę Bambulek lata zadowolony i pokazuje innym burkom kto tu teraz mieszka! Czekamy na filmiki :D
To najlepszy prezent mikołajkowy jaki można było sobie wymarzyć!! Dziękuje!

Posted

Słuchajcie on jest przecudowny,wita mnie na dwóch łapach,właśnie mi zabrał pyzy z mięsem mrożone i cieszył ,byliśmy na spacerku skakał,bawił się ,ja naprawdę sama jestem w szoku,że się tak od razu za klimatyzował,teraz smacznie spi w budzie i naprawdę nie ma z tym problemu,dziękuję wam za niego

Posted

Jak go pierwszy raz zobaczyłam to od razu przekupiłam go smakołykami na dzień dobry He He :),całą drogę leżał na siedzeniu z tyłu i mnie obserwował ,a ja do niego cały czas mówiłam:)Słuchajcie on mnie traktuje jakby mnie znał bardzo długo,wiem,że to się wydaje dziwne ,ale naprawdę tak jest,ani razu nie zawarczał,nie burknął,za godzinkę idziemy na wieczorny spacer.Na jego pyszczku nie widać smutku ,tylko szczęście i gwarantuje,że już tak zostanie i nikt więcej go nie skrzywdzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

właśnie byliśmy na spacerku,i co 2 min zatrzymywanie,bo Bambu mi ryjka pchał pod rękę,żeby go czochrać,głaskać,budę ma ocieplona,słomę w środku plus koc,śpi słodko,a pierwsze jak wchodzę to wita mnie przez furtkę na dwóch łapach,a potem od razu prowadzi do drzwi gdzie jest karma i patrzy w nie jak w obrazek,cwaniaczek:)

Posted

Pierwsza noc za Bambem,moj narzeczony poszedl z nim na poranny spacer,odrazu jak go zawolal wyszedl z budy machajac ogonem ,napil sie cieplej wody i poszli,wracal juz prowadzac pana do swojego miejsca,sam juz go doprowadzil do domu po jednym dniu,niesamowite,zjadl i teraz sobie chodzi i obserwuje