MaDi Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Mam prośbę, czy macie w hotelu zoopsychologa lub osobę która będzie w stanie sporządzić notatkę o zmianie stanu psychicznego/fizycznego Bambu? Quote
Merys Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Dziękujemy za zdjęcia, ehh Bambu, jak najszybciej wracaj do siebie. Quote
Cantadorra Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Na fotkach Bambu wygląda świetnie, jest okazały i spokojny. Ładny psiak. Dobrze, że w psanatorium będzie się rozkręcał....... To przykre, że pojechał radosny a wrócił odmieniony :( Dzisiaj wysylam swoje deklaracje do końca roku. Quote
Merys Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Niestety, Bambu już drugi raz przejechał się na ludziach, ehh :shake: Dziękujemy Cantadorra za wpłaty. Niedługo trzeba będzie mu porobić ogłoszenia, czy ktoś ma pomysł na tekst do nich? To od razu zrobiłabym plakat. Quote
Maciek777 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 MaDi napisał(a):Mam prośbę, czy macie w hotelu zoopsychologa lub osobę która będzie w stanie sporządzić notatkę o zmianie stanu psychicznego/fizycznego Bambu? Masz na myśli oświadczenie potrzebne do postępowania przeciwko jego byłej "opiekunce"? Czy ta osoba z hotelu musi mieć jakiś tytuł (np zoopsycholog) czy wystarczy zwykła osoba, która zna Bambula od dłuższego czasu? Quote
Akrum Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Wczoraj byłam znów w hoteliku :) Bambu - pieszczoch, podgryzał jak zwykle za rękę :) I na każde zawołanie do mnie przybiegał :) Wczoraj było bardzo gorąco, więc długo na dworze z nami nie siedział. Quote
paula_t Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Ciotki, sorry za off'a, ale dzisiaj znalazłam taki przerażający wątek na miau (bez odzewu) i poleciłam dziewczynie, żeby napisała tutaj, wejdźcie proszę: http://www.dogomania.pl/forum/thread...a%C4%87-zabity Quote
MaDi Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Maciek777 napisał(a):Masz na myśli oświadczenie potrzebne do postępowania przeciwko jego byłej "opiekunce"? Czy ta osoba z hotelu musi mieć jakiś tytuł (np zoopsycholog) czy wystarczy zwykła osoba, która zna Bambula od dłuższego czasu? Tak, idealnie jeśli bęzie to ktośz tytułem ale zwykla notka z podpisem też będzie ok. Quote
Kocurek Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Czy deklaracje wysylac na konto Fundacji?Buziole Bambulku.Zgodnie z umowa jutro wysylam moje comiesieczne 3 euro dla Bambula:) Quote
MaDi Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Kocurek napisał(a):Czy deklaracje wysylac na konto Fundacji?Buziole Bambulku.Zgodnie z umowa jutro wysylam moje comiesieczne 3 euro dla Bambula:) Jak najbardziej;) Quote
Juldan Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Bambu wybacz, ale Twoi koledzy z Psanatorium zbierają kasę na hotelik i "odjajeczanie" Zapraszamy na bazarek dla nich [FONT=comic sans ms] KLIK[/FONT] Quote
Maciek777 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 MaDi napisał(a):Tak, idealnie jeśli bęzie to ktośz tytułem ale zwykla notka z podpisem też będzie ok. Tytuły też są:) Jak możesz to napisz mi na PW jak miałoby to oświadczenie / oświadczenia wyglądać. Quote
Cantadorra Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Cieakwe czy Bambu choć trochę się rozruszał....... Przy okazji zapraszam na bazarek z ciuszkami dla innych bied: http://www.dogomania.pl/forum/threads/230235-Najwyzsza-jakosc-za-nisk%C4%85-cene-czyli-bazarek-Cantadorry-do-22-08-2012-r Quote
warsawmoo Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Dobrze, że chociaż jego stan fizyczny się nie pogorszył. Niech to szlag! Tyle już wcześniej przeszedł... Trzymaj się psino!!! Quote
Maciek777 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='warsawmoo']Dobrze, że chociaż jego stan fizyczny się nie pogorszył. Niech to szlag! Tyle już wcześniej przeszedł... Trzymaj się psino!!! Teraz może być już tylko lepiej... Quote
warsawmoo Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 (edited) Maciek777 napisał(a):Teraz może być już tylko lepiej... Obyś był proroczy w swych słowach! Chłopak przecież przeszedł już co najmniej za dwóch :/ Edited August 6, 2012 by warsawmoo Quote
Merys Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Maćku, prośba napisz coś więcej o Bambu. Bawi się piłeczką, gania z dziewczynami? Quote
Cantadorra Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Wygląda fantastycznie na fotach, naprawdę świetnie. O co chodzi? Zapraszam przy okazji na bardzo ciekawą, elegancką i artystyczną jednocześnie biżuterię srebrną: http://www.dogomania.pl/forum/threads/230258-Wyprzedaz-niezwk%C5%82ej-srebrnej-bizuterii-na-Hele-Rudego-i-Niko-do-23-08-2012 Naprawdę warto! Quote
warsawmoo Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Prosimy o info na temat Bambu. Jest trochę lepiej...? Quote
Pyrdka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Widziałam przed wczoraj Babula. Jak zwykle kochany z niego psiak.:lol: Quote
Maciek777 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Merys']Maćku, prośba napisz coś więcej o Bambu. Bawi się piłeczką, gania z dziewczynami?[/QUOTE] Wcześniej (przed adopcją) miał ochotę na jakieś bieganie lub chociaż gryzienie piłki. W tej chwili już go to nie interesuje. Na inne psy też większej uwagi nie zwraca. Gdy są blisko to się przywita, obwącha i idzie dalej. Jest jak kot - chodzi swoimi ścieżkami. Jednak do ludzi podchodzi:) Tyle, że czasem nawet zajmowanie go czymś nie pomaga i po 5 minutach chce wracać do boksu - co innego na smyczy. [quote name='Cantadorra']Wygląda fantastycznie na fotach, naprawdę świetnie. O co chodzi?[/QUOTE] Posmutniał po powrocie. Jest zamknięty w sobie, ma swój świat. Jednak to z tygodnia na tydzień się poprawia:) No i waga też spada. Tak mi się wydaje patrząc na niego, ale musimy zważyć... Quote
Merys Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 Dzięki, kurcze mam nadzieje, że to kwestia czasu i stary Bambu wróci. Quote
Recommended Posts