Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam prośbę, czy macie w hotelu zoopsychologa lub osobę która będzie w stanie sporządzić notatkę o zmianie stanu psychicznego/fizycznego Bambu?

Posted

Na fotkach Bambu wygląda świetnie, jest okazały i spokojny. Ładny psiak. Dobrze, że w psanatorium będzie się rozkręcał....... To przykre, że pojechał radosny a wrócił odmieniony :(
Dzisiaj wysylam swoje deklaracje do końca roku.

Posted

Niestety, Bambu już drugi raz przejechał się na ludziach, ehh :shake:
Dziękujemy Cantadorra za wpłaty. Niedługo trzeba będzie mu porobić ogłoszenia, czy ktoś ma pomysł na tekst do nich? To od razu zrobiłabym plakat.

Posted

MaDi napisał(a):
Mam prośbę, czy macie w hotelu zoopsychologa lub osobę która będzie w stanie sporządzić notatkę o zmianie stanu psychicznego/fizycznego Bambu?

Masz na myśli oświadczenie potrzebne do postępowania przeciwko jego byłej "opiekunce"?
Czy ta osoba z hotelu musi mieć jakiś tytuł (np zoopsycholog) czy wystarczy zwykła osoba, która zna Bambula od dłuższego czasu?

Posted

Wczoraj byłam znów w hoteliku :)
Bambu - pieszczoch, podgryzał jak zwykle za rękę :)
I na każde zawołanie do mnie przybiegał :)
Wczoraj było bardzo gorąco, więc długo na dworze z nami nie siedział.

Posted

Maciek777 napisał(a):
Masz na myśli oświadczenie potrzebne do postępowania przeciwko jego byłej "opiekunce"?
Czy ta osoba z hotelu musi mieć jakiś tytuł (np zoopsycholog) czy wystarczy zwykła osoba, która zna Bambula od dłuższego czasu?

Tak, idealnie jeśli bęzie to ktośz tytułem ale zwykla notka z podpisem też będzie ok.

Posted

Kocurek napisał(a):
Czy deklaracje wysylac na konto Fundacji?Buziole Bambulku.Zgodnie z umowa jutro wysylam moje comiesieczne 3 euro dla Bambula:)

Jak najbardziej;)

Posted

Bambu wybacz, ale Twoi koledzy z Psanatorium zbierają kasę na hotelik i "odjajeczanie"
Zapraszamy na bazarek dla nich

[FONT=comic sans ms]
KLIK[/FONT]

Posted

MaDi napisał(a):
Tak, idealnie jeśli bęzie to ktośz tytułem ale zwykla notka z podpisem też będzie ok.
Tytuły też są:) Jak możesz to napisz mi na PW jak miałoby to oświadczenie / oświadczenia wyglądać.

Posted

[quote name='warsawmoo']Dobrze, że chociaż jego stan fizyczny się nie pogorszył. Niech to szlag! Tyle już wcześniej przeszedł... Trzymaj się psino!!!
Teraz może być już tylko lepiej...

Posted (edited)

Maciek777 napisał(a):
Teraz może być już tylko lepiej...

Obyś był proroczy w swych słowach! Chłopak przecież przeszedł już co najmniej za dwóch :/

Edited by warsawmoo
Posted

[quote name='Merys']Maćku, prośba napisz coś więcej o Bambu. Bawi się piłeczką, gania z dziewczynami?[/QUOTE]
Wcześniej (przed adopcją) miał ochotę na jakieś bieganie lub chociaż gryzienie piłki. W tej chwili już go to nie interesuje. Na inne psy też większej uwagi nie zwraca. Gdy są blisko to się przywita, obwącha i idzie dalej. Jest jak kot - chodzi swoimi ścieżkami. Jednak do ludzi podchodzi:)
Tyle, że czasem nawet zajmowanie go czymś nie pomaga i po 5 minutach chce wracać do boksu - co innego na smyczy.

[quote name='Cantadorra']Wygląda fantastycznie na fotach, naprawdę świetnie. O co chodzi?[/QUOTE]
Posmutniał po powrocie. Jest zamknięty w sobie, ma swój świat. Jednak to z tygodnia na tydzień się poprawia:)
No i waga też spada. Tak mi się wydaje patrząc na niego, ale musimy zważyć...