Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maciek777']Jednak najbardziej brakuje mi właśnie tego jego podgryzania dłoni w poszukiwaniu jedzenia:diabloti: Jeśli się oduczył to też dobrze:roll:[/QUOTE]

A mi tego nie brakuje. Jest dobrze jak jest.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bambu trochę po powrocie powolniejszy, dzisiaj rano nie chciał spacerować, dopiero wieczorem pochodził z Suzi. Suzi przeprowadziła się sama do Bambula i od przeprowadzki jest baaardzo uśmiechnięta.

Posted

Dzięki za wieści, Bambu może niedługo się rozkręci. A to stary wyjadacz, już kolejna dziewczyna bardzo go polubiła. :D
Bardzo dziękujemy Bico :)

Posted

[quote name='Merys']A to stary wyjadacz, już kolejna dziewczyna bardzo go polubiła. :D
A już niedługo będzie kolejna:-) Prawdopodobnie wprowadzi się do niego ta oto Sara:

Nie żeby nie pasował do Suzi, ale na nią czeka pewien malamut w boksie obok...;-)

Posted

[quote name='Merys']Dziękujemy za zdjęcia, jak tam Bambu już trochę lepiej się czuje psychicznie?
Fajna koleżanka :)[/QUOTE]
Chyba jeszcze za wcześnie. Jakoś nie zawsze ma ochotę wyjść na spacer, a to niedobrze bo Bambu waży tyle co dwie Sary:-(

Posted

[quote name='psanatorium']Bambu po powrocie jeszcze się niestety nie rozruszał. Chyba dało mu w kość całe to zamieszanie. Potrzebne zrobienie choć podstawowych badań, bo coś się z psiakiem dzieje.[/QUOTE]
Dobrze będziemy wdzięczni za ich zrobienie.

Posted

[quote name='psanatorium']Bambu po powrocie jeszcze się niestety nie rozruszał. Chyba dało mu w kość całe to zamieszanie. Potrzebne zrobienie choć podstawowych badań, bo coś się z psiakiem dzieje.[/QUOTE]

jest osowiały? czy są jakieś inne objawy? może ciężko mu chodzić jak trochę przytył i np. bolą go stawy?

Posted

Bambu już po badaniach w Kwilczu. Wyniki wszystkie w normie! To super wiadomość, bo kiepską miał minę ostatnio. Doktor stwierdził, że mogło się coś zdarzyć w Łodzi. Jest już lepiej. Mamy nadzieję, że psiak za kilka dni dojdzie do swojegu normalnego stanu. Wyniki krwi wrzucimy jutro.

Posted

a ja wczoraj widziałam Bambu :)

Faktycznie przytył, ale tylko trochę ;)

Ale najważniejsze, że pysio uśmiechnięty, wylizywał nas przez kratki, skakał na drzwi boksu.
I chyba pamiętał, że ja zawsze pyszności miałam, bo szukał od razu czy coś się z kieszeni wyłoni i miał rację :)
Dostał małego smaczka - light :)

Kochany misiek :)