Penny Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Maciek777']Jednak najbardziej brakuje mi właśnie tego jego podgryzania dłoni w poszukiwaniu jedzenia:diabloti: Jeśli się oduczył to też dobrze:roll:[/QUOTE] A mi tego nie brakuje. Jest dobrze jak jest. Quote
psanatorium Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Bambu trochę po powrocie powolniejszy, dzisiaj rano nie chciał spacerować, dopiero wieczorem pochodził z Suzi. Suzi przeprowadziła się sama do Bambula i od przeprowadzki jest baaardzo uśmiechnięta. Quote
Merys Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 Dzięki za wieści, Bambu może niedługo się rozkręci. A to stary wyjadacz, już kolejna dziewczyna bardzo go polubiła. :D Bardzo dziękujemy Bico :) Quote
Maciek777 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Merys']A to stary wyjadacz, już kolejna dziewczyna bardzo go polubiła. :D A już niedługo będzie kolejna:-) Prawdopodobnie wprowadzi się do niego ta oto Sara: Nie żeby nie pasował do Suzi, ale na nią czeka pewien malamut w boksie obok...;-) Quote
Merys Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Dziękujemy za zdjęcia, jak tam Bambu już trochę lepiej się czuje psychicznie? Fajna koleżanka :) Quote
Maciek777 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Merys']Dziękujemy za zdjęcia, jak tam Bambu już trochę lepiej się czuje psychicznie? Fajna koleżanka :)[/QUOTE] Chyba jeszcze za wcześnie. Jakoś nie zawsze ma ochotę wyjść na spacer, a to niedobrze bo Bambu waży tyle co dwie Sary:-( Quote
Merys Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 eh fatalnie tym bardziej w jego wieku.. mam nadzieje, że na dniach się rozrusza. Quote
Merys Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Zapraszam do wątku psiaków w typie owczarka belgijskiego http://www.dogomania.pl/forum/threads/229494-Z-pseudohodolwi-do-lasu-Potrzebna-pomoc! Quote
psanatorium Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Bambu po powrocie jeszcze się niestety nie rozruszał. Chyba dało mu w kość całe to zamieszanie. Potrzebne zrobienie choć podstawowych badań, bo coś się z psiakiem dzieje. Quote
Merys Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='psanatorium']Bambu po powrocie jeszcze się niestety nie rozruszał. Chyba dało mu w kość całe to zamieszanie. Potrzebne zrobienie choć podstawowych badań, bo coś się z psiakiem dzieje.[/QUOTE] Dobrze będziemy wdzięczni za ich zrobienie. Quote
MaDi Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Jakie są objawy? Mam nadzieję,ze to "tylko" stres. Quote
bico Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='psanatorium']Bambu po powrocie jeszcze się niestety nie rozruszał. Chyba dało mu w kość całe to zamieszanie. Potrzebne zrobienie choć podstawowych badań, bo coś się z psiakiem dzieje.[/QUOTE] jest osowiały? czy są jakieś inne objawy? może ciężko mu chodzić jak trochę przytył i np. bolą go stawy? Quote
Pyrdka Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Biedny Bambo. Mam nadzieję,że to nic poważnego. Quote
psanatorium Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Bambu umówiony na przebadanie po niedzieli. Jeżeli gorzej się poczuje, pojedzie wcześniej. Trzymajcie kciuki za Bambula. Quote
Akrum Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Bambu, rozkręć się troszkę i nie martw ciotek. ja myślę, że chłopak po prostu musi się na nowo odnaleźć... wierzę, że wyniki będą ok. Quote
warsawmoo Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Co tam, ty bido, się u ciebie znowu złego dzieje...? Same zmartwienia ... Czekamy z niecierpliwością na wyniki. Quote
psanatorium Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Bambu już po badaniach w Kwilczu. Wyniki wszystkie w normie! To super wiadomość, bo kiepską miał minę ostatnio. Doktor stwierdził, że mogło się coś zdarzyć w Łodzi. Jest już lepiej. Mamy nadzieję, że psiak za kilka dni dojdzie do swojegu normalnego stanu. Wyniki krwi wrzucimy jutro. Quote
Akrum Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 a ja wczoraj widziałam Bambu :) Faktycznie przytył, ale tylko trochę ;) Ale najważniejsze, że pysio uśmiechnięty, wylizywał nas przez kratki, skakał na drzwi boksu. I chyba pamiętał, że ja zawsze pyszności miałam, bo szukał od razu czy coś się z kieszeni wyłoni i miał rację :) Dostał małego smaczka - light :) Kochany misiek :) Quote
Recommended Posts