Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Agata Balu zadeklarowała pokrycie kosztów transportu:loveu:
Maćku wyślij proszę Agacie PW z wszystkimi niezbędnymi danymi.

OK, już wysyłam!
Dzięki!

Bambul wreszcie na swoim:-)

Posted

Bambu jest przekochanym psem. Całą drogę do nowego domu zniósł bez najmniejszego problemu :) Spokojnie sobie leżał. Po przyjeździe na miejsce wyskoczył i zaczął zwiedzać okolicę. Był bardzo zainteresowany i ciekawski. Nie mogę się nadziwić, że psiak, który tyle lat spędził przy budzie - tak szybko potrafił się odnaleźć w nowym miejscu. Jest zrównoważony. To wspaniały pies. Myślę, że nowy domek będzie miał dużo radości, a Bambu wspaniałą psią emeryturę. Cieszę się, że mogłam towarzyszyć Bambu w tej drodze. Trzymam kciuki za pierwsze tygodnie i oswajanie się Bambu z nowymi miejscami i niecierpiwie czekam na wieści z nowego domu.
A oto jedyne zdjęcie jakie udało mi się zrobić, pierwsze 5 min Bambula w nowym domu :)

Chciałabym też podziękować Maciejowi - nie spał pół nocy, żeby dowieźć Bambula do Poznania :loveu:

Posted

sybillas napisał(a):
mam nadzieję, że dwudniowy brak informacji o niczym nie świadczy....

Nie bardzo rozumie ta wypowiedz, przecież nie będę dzwoniła do domu Bambu każdego dnia i pytała co robią:roll: Osoby z Łodzi mają za jakiś czas do niego zajrzeć i pomóc w razie jakichkolwiek pytań czy problemów,

• 2 weeks later...
Posted

Niesamowita metamorfoza :multi:
Nareszcie się chłopak doczekał :multi:
Powodzenia Bambulku :loveu:

MaDi, kawał dobrej roboty :):):)
Najpierw Szarik teraz Bambul, a w międzyczasie pewnie jeszcze kilkoro innych, o których nie wiem :razz:
Żeby tak jeszcze Kudłaczowi się udało...

Posted

[quote name='DONnka']Niesamowita metamorfoza :multi:
Nareszcie się chłopak doczekał :multi:
Powodzenia Bambulku :loveu:

MaDi, kawał dobrej roboty :):):)
Najpierw Szarik teraz Bambul, a w międzyczasie pewnie jeszcze kilkoro innych, o których nie wiem :razz:
Żeby tak jeszcze Kudłaczowi się udało...

Kilkoro to mało powiedziane;) Wspaniałe domy to zasługa wielu osób.

Posted

U Bambu wszystko dobrze został zupełnie miejskim psem i jeździ nawet tramwajem na wodne wypady:cool3:
Dzielnie zniósł nawet kąpiel w wannie...cóż powiem Wam że jestem w szoku jaką ta psina przeszła metamorfozę.

• 2 weeks later...
Posted

Bambu został porzucony przez swoją "opiekunkę":angryy: rozstała się ze swoim facetem i zostawiła Bambu u niego, on pracuje nie ma go po całych dniach w domu, musimy szybko coś wymyślić!! Potrzebujemy deklaracji na dalszy pobyt w psanatorium lub dom tymczasowy. Matko kochana tylko siąść i wyć, pomocy ;( Bambu jest w Łodzi bardzo daleko od nas...

Posted

Merys napisał(a):
Bambu został porzucony przez swoją "opiekunkę":angryy: rozstała się ze swoim facetem i zostawiła Bambu u niego, on pracuje nie ma go po całych dniach w domu, musimy szybko coś wymyślić!! Potrzebujemy deklaracji na dalszy pobyt w psanatorium lub dom tymczasowy. Matko kochana tylko siąść i wyć, pomocy ;( Bambu jest w Łodzi bardzo daleko od nas...

Zajrzałam aby przeczytać wieści z domu :angryy: Ludzie są PODLI a Pani "opiekunka" powinna się WSTYDZIĆ !!!!!!! WSTYD !!!!!!!!! :angryy:

Posted

Ja pierd***

sorry, ale tylko to mi się na usta cisnęło...

CHOLERA JASNA, co się dzieje z tymi ludźmi??
Jak mogą być tak nieodpowiedzialni??
Nie liczyć się z uczuciami zwierząt??

Biedny Bambu... tyle już przeszedł w życiu i teraz jeszcze taki zawód...