Cantadorra Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Bambulek wygląda wspaniale :) A jaki przystojny jest we własnym domu :) Quote
imperator Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 w końcu mu się udało :) teraz nikt nie będzie mi wyciągał kości ze siatki :D Quote
Maciek777 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 MaDi napisał(a):Agata Balu zadeklarowała pokrycie kosztów transportu:loveu: Maćku wyślij proszę Agacie PW z wszystkimi niezbędnymi danymi. OK, już wysyłam! Dzięki! Bambul wreszcie na swoim:-) Quote
bela51 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Niezmiernie sie ciesze Bambulcu !!!!! Moze wreszcie przyjdzie pora na Barnabe ? Quote
Penny Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Zdjęcie z nowego domu jest super. Takiego Bambu właśnie lubię - uśmiechniętego :) Quote
Maciek777 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Przepraszam, że nie na temat, ale nie mam wyboru. 4 szczeniaki potrzebują pomocy! http://www.dogomania.pl/forum/threads/226171-Psia-rodzinka-b%C5%82aga-cho%C4%87-o-kilka-groszy-na-hotel%21 Dziękuję chociażby za podrzucenie:-) Quote
Aki Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Bambu jest przekochanym psem. Całą drogę do nowego domu zniósł bez najmniejszego problemu :) Spokojnie sobie leżał. Po przyjeździe na miejsce wyskoczył i zaczął zwiedzać okolicę. Był bardzo zainteresowany i ciekawski. Nie mogę się nadziwić, że psiak, który tyle lat spędził przy budzie - tak szybko potrafił się odnaleźć w nowym miejscu. Jest zrównoważony. To wspaniały pies. Myślę, że nowy domek będzie miał dużo radości, a Bambu wspaniałą psią emeryturę. Cieszę się, że mogłam towarzyszyć Bambu w tej drodze. Trzymam kciuki za pierwsze tygodnie i oswajanie się Bambu z nowymi miejscami i niecierpiwie czekam na wieści z nowego domu. A oto jedyne zdjęcie jakie udało mi się zrobić, pierwsze 5 min Bambula w nowym domu :) Chciałabym też podziękować Maciejowi - nie spał pół nocy, żeby dowieźć Bambula do Poznania :loveu: Quote
hotelterier5 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Kurcze, już dawno zapomniałam, że tak wyglądał... Quote
hotelterier5 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 To zdjecie po zabraniu z łańcucha znowu mnie zaszokowało Quote
sybillas Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 mam nadzieję, że dwudniowy brak informacji o niczym nie świadczy.... Quote
MaDi Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 sybillas napisał(a):mam nadzieję, że dwudniowy brak informacji o niczym nie świadczy.... Nie bardzo rozumie ta wypowiedz, przecież nie będę dzwoniła do domu Bambu każdego dnia i pytała co robią:roll: Osoby z Łodzi mają za jakiś czas do niego zajrzeć i pomóc w razie jakichkolwiek pytań czy problemów, Quote
DONnka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Niesamowita metamorfoza :multi: Nareszcie się chłopak doczekał :multi: Powodzenia Bambulku :loveu: MaDi, kawał dobrej roboty :):):) Najpierw Szarik teraz Bambul, a w międzyczasie pewnie jeszcze kilkoro innych, o których nie wiem :razz: Żeby tak jeszcze Kudłaczowi się udało... Quote
MaDi Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [quote name='DONnka']Niesamowita metamorfoza :multi: Nareszcie się chłopak doczekał :multi: Powodzenia Bambulku :loveu: MaDi, kawał dobrej roboty :):):) Najpierw Szarik teraz Bambul, a w międzyczasie pewnie jeszcze kilkoro innych, o których nie wiem :razz: Żeby tak jeszcze Kudłaczowi się udało... Kilkoro to mało powiedziane;) Wspaniałe domy to zasługa wielu osób. Quote
Maciek777 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Wiadomo już jak się Bambu zadomowił i zaprzyjaźnił z Państwem oraz jak znosi miejskie warunki? Quote
Pyrdka Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Też jestem ciekawa co u Bambula? Coś za cicho sie zrobiło. Quote
sybillas Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Ja też się niepokoję, ale podobno niepotrzebnie. Oby tak było. Quote
MaDi Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 U Bambu wszystko dobrze został zupełnie miejskim psem i jeździ nawet tramwajem na wodne wypady:cool3: Dzielnie zniósł nawet kąpiel w wannie...cóż powiem Wam że jestem w szoku jaką ta psina przeszła metamorfozę. Quote
Cantadorra Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Takie wiadomości cieszą. I oto pojawił się,który jeździł tramwajem :) Quote
MaDi Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Zapraszam do nowych psów w potrzebie:( http://www.dogomania.pl/forum/threads/228344-Pilnie-potrzebna-pomoc-dla-7-ps%C3%B3w-!!!?p=19248115#post19248115 Quote
Kocurek Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 a ja sobie wpadlam do Bambulka i wirtualnie go caluje...:)Ciekawe czy spi na kanapie...:)? Quote
Merys Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Bambu został porzucony przez swoją "opiekunkę":angryy: rozstała się ze swoim facetem i zostawiła Bambu u niego, on pracuje nie ma go po całych dniach w domu, musimy szybko coś wymyślić!! Potrzebujemy deklaracji na dalszy pobyt w psanatorium lub dom tymczasowy. Matko kochana tylko siąść i wyć, pomocy ;( Bambu jest w Łodzi bardzo daleko od nas... Quote
Martika&Aischa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Merys napisał(a):Bambu został porzucony przez swoją "opiekunkę":angryy: rozstała się ze swoim facetem i zostawiła Bambu u niego, on pracuje nie ma go po całych dniach w domu, musimy szybko coś wymyślić!! Potrzebujemy deklaracji na dalszy pobyt w psanatorium lub dom tymczasowy. Matko kochana tylko siąść i wyć, pomocy ;( Bambu jest w Łodzi bardzo daleko od nas... Zajrzałam aby przeczytać wieści z domu :angryy: Ludzie są PODLI a Pani "opiekunka" powinna się WSTYDZIĆ !!!!!!! WSTYD !!!!!!!!! :angryy: Quote
Akrum Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Ja pierd*** sorry, ale tylko to mi się na usta cisnęło... CHOLERA JASNA, co się dzieje z tymi ludźmi?? Jak mogą być tak nieodpowiedzialni?? Nie liczyć się z uczuciami zwierząt?? Biedny Bambu... tyle już przeszedł w życiu i teraz jeszcze taki zawód... Quote
Recommended Posts