Maciek777 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 To już dzisiaj! I jak tu usiedzieć spokojnie???:-) Quote
MaDi Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='Maciek777']To już dzisiaj! I jak tu usiedzieć spokojnie???:-)[/QUOTE] Dokładnie! Quote
MaDi Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Wizyta wypadła pomyślnie! Pilnie potrzebny transport z hotelu do Łodzi!!! Quote
Merys Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 [quote name='Aki']Jeśli wynik wizyty będzie pozytywny to oferuję Bambu podwózkę w przyszły czwartek do nowego domu - jadę w czwartek do Żyrardowa, to o Łódź mogę "zahaczyć"...[/QUOTE] Madi, Aki zaoferowała transport dla Bambu. Cudowna wiadomość:multi: Wreszcie!!!!!!! Quote
bico Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='MaDi']Wizyta wypadła pomyślnie! Pilnie potrzebny transport z hotelu do Łodzi!!![/QUOTE] super wiadomość:multi::multi: a co to w ogóle za domek? gdzie wypatrzyli Bambulca? MaDi, na poprzedniej stronie Aki oferowała transport do nowego domu:) Quote
terier Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Wspaniałe wieści :multi: Bambuś jedzie do domku! Nareszcie :loveu: Quote
Juldan Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 MaDi, nie bij:evil_lol: ale napiszę co, nieco... Domek w Łodzi, bardzo zielone, spokojne osiedle. Małe, skromne mieszkanko, na parterze wieżowca. Dwoje ludzi, Pani mówiła o Bambu z takim uczuciem w oczach, które chciałabym widzieć u wszystkich ludzi. W domu jest ktoś cały czas, bo Pan jest na emeryturze. Pani póki co nie pracuje. Pan miał wcześniej psy, dla Pani będzie to pierwszy Psi przyjaciel. Odpowiadali na wszystkie pytania, sami też zadawali sporo pytań. I przede wszystkim, oboje nie mogą się doczekać kiedy w końcu Bambu u nich zamieszka. Jednym słowem- swojego podopiecznego bym Tym ludziom oddała. Będzie miał kochający Dom, prosiłam żeby Państwo w razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości się z nami kontaktowali, żeby nie wstydzili się pytać, radzić. Obiecali, że w razie potrzeby skorzystają z każdej formy pomocy. Cieszę się bardzo Bambu:multi: a jechałam tam pełna obaw. Chyba łatwiej robi się wizyty p/a dla "obcych" psów... Quote
Akrum Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Bambu, miśku kochany :) Jak ja się ciesze, że się doczekałeś w końcu swojego człowieka :):):) Quote
Penny Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Czyli nasz niedźwiadek niedługo pojedzie do domu :) Quote
Maciek777 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Bambulu, udało się:-):-):-) On jest jednym z tych psów, które są znakiem rozpoznawczym tego hotelu, ale co tam:-) Niech to zabrzmi jak chce, ale nie mogę się już doczekać kiedy wyjedzie:-) Czekał, czekał i się doczekał:-):-):-) Quote
MaDi Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Maciek777']Bambulu, udało się:-):-):-) On jest jednym z tych psów, które są znakiem rozpoznawczym tego hotelu, ale co tam:-) Niech to zabrzmi jak chce, ale nie mogę się już doczekać kiedy wyjedzie:-) Czekał, czekał i się doczekał:-):-):-)[/QUOTE] Wybaczcie ale jestem niesamowicie zakręcona i niestety mamy ciągle nowych podopiecznych. Poradźcie mi proszę jak to teraz wszystko zorganizować od A-Z? Quote
Maciek777 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='MaDi']Wybaczcie ale jestem niesamowicie zakręcona i niestety mamy ciągle nowych podopiecznych. Poradźcie mi proszę jak to teraz wszystko zorganizować od A-Z?[/QUOTE] Ale co konkretnie? Możliwe, że to teraz ja się zakręciłem:-) Quote
MaDi Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Maciek777']Ale co konkretnie? Możliwe, że to teraz ja się zakręciłem:-) Transport wydanie go z hotelu itp. Jak zorganizować podpisanie naszej umowy itp? Wybaczcie ale mam od soboty strasznie ciężki przypadek na głowie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227290-Prawdziwy-CRITTERS-GIZMO-w-wielkiej-potrzebie-!!! Quote
Merys Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Może osoba, która podwiezie Bambu do nowego domu, o ile oczywiście to nie będzie problem, podpisze umowę adopcyjną i prześle ją do Ciebie Madi? Quote
Maciek777 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='MaDi']Transport wydanie go z hotelu itp. Jak zorganizować podpisanie naszej umowy itp? Ja mogę wydać go z hotelu bo to prawdopodobnie będzie bardzo wcześnie rano. Transport jest:-) Aki to była opiekunka w hotelu Terier więc spokojnie - zna Bambu i bez problemu sobie poradzi:-) Co do szczegółów przejazdu i podpisania umowy to już umówicie się między sobą. Masz z Aki jakiś kontakt? Jak by co to daj mi znać na PW:-) Quote
MaDi Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='Maciek777']Ja mogę wydać go z hotelu bo to prawdopodobnie będzie bardzo wcześnie rano. Transport jest:-) Aki to była opiekunka w hotelu Terier więc spokojnie - zna Bambu i bez problemu sobie poradzi:-) Co do szczegółów przejazdu i podpisania umowy to już umówicie się między sobą. Masz z Aki jakiś kontakt? Jak by co to daj mi znać na PW:-) Poproszę o kontakt do Aki na PW. Quote
Maciek777 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='MaDi']Poproszę o kontakt do Aki na PW.[/QUOTE] Poszło!:-) Quote
Cantadorra Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 O kurczaki, Bambu szykuje się w drogę. Piękne wiadomości, Bambulku, nareszcie, nareszcie będziesz na swoim! Super newsy :) Quote
MaDi Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Bambu w czwartek będzie już w domu!:) Jeszcze nigdy tak się nie stresowałam przed adopcją psa, to chyba przez tą odległość. Quote
Pyrdka Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Powodzenia Bambulku. Bądź grzeczny w nowym domu. Quote
Maciek777 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Ode mnie to pewnie ostatnia fotka z hotelu. Myślę, że zrobię jeszcze jakieś z transportu. Nareszcie:-) Quote
bela51 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Alez wiadomosc ! Bambu, mam nadzieje, ze trafiłes do własciwego, najlepszego domku ! Tego zycze Ci z całego serca ! Quote
Cantadorra Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Tak, to bardzo dobre wieści, że Bambino jedzie do domku :) A ja podaję link do wątku, gdzie fundacja zamiast pomagać pogorszyła warunki psiakom: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227348-W-K Quote
Recommended Posts