Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aki']Jeśli wynik wizyty będzie pozytywny to oferuję Bambu podwózkę w przyszły czwartek do nowego domu - jadę w czwartek do Żyrardowa, to o Łódź mogę "zahaczyć"...[/QUOTE]

Madi, Aki zaoferowała transport dla Bambu.
Cudowna wiadomość:multi: Wreszcie!!!!!!!

Posted

[quote name='MaDi']Wizyta wypadła pomyślnie!

Pilnie potrzebny transport z hotelu do Łodzi!!![/QUOTE]

super wiadomość:multi::multi: a co to w ogóle za domek? gdzie wypatrzyli Bambulca?

MaDi, na poprzedniej stronie Aki oferowała transport do nowego domu:)

Posted

MaDi, nie bij:evil_lol: ale napiszę co, nieco...

Domek w Łodzi, bardzo zielone, spokojne osiedle. Małe, skromne mieszkanko, na parterze wieżowca.
Dwoje ludzi, Pani mówiła o Bambu z takim uczuciem w oczach, które chciałabym widzieć u wszystkich ludzi. W domu jest ktoś cały czas, bo Pan jest na emeryturze. Pani póki co nie pracuje.
Pan miał wcześniej psy, dla Pani będzie to pierwszy Psi przyjaciel. Odpowiadali na wszystkie pytania, sami też zadawali sporo pytań. I przede wszystkim, oboje nie mogą się doczekać kiedy w końcu Bambu u nich zamieszka.

Jednym słowem- swojego podopiecznego bym Tym ludziom oddała. Będzie miał kochający Dom, prosiłam żeby Państwo w razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości się z nami kontaktowali, żeby nie wstydzili się pytać, radzić. Obiecali, że w razie potrzeby skorzystają z każdej formy pomocy.

Cieszę się bardzo Bambu:multi: a jechałam tam pełna obaw. Chyba łatwiej robi się wizyty p/a dla "obcych" psów...

Posted

Bambulu, udało się:-):-):-)
On jest jednym z tych psów, które są znakiem rozpoznawczym tego hotelu, ale co tam:-)
Niech to zabrzmi jak chce, ale nie mogę się już doczekać kiedy wyjedzie:-)
Czekał, czekał i się doczekał:-):-):-)

Posted

[quote name='Maciek777']Bambulu, udało się:-):-):-)
On jest jednym z tych psów, które są znakiem rozpoznawczym tego hotelu, ale co tam:-)
Niech to zabrzmi jak chce, ale nie mogę się już doczekać kiedy wyjedzie:-)
Czekał, czekał i się doczekał:-):-):-)[/QUOTE]
Wybaczcie ale jestem niesamowicie zakręcona i niestety mamy ciągle nowych podopiecznych.
Poradźcie mi proszę jak to teraz wszystko zorganizować od A-Z?

Posted

[quote name='MaDi']Wybaczcie ale jestem niesamowicie zakręcona i niestety mamy ciągle nowych podopiecznych.
Poradźcie mi proszę jak to teraz wszystko zorganizować od A-Z?[/QUOTE]
Ale co konkretnie? Możliwe, że to teraz ja się zakręciłem:-)

Posted

Może osoba, która podwiezie Bambu do nowego domu, o ile oczywiście to nie będzie problem, podpisze umowę adopcyjną i prześle ją do Ciebie Madi?

Posted

[quote name='MaDi']Transport wydanie go z hotelu itp. Jak zorganizować podpisanie naszej umowy itp?
Ja mogę wydać go z hotelu bo to prawdopodobnie będzie bardzo wcześnie rano. Transport jest:-) Aki to była opiekunka w hotelu Terier więc spokojnie - zna Bambu i bez problemu sobie poradzi:-) Co do szczegółów przejazdu i podpisania umowy to już umówicie się między sobą.
Masz z Aki jakiś kontakt? Jak by co to daj mi znać na PW:-)

Posted

[quote name='Maciek777']Ja mogę wydać go z hotelu bo to prawdopodobnie będzie bardzo wcześnie rano. Transport jest:-) Aki to była opiekunka w hotelu Terier więc spokojnie - zna Bambu i bez problemu sobie poradzi:-) Co do szczegółów przejazdu i podpisania umowy to już umówicie się między sobą.
Masz z Aki jakiś kontakt? Jak by co to daj mi znać na PW:-)

Poproszę o kontakt do Aki na PW.