Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='MaDi']PILNIE szukam kogoś do wizyty PA dla Bambu w Łodzi.

Znam wolontariuszy spod Łodzi, ale nie wiem czy wizyty PA już robili. Za raz się z nimi skontaktuję...

A tu chociaż dwie fotki. Mam nadzieję, że jedne z ostatnich z hotelu:-)

Edited by Maciek777
Posted (edited)

[quote name='MaDi']PILNIE szukam kogoś do wizyty PA dla Bambu w Łodzi.

z Łodzi na dogo są: ciapuś, szajbus, rita60, Niewiasta_21, nika28, anovip1, Reno2001, ewatonieja

Edited by bico
Posted

[quote name='bico']z Łodzi na dogo są: ciapuś, szajbus, rita60, zuzka, Niewiasta_21, nika28, anovip1, Reno2001, ewatonieja

kochana, wykreśl ze spisu zuzkę, no chyba że to jakaś nowa osoba ma taki sam nick. zuzka już od dawna jest z psiakami, które odeszły za TM.

Posted

[quote name='Akrum']kochana, wykreśl ze spisu zuzkę, no chyba że to jakaś nowa osoba ma taki sam nick. zuzka już od dawna jest z psiakami, które odeszły za TM.[/QUOTE]

nie wiedziałam...:crazyeye: matko, co się stało?:(:(

Posted

[quote name='bico']nie wiedziałam...:crazyeye: matko, co się stało?:(:([/QUOTE]

wrzesień lub październik 2011 roku odeszła. dokładnie nie pamiętam. niestety choroba zabrała tak wspaniałą i dzielną dogomaniaczkę, która do ostatnich dni była tutaj z nami.

Posted

[quote name='Akrum']wrzesień lub październik 2011 roku odeszła. dokładnie nie pamiętam. niestety choroba zabrała tak wspaniałą i dzielną dogomaniaczkę, która do ostatnich dni była tutaj z nami.[/QUOTE]

starsznie mi przykro, bo też ją pamiętam:(:(

Posted

Trzymam kciuki z całych sił oby ludzie okazali się odpowiedzialni.
Wiem że wizyta nie została jeszcze umówiona bo Państwo wysłali nam maila że czekają z niecierpliwością:)

Posted

[quote name='MaDi']Trzymam kciuki z całych sił oby ludzie okazali się odpowiedzialni.
Wiem że wizyta nie została jeszcze umówiona bo Państwo wysłali nam maila że czekają z niecierpliwością:)[/QUOTE]

Bambu też czeka z niecierpliwością - na wspaniały dom :)

Posted

[quote name='Juldan']Wizyta jutro o 16-stej... Bambu, chłopie oby to było to...[/QUOTE]

OOO czyli szybko:) trzymajcie kciuki z całych sił.
Dziękuję.

Posted

Jeśli wynik wizyty będzie pozytywny to oferuję Bambu podwózkę w przyszły czwartek do nowego domu - jadę w czwartek do Żyrardowa, to o Łódź mogę "zahaczyć"...

Posted

[quote name='Juldan']Wizyta jutro o 16-stej... Bambu, chłopie oby to było to...[/QUOTE]

kurcze...oby się udało, co za napięcie i oczekiwanie...

Posted

[quote name='Aki']Jeśli wynik wizyty będzie pozytywny to oferuję Bambu podwózkę w przyszły czwartek do nowego domu - jadę w czwartek do Żyrardowa, to o Łódź mogę "zahaczyć"...[/QUOTE]

cytuję, bo to ważne info:)