Annaa4 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Cudny jest :))) Czemu nikt nie chce takiego łakomczucha :)) z takim to tylko tv oglądać i jeść:D Quote
Merys Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 [quote name='Akrum']Bambu jak zwykle podczas naszych odwiedzin w hoteliku, poszedł z nami i Sambą na dluuugi spacer :) Kochany Bambulek, jest usluchany i za smaczki przybiegnie z najdalszego kawałka pola :) Nawet gdy sarny w oddali widział, to gdy go zawołałyśmy z Pyrdką, od razu przybiegł gdy zobaczył, że z kieszeni biszkopty wyciągamy :) Żarłok z niego, tak z Sambą skakały na mnie, gdy zobaczyły worek z biszkoptami, że aż worek rozerwały, biszkopty się wysypały ;) A jak łapczywie biszkopciki i inne smaczki z ręki bierze, na palce trzeba uważać ;) A oto kilka zdjęć :) Wesoły pychol :D Ta akcja ze smakołykami była zaplanowana ;) Dobra myśl Aniu, trzeba będzie to dopisać w ogłoszeniach :P Quote
Akrum Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 to jeszcze krótki filmik: [video=youtube;_g_cbAJAMzg]http://www.youtube.com/watch?v=_g_cbAJAMzg&feature=youtu.be[/video] Quote
terier Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Jak miło patrzeć na takie uśmiechnięte pyszczki :) Bajeczny widok :) Zapraszam na bazarek Wielkanocny na rzecz szczeniorków Happy Garden http://www.dogomania.pl/threads/224441-WIELKANOCNY-r%C4%99cznie-robione-jajka-i-kartki-pocztowe-na-szczeniaki-do-22-03!!?p=18813354#post18813354 Quote
Merys Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Bambu, to dobrą reklamę robi, ;) już kilka osób pytało co to za hotelik :D Widzą po jego radosnym pyszczku, że porządny. Quote
MaDi Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Bardzo proszę o sprawdzenie zachowań Bambu do kotów. Quote
Penny Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 MaDi napisał(a):Bardzo proszę o sprawdzenie zachowań Bambu do kotów. No to Maciek będzie musiał przywieźć do hoteliku Saszkę, bo ja swoich kotów nie poświęcę :) A tak na serio, to postaramy się to sprawdzić, tylko jeszcze nie wiem jak i kiedy. Czy to oznacza, że jest szansa na dom dla Bambulka? Quote
Akrum Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Zgodnie z ustaleniami jakie prowadziłam z Merys, plakacik z Bambu promujący psi tydzień u nas w mieście :) Oczywiscie plakaty z opisami psiaków też będą, ale na razie Bambu promuje całą akcję :) Quote
MaDi Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Penny napisał(a):No to Maciek będzie musiał przywieźć do hoteliku Saszkę, bo ja swoich kotów nie poświęcę :) A tak na serio, to postaramy się to sprawdzić, tylko jeszcze nie wiem jak i kiedy. Czy to oznacza, że jest szansa na dom dla Bambulka? Na razie nie zapeszajmy;) Quote
MaDi Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Akrum']Zgodnie z ustaleniami jakie prowadziłam z Merys, plakacik z Bambu promujący psi tydzień u nas w mieście :) Oczywiscie plakaty z opisami psiaków też będą, ale na razie Bambu promuje całą akcję :) Super plakat:) Quote
Agata Balu Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Penny napisał(a):No to Maciek będzie musiał przywieźć do hoteliku Saszkę, bo ja swoich kotów nie poświęcę :) A tak na serio, to postaramy się to sprawdzić, tylko jeszcze nie wiem jak i kiedy. Czy to oznacza, że jest szansa na dom dla Bambulka? A może by tak przwieźć Bambu do kotów, które nie boją sie psów? To byłby test 100% Quote
Merys Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='Akrum']Zgodnie z ustaleniami jakie prowadziłam z Merys, plakacik z Bambu promujący psi tydzień u nas w mieście :) Oczywiscie plakaty z opisami psiaków też będą, ale na razie Bambu promuje całą akcję :) No jaki model :D świetna akcja i plakat :) Quote
MaDi Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Agata Balu napisał(a):A może by tak przwieźć Bambu do kotów, które nie boją sie psów? To byłby test 100% I najbezpieczniejszy dla obu stron;) Quote
Annaa4 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Bambu dostanie swoją gażę za upublicznianie jego zdjęć ??:)) Ktoś musi zostać jego agentem :) Quote
Merys Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 I jak macie możliwość sprawdzić jak Bambu reaguje na koty? Quote
Cantadorra Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Merys, za każdym razem jak widzę Twój awatarek, to mnie rozbawia. Jest rewelacyjny :) Quote
Penny Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 MaDi napisał(a):Podnoszę i o test na koty proszę. Rozmawiałam na ten temat z P.Joasią i powiedziała, że Bambu taki test już miał wcześniej i nie wyszło to najlepiej. Jednak warto byłoby sprawdzić to jeszcze raz. Quote
bico Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 ...czyli Bambu jednak na koty poluje?:( ale po fotach i filmiku widać ile w Bambu radości życia, psom nie trzeba przecież wiele, ale człowiek często o tym zapomina... Quote
imperator Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 bico napisał(a):...czyli Bambu jednak na koty poluje?:( ale po fotach i filmiku widać ile w Bambu radości życia, psom nie trzeba przecież wiele, ale człowiek często o tym zapomina... Moja beti jest przyjacielsko nastawiona do wszystkiego co się rusza, ale do kotów np podbiega dość energicznie i staje jak wryta i ogonem merda, ktoś kto patrzyłby na to z boku, mógłby pomyśleć że jest wrogo nastawiona do kociambrów :) A może by zabrać do hoteliku maskotkę kota i zobaczyć co się z nią stanie :D Quote
Maciek777 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='Penny']Rozmawiałam na ten temat z P.Joasią i powiedziała, że Bambu taki test już miał wcześniej i nie wyszło to najlepiej. Jednak warto byłoby sprawdzić to jeszcze raz. Zobaczmy co da się zrobić i to jak najprędzej. Tymczasem fotki Bambula. I Samby. Quote
terier Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ostatnie zdjęcie jest po prostu genialne! Najlepsza reklama hoteliku :) Dwie piękne, uśmiechnięte od ucha do ucha mordki :) Quote
Agata Balu Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Niestety długo trwało to sprawdzanie Bambu na koty i już do tego domu pojechał kotolubny pies. Szkoda ..... a ja mialam nadzieje, że Bambu znalazł dom. Quote
Recommended Posts