Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Akrum']Bambu jak zwykle podczas naszych odwiedzin w hoteliku, poszedł z nami i Sambą na dluuugi spacer :)
Kochany Bambulek, jest usluchany i za smaczki przybiegnie z najdalszego kawałka pola :)

Nawet gdy sarny w oddali widział, to gdy go zawołałyśmy z Pyrdką, od razu przybiegł gdy zobaczył, że z kieszeni biszkopty wyciągamy :)

Żarłok z niego, tak z Sambą skakały na mnie, gdy zobaczyły worek z biszkoptami, że aż worek rozerwały, biszkopty się wysypały ;)
A jak łapczywie biszkopciki i inne smaczki z ręki bierze, na palce trzeba uważać ;)

A oto kilka zdjęć :)

Wesoły pychol :D Ta akcja ze smakołykami była zaplanowana ;)

Dobra myśl Aniu, trzeba będzie to dopisać w ogłoszeniach :P

Posted

MaDi napisał(a):
Bardzo proszę o sprawdzenie zachowań Bambu do kotów.

No to Maciek będzie musiał przywieźć do hoteliku Saszkę, bo ja swoich kotów nie poświęcę :)

A tak na serio, to postaramy się to sprawdzić, tylko jeszcze nie wiem jak i kiedy. Czy to oznacza, że jest szansa na dom dla Bambulka?

Posted

Zgodnie z ustaleniami jakie prowadziłam z Merys, plakacik z Bambu promujący psi tydzień u nas w mieście :)

Oczywiscie plakaty z opisami psiaków też będą, ale na razie Bambu promuje całą akcję :)

Posted

Penny napisał(a):
No to Maciek będzie musiał przywieźć do hoteliku Saszkę, bo ja swoich kotów nie poświęcę :)

A tak na serio, to postaramy się to sprawdzić, tylko jeszcze nie wiem jak i kiedy. Czy to oznacza, że jest szansa na dom dla Bambulka?

Na razie nie zapeszajmy;)

Posted

[quote name='Akrum']Zgodnie z ustaleniami jakie prowadziłam z Merys, plakacik z Bambu promujący psi tydzień u nas w mieście :)

Oczywiscie plakaty z opisami psiaków też będą, ale na razie Bambu promuje całą akcję :)

Super plakat:)

Posted

Penny napisał(a):

A może by tak przwieźć Bambu do kotów, które nie boją sie psów? To byłby test 100%

Posted

[quote name='Akrum']Zgodnie z ustaleniami jakie prowadziłam z Merys, plakacik z Bambu promujący psi tydzień u nas w mieście :)

No jaki model :D świetna akcja i plakat :)

Posted

Agata Balu napisał(a):
A może by tak przwieźć Bambu do kotów, które nie boją sie psów? To byłby test 100%

I najbezpieczniejszy dla obu stron;)

Posted

MaDi napisał(a):
Podnoszę i o test na koty proszę.

Rozmawiałam na ten temat z P.Joasią i powiedziała, że Bambu taki test już miał wcześniej i nie wyszło to najlepiej.
Jednak warto byłoby sprawdzić to jeszcze raz.

Posted

...czyli Bambu jednak na koty poluje?:(

ale po fotach i filmiku widać ile w Bambu radości życia, psom nie trzeba przecież wiele, ale człowiek często o tym zapomina...

Posted

bico napisał(a):
...czyli Bambu jednak na koty poluje?:(

ale po fotach i filmiku widać ile w Bambu radości życia, psom nie trzeba przecież wiele, ale człowiek często o tym zapomina...

Moja beti jest przyjacielsko nastawiona do wszystkiego co się rusza, ale do kotów np podbiega dość energicznie i staje jak wryta i ogonem merda, ktoś kto patrzyłby na to z boku, mógłby pomyśleć że jest wrogo nastawiona do kociambrów :)

A może by zabrać do hoteliku maskotkę kota i zobaczyć co się z nią stanie :D

Posted

[quote name='Penny']Rozmawiałam na ten temat z P.Joasią i powiedziała, że Bambu taki test już miał wcześniej i nie wyszło to najlepiej.
Jednak warto byłoby sprawdzić to jeszcze raz.

Zobaczmy co da się zrobić i to jak najprędzej.
Tymczasem fotki Bambula. I Samby.