Annaa4 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Merys']Już zmieniam adres gdzie można wysyłać karmę: Hotel dla Zwierząt Terier LIPKA WIELKA 31 kolo Nowy Tomyśl woj.wielkopolskie[/QUOTE] jaki jest kod pocztowy ? Quote
Merys Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [SIZE=-1]Kod 64-310 Lwówek Teraz hotel się nazywa Psanatorium. Quote
Annaa4 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 To zamówienie wygląda tak: Produkty ------------------------------------------------------ 1 x JOSERA Balance Light & Senior 15kg+smycz Josera GRATIS!!! () 1 x JOSERA Solido - karma dla malo aktywnych psów 15kg+smycz Josera GRATIS!!! () Quote
MaDi Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Annaa4']To zamówienie wygląda tak: Produkty ------------------------------------------------------ 1 x JOSERA Balance Light & Senior 15kg+smycz Josera GRATIS!!! () 1 x JOSERA Solido - karma dla malo aktywnych psów 15kg+smycz Josera GRATIS!!! () Wow będzie miał zapas na 2 miesiące. Potwierdzam wpłatę 175zł za bazarek dla Bambu. Quote
MaDi Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Annaa4']A to nie ten z pierwszej strony ?: Adres gdzie można wysyłać karmę dla Bambu: 20-015 Lublin, Wschodnia 2[/QUOTE] To nasz fundacyjny a najlepiej aby karma trafiła do hotelu aby dodatkowo nie płacić za przesyłkę. Quote
Annaa4 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Tak wysłane na adres hoteliku :))Ciesze się że chociaż trochę mogę Wam pomóc :) Mam nadzieje że Bambul znajdzie dom, zasłużył ... Przesyłka została w piątek wysłana. To tylko jeszcze tutaj poproszę o potwierdzenie : http://www.dogomania.pl/threads/222355-TRWA-ROZLICZANIE-dla-Teddego-Suni-Bambu-iJuli-do-15.02/page20 Quote
terier Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ale rewelacyjna para :) Bambulek uśmiechnięty :) cudo. Quote
Akrum Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Bambu to super psiak, taki wielki misio z niego, sierść gruba, zadbana :) Jak zwykle poszedł na spacer z naszą Sambą, biegał radosny, zadowolony. Jak tylko zobaczył że mam w kieszeni smakołyki, to przybiegał co chwilkę na zawołanie :) Kochany misiek :) Quote
imperator Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) [video=youtube;KVsEAUfKsjg]http://www.youtube.com/watch?v=KVsEAUfKsjg[/video] Edited March 4, 2012 by imperator Quote
Merys Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 hehe Samba to żywioł :D po co biegać, skoro można coś zjeść dobrego? Łakomczuchy. Quote
Akrum Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 o tak, Samba to wulkan energii i pełna pozytywnej energii sunia :p Rozkręciła Bambu :) Chłopak biegał za nią jak młodzieniaszek :) W boksie też razem siedzą i widać, że im wzajemne towarzystwa odpowiada :) Quote
Merys Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Dobrze niech się chłopak hartuje ;) w sumie jakby nie patrzeć, w stadzie jest najlepiej. :) Quote
Annaa4 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 MaDi napisał(a):Czyli hotelik wie,że to karma dla Bambu? Hmm w sumie na paczce nic raczej nie będzie napisane tyle co tutaj zamieściłam informacje o rodzaju karmy i jej ilości. Dodatkowo dzisiaj kurier już miał paczkę dowieść wysyłałam mu ponownie numer telefonu bo dzwonił do mnie. Quote
Maciek777 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 MaDi napisał(a):Czyli hotelik wie,że to karma dla Bambu? Część Hoteliku już wie, że to dla Bambula, a druga część się jutro dowie jeśli jeszcze nie wie:-) Bynajmniej o 14 jeszcze kuriera nie było. Może później dojechał... Quote
Maciek777 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 (edited) Potwierdzam odbiór: 15 kg Josera Balance, 15 kg Josera Agilo i 2 smycze. W naszym i Bambusia imieniu bardzo dziękuję:-) Edited March 9, 2012 by Maciek777 Quote
Merys Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Akrum napisał(a):za to na moim widać Bambu z kijaszkiem :) [video=youtube;h1U_gMlrQg8]http://www.youtube.com/watch?v=h1U_gMlrQg8&feature=youtu.be[/video] Aaa dopiero teraz zobaczyłam ten filmik, ślepe ze mnie babsko:shake: Dawaj patycek! :D :multi: Quote
Pyrdka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Bambu razem z Sambą porządnie wyspacerowani. Za smaczka dał by się pokroić.Z Sambą -zgrana z nich para. Quote
Akrum Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Bambu jak zwykle podczas naszych odwiedzin w hoteliku, poszedł z nami i Sambą na dluuugi spacer :) Kochany Bambulek, jest usluchany i za smaczki przybiegnie z najdalszego kawałka pola :) Nawet gdy sarny w oddali widział, to gdy go zawołałyśmy z Pyrdką, od razu przybiegł gdy zobaczył, że z kieszeni biszkopty wyciągamy :) Żarłok z niego, tak z Sambą skakały na mnie, gdy zobaczyły worek z biszkoptami, że aż worek rozerwały, biszkopty się wysypały ;) A jak łapczywie biszkopciki i inne smaczki z ręki bierze, na palce trzeba uważać ;) A oto kilka zdjęć :) Quote
Akrum Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Bambu ma piękną, grubą i błyszczącą sierść :) Quote
Recommended Posts