Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Akrum napisał(a):
ciociu i na Bambu przyjdzie czas do naszej lokalnej gazety, po kolei co tydzień ogłaszamy tam jednego naszego psa i jednego hotelowicza :)

Nawet nie śmiem twierdzić inaczej;)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pyrdka napisał(a):
Wiem kochana. Są ludzie i ludziska.Trzeba kochać to, co się robi i tyle.

Dokładnie.

Nowy rok może będzie dla Bambu szczęśliwy i znajdzie swojego człowieka.

Posted

Tutaj nikt nie wierzy w zaawansowany wiek Bambula no i powiem wam, że to doprawdy prawdziwy czyścioch! A ja potwierdzam opłacenie faktur; w styczniu doszło 800zl za faktury nr1/10/2011 i 2/11/2011 , a w lutym doszło 400zł za f nr1/12/2011, dziękujemy

Posted

[quote name='Pyrdka']Co Wy Maciek robicie, że te wszystkie psiaki takie mają mordki uśmiechnięte?[/QUOTE]

Opowiadamy im kawały:-)
Mam nadzieję, że bambu już niedługo będzie miał koleżankę bo szkoda żeby taki przyjacielski psiak miał sam siedzieć. Już się jakieś zapowiadały więc może lada dzień szczęście się do Bambusia uśmiechnie:-)

Posted

Nasza Samba wszystkich w sobie rozkochuje, bo z tego co wiem, to Czapi też za nią strasznie tęskni będąc teraz sam w boksie podczas rekonwalescencji naszej Sambuli po sterylce ;)
Zresztą co się dziwić - kto zna Sambę wie, że wystarczy minuta, dwie i strzała amora wbija się w serce ;)
hihihi oto cała nasza kochana Samba :)

Więc Bambu pewnie dzisiaj dopiero się pręży i wdzięczy :)

Posted

[quote name='Akrum']Nasza Samba wszystkich w sobie rozkochuje, bo z tego co wiem, to Czapi też za nią strasznie tęskni będąc teraz sam w boksie podczas rekonwalescencji naszej Sambuli po sterylce ;)
Zresztą co się dziwić - kto zna Sambę wie, że wystarczy minuta, dwie i strzała amora wbija się w serce ;)
hihihi oto cała nasza kochana Samba :)

Więc Bambu pewnie dzisiaj dopiero się pręży i wdzięczy :)[/QUOTE]
hehe jak paw :D
Prosimy o ich wspólne zdjęcie :)

Posted

Witam.
Numer telefonu który jest na pierwszej stronie to numer do hoteliku ? Będę dzisiaj lub jutro zamawiać karmę a kurierowi zawsze lepiej dać numer telefonu :)

Posted

[quote name='Annaa4']Witam.
Numer telefonu który jest na pierwszej stronie to numer do hoteliku ? Będę dzisiaj lub jutro zamawiać karmę a kurierowi zawsze lepiej dać numer telefonu :)[/QUOTE]
To mój numer;)
Może ktoś podać kontakt tel. do hotelu?
Dziękujemy za karmę.

Posted

[quote name='Akrum']a nowy adres do hoteliku masz??[/QUOTE]
A to nie ten z pierwszej strony ?:
Adres gdzie można wysyłać karmę dla Bambu:
20-015 Lublin, Wschodnia 2