Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam. Na codzien opiekuję się pieskami w hotelu w Lipce Wielkej. Gdyby ktokolwiek z Was miał pytania dotyczące któregoś z psiaków, proszę piszcie śmiało. Proszę o info na forum, lub na mój mail: nadia85@poczta.onet.pl. Ostatnio kilka piesków z naszego Hotelu znalazło swój wymarzony dom, więc mamy kilka wolnych miejsc. Pozdrawiam Was gorąco.

Posted

Cześć ciocie :)

Byłam dzisiaj w hoteliku, na spacer długi wraz z naszą szaloną Sambą poszedł ze mną i imperatorem Bambu :)
Chłopak ma w sobie mnóstwo energii, nawet patykiem się bawił :) Siłę w sobie chłopak ma, nie powiem ;)
A jak wyczuł, że w mojej kieszeni smaczki są, to już był cały mój :)
A jak się ładnie uśmiechał za to do nas :)
Piękny i zadbany :)

Zdjęcia oczywiście mamy i filmik, ale to za chwilkę, bo w domu net mam bardzo wolny, a dopiero zaczynam zgrywanie.

Posted

Merys napisał(a):
Co za model :D dziękujemy za zdjęcia :D

nie ma za co :)
Spacer z Bambu to na prawdę przyjemność :)
a robienie zdjęć - Bambu ładnie pozuje :) i się uśmiecha dużo :)

Posted

Genialne zdjęcia! I mój Bamulek kochany taki uśmiechnięty (i puchaty ), że aż się chce do niego przytulać. Brakuje mi tego szkraba mojego :). Cudnie wygląda i jak się ładnie prezentuje u boku waszej ślicznej Sambusi :) Piękna para :)

Posted

Annaa4 napisał(a):
A ja się zapytam o karmę? Jaką obecnie je lub jaką powinien jeść.

Obecnie je ciągle karmy z Josery, a dokładniej Balance (dla starszych psów) z domieszką Solido (dla dorosłych psów). To dobre połączenie jak dla niego. Smakuje mu i wygląda tak jak widać na fotkach od Akrum i Imperatora:p

Posted

Maciek777 napisał(a):
Obecnie je ciągle karmy z Josery, a dokładniej Balance (dla starszych psów) z domieszką Solido (dla dorosłych psów). To dobre połączenie jak dla niego. Smakuje mu i wygląda tak jak widać na fotkach od Akrum i Imperatora:p

dziękuje za informacje :)

Posted

MaDi napisał(a):
Czas ucieka a Bambu wciąż czeka...
Prosze o pomoc w szukaniu domu w okolicy hoteliku.

ciociu i na Bambu przyjdzie czas do naszej lokalnej gazety, po kolei co tydzień ogłaszamy tam jednego naszego psa i jednego hotelowicza :)