Annaa4 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 MaDi napisał(a):Bambu dostawał Josere. Prosimy o informację co wcina obecnie? prosimy postaram się pod koniec lutego zamówić dla niego karmę :) Quote
MaDi Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Annaa4 napisał(a):prosimy postaram się pod koniec lutego zamówić dla niego karmę :) Super, zawsze to trochę taniej;) Quote
NadiaH Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Witam. Na codzien opiekuję się pieskami w hotelu w Lipce Wielkej. Gdyby ktokolwiek z Was miał pytania dotyczące któregoś z psiaków, proszę piszcie śmiało. Proszę o info na forum, lub na mój mail: nadia85@poczta.onet.pl. Ostatnio kilka piesków z naszego Hotelu znalazło swój wymarzony dom, więc mamy kilka wolnych miejsc. Pozdrawiam Was gorąco. Quote
Cantadorra Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Witamy opiekunkę z Lipki, miziaki dla Bambu. Tymczasem zapraszam na bazarek m.in. ze spodniami narciarskimi: http://www.dogomania.pl/threads/222869-Ciuszkowy-Bazarek-Cioci-Cantadory-%29-18.02.-godz.-22.00 Quote
Akrum Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Cześć ciocie :) Byłam dzisiaj w hoteliku, na spacer długi wraz z naszą szaloną Sambą poszedł ze mną i imperatorem Bambu :) Chłopak ma w sobie mnóstwo energii, nawet patykiem się bawił :) Siłę w sobie chłopak ma, nie powiem ;) A jak wyczuł, że w mojej kieszeni smaczki są, to już był cały mój :) A jak się ładnie uśmiechał za to do nas :) Piękny i zadbany :) Zdjęcia oczywiście mamy i filmik, ale to za chwilkę, bo w domu net mam bardzo wolny, a dopiero zaczynam zgrywanie. Quote
imperator Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 to ja wrzucę chociaż jedną fotkę na zachętę Quote
Akrum Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 (edited) Edited February 12, 2012 by Akrum Quote
Merys Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Co za model :D dziękujemy za zdjęcia :D Quote
Akrum Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ok, na razie tyle, później jeszcze wkleję kolejne, które się zgrywają :) Quote
Akrum Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Merys napisał(a):Co za model :D dziękujemy za zdjęcia :D nie ma za co :) Spacer z Bambu to na prawdę przyjemność :) a robienie zdjęć - Bambu ładnie pozuje :) i się uśmiecha dużo :) Quote
terier Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Genialne zdjęcia! I mój Bamulek kochany taki uśmiechnięty (i puchaty ), że aż się chce do niego przytulać. Brakuje mi tego szkraba mojego :). Cudnie wygląda i jak się ładnie prezentuje u boku waszej ślicznej Sambusi :) Piękna para :) Quote
Akrum Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 krótki filmik, później będzie lepszy :) [video=youtube;xI6rZIHy8DY]http://www.youtube.com/watch?v=xI6rZIHy8DY&feature=youtu.be[/video] Quote
imperator Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 W sumie na filmiku za dużo nie widać, ale zawsze coś :) http://www.youtube.com/watch?v=kTuWyiNDAtA&context=C39b297bADOEgsToPDskLkt3_ZlgQdBR9U5Ftsv1go Quote
Akrum Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 za to na moim widać Bambu z kijaszkiem :) [video=youtube;h1U_gMlrQg8]http://www.youtube.com/watch?v=h1U_gMlrQg8&feature=youtu.be[/video] Quote
Maciek777 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Annaa4 napisał(a):A ja się zapytam o karmę? Jaką obecnie je lub jaką powinien jeść. Obecnie je ciągle karmy z Josery, a dokładniej Balance (dla starszych psów) z domieszką Solido (dla dorosłych psów). To dobre połączenie jak dla niego. Smakuje mu i wygląda tak jak widać na fotkach od Akrum i Imperatora:p Quote
Annaa4 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Maciek777 napisał(a):Obecnie je ciągle karmy z Josery, a dokładniej Balance (dla starszych psów) z domieszką Solido (dla dorosłych psów). To dobre połączenie jak dla niego. Smakuje mu i wygląda tak jak widać na fotkach od Akrum i Imperatora:p dziękuje za informacje :) Quote
MaDi Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Annaa4 napisał(a):Do góry :)))))) Czas ucieka a Bambu wciąż czeka... Prosze o pomoc w szukaniu domu w okolicy hoteliku. Quote
Akrum Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 MaDi napisał(a):Czas ucieka a Bambu wciąż czeka... Prosze o pomoc w szukaniu domu w okolicy hoteliku. ciociu i na Bambu przyjdzie czas do naszej lokalnej gazety, po kolei co tydzień ogłaszamy tam jednego naszego psa i jednego hotelowicza :) Quote
Recommended Posts