Annaa4 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Taki piękny psiak. Pod koniec lutego zakupie karmę dla Bambula- teraz już się nie wyrobię, i bazarek w lutym pójdzie też na niego. Madi a jak finanse ? Wiem że pewnie różowo nie jest ale bardzo źle ? Quote
Akrum Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Widziałam dzisiaj Bambu :) Dostojny psiak z niego, taki piękny, zadbany... i nadal bez domku, eh. Quote
MaDi Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Akrum napisał(a):Widziałam dzisiaj Bambu :) Dostojny psiak z niego, taki piękny, zadbany... i nadal bez domku, eh. Nie załapał się przypadkiem na zdjęcie? Quote
Akrum Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 niestety nie... ale na smakołyki już tak :) jadł ze smakiem :) następnym razem, możliwe że w niedzielę pojedziemy do hoteliku, to postaram się cyknąć chłopakowi pare zdjęć :) Quote
MaDi Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Akrum napisał(a):niestety nie... ale na smakołyki już tak :) jadł ze smakiem :) następnym razem, możliwe że w niedzielę pojedziemy do hoteliku, to postaram się cyknąć chłopakowi pare zdjęć :) Będę wdzięczna również za filmiki z jego udziałem. Quote
Merys Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Annaa4 napisał(a):Taki piękny psiak. Pod koniec lutego zakupie karmę dla Bambula- teraz już się nie wyrobię, i bazarek w lutym pójdzie też na niego. Madi a jak finanse ? Wiem że pewnie różowo nie jest ale bardzo źle ? Za ciekawie nie jest, bardzo dziękujemy Ci za pomoc. Quote
MaDi Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Annaa4 napisał(a):Taki piękny psiak. Pod koniec lutego zakupie karmę dla Bambula- teraz już się nie wyrobię, i bazarek w lutym pójdzie też na niego. Madi a jak finanse ? Wiem że pewnie różowo nie jest ale bardzo źle ? Całe szczęście,że Reksio odszedł z nam z utrzymania i została nam do opłacenia tylko jedna zaległa faktura za niego więc teraz mam nadzieję,że będzie już tylko lepiej. Martwi mnie tylko nasz podpalony kot Teodor który siedzi w klinice już kolejny miesiąc i pilnie szuka chociaż domu tymczasowego:shake: Quote
Merys Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Kochani głosujcie, pomóżmy zwierzętom z Klembowa! http://www.krakvet.pl/forum/ ----> pomoc dla schronisk ---> Głosowanie na schroniska które otrzyma pomoc - styczeń 2012---> Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Klembowie. Udostępniajcie FB http://www.facebook.com/events/326878584013823/ Dzięki! Quote
terier Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Cześć Bambusiu :) Co tam u ciebie słychać śliczny? Quote
Annaa4 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 terier napisał(a):Cześć Bambusiu :) Co tam u ciebie słychać śliczny? O właśnie jak tam psiak żyje ?:) Quote
Akrum Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Bambu żyje sobie bardzo dobrze :) Wczoraj byliśmy liczniejszą grupą w hoteliku odwiedzić nasze psiaki i przy okazji również Bambu załapał się na długi spacer z moim TZ :) Mój TZ powiedział, że Bambu to fajny pies i super kompan do spacerów, wcale nie ciągnął, nie wyrywał się. Aczkolwiek w stosunku do innych psów i suk - czasami chce pokazać, że on jest ważniejszy i silniejszy, nie agresywnie, ale łapą chce pacać :) Maszerowali dzielnie mimo iż wczoraj wietrzysko solidne i mroźne było, ale chłopak futro grube ma, więc ciepło mu było :) A zdjęcia pięknego Bambu są w aparacie i czekają na obróbkę - zrobiliśmy ponad 200 zdjęć psiakom, więc cierpliwości cioteczki :) Quote
terier Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Akrum napisał(a):Bambu żyje sobie bardzo dobrze :) Wczoraj byliśmy liczniejszą grupą w hoteliku odwiedzić nasze psiaki i przy okazji również Bambu załapał się na długi spacer z moim TZ :) Mój TZ powiedział, że Bambu to fajny pies i super kompan do spacerów, wcale nie ciągnął, nie wyrywał się. Aczkolwiek w stosunku do innych psów i suk - czasami chce pokazać, że on jest ważniejszy i silniejszy, nie agresywnie, ale łapą chce pacać :) Maszerowali dzielnie mimo iż wczoraj wietrzysko solidne i mroźne było, ale chłopak futro grube ma, więc ciepło mu było :) A zdjęcia pięknego Bambu są w aparacie i czekają na obróbkę - zrobiliśmy ponad 200 zdjęć psiakom, więc cierpliwości cioteczki :) Pewnie, że z niego świetny kompan :) Ja uwielbiałam z nim spacerować :) W takim razie czekamy z niecierpliwością na zdjęcia :) Quote
Akrum Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 kurcze, jeszcze duże są te zdjęcia... mam nadzieję, że mieszczą się w granicach zgodnie z regulaminem ;) Quote
Aki Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ależ z Bambula misiek się zrobił :) Wielki teraz jest i jeszcze jaki pyskaty :):):) Quote
Recommended Posts