Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taki piękny psiak. Pod koniec lutego zakupie karmę dla Bambula- teraz już się nie wyrobię, i bazarek w lutym pójdzie też na niego. Madi a jak finanse ? Wiem że pewnie różowo nie jest ale bardzo źle ?

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum napisał(a):
Widziałam dzisiaj Bambu :)
Dostojny psiak z niego, taki piękny, zadbany... i nadal bez domku, eh.

Nie załapał się przypadkiem na zdjęcie?

Posted

niestety nie...
ale na smakołyki już tak :)
jadł ze smakiem :)

następnym razem, możliwe że w niedzielę pojedziemy do hoteliku, to postaram się cyknąć chłopakowi pare zdjęć :)

Posted

Akrum napisał(a):
niestety nie...
ale na smakołyki już tak :)
jadł ze smakiem :)

następnym razem, możliwe że w niedzielę pojedziemy do hoteliku, to postaram się cyknąć chłopakowi pare zdjęć :)

Będę wdzięczna również za filmiki z jego udziałem.

Posted

Annaa4 napisał(a):
Taki piękny psiak. Pod koniec lutego zakupie karmę dla Bambula- teraz już się nie wyrobię, i bazarek w lutym pójdzie też na niego. Madi a jak finanse ? Wiem że pewnie różowo nie jest ale bardzo źle ?

Za ciekawie nie jest, bardzo dziękujemy Ci za pomoc.

Posted

Annaa4 napisał(a):

Całe szczęście,że Reksio odszedł z nam z utrzymania i została nam do opłacenia tylko jedna zaległa faktura za niego więc teraz mam nadzieję,że będzie już tylko lepiej.
Martwi mnie tylko nasz podpalony kot Teodor który siedzi w klinice już kolejny miesiąc i pilnie szuka chociaż domu tymczasowego:shake:

Posted

Bambu żyje sobie bardzo dobrze :)

Wczoraj byliśmy liczniejszą grupą w hoteliku odwiedzić nasze psiaki i przy okazji również Bambu załapał się na długi spacer z moim TZ :)
Mój TZ powiedział, że Bambu to fajny pies i super kompan do spacerów, wcale nie ciągnął, nie wyrywał się.
Aczkolwiek w stosunku do innych psów i suk - czasami chce pokazać, że on jest ważniejszy i silniejszy, nie agresywnie, ale łapą chce pacać :)
Maszerowali dzielnie mimo iż wczoraj wietrzysko solidne i mroźne było, ale chłopak futro grube ma, więc ciepło mu było :)

A zdjęcia pięknego Bambu są w aparacie i czekają na obróbkę - zrobiliśmy ponad 200 zdjęć psiakom, więc cierpliwości cioteczki :)

Posted

Akrum napisał(a):
Bambu żyje sobie bardzo dobrze :)

Wczoraj byliśmy liczniejszą grupą w hoteliku odwiedzić nasze psiaki i przy okazji również Bambu załapał się na długi spacer z moim TZ :)
Mój TZ powiedział, że Bambu to fajny pies i super kompan do spacerów, wcale nie ciągnął, nie wyrywał się.
Aczkolwiek w stosunku do innych psów i suk - czasami chce pokazać, że on jest ważniejszy i silniejszy, nie agresywnie, ale łapą chce pacać :)
Maszerowali dzielnie mimo iż wczoraj wietrzysko solidne i mroźne było, ale chłopak futro grube ma, więc ciepło mu było :)

A zdjęcia pięknego Bambu są w aparacie i czekają na obróbkę - zrobiliśmy ponad 200 zdjęć psiakom, więc cierpliwości cioteczki :)

Pewnie, że z niego świetny kompan :) Ja uwielbiałam z nim spacerować :)
W takim razie czekamy z niecierpliwością na zdjęcia :)