Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='terier']Bambu ty czarusiu jeden!!! :) i jak tu się oprzeć takiemu przystojniakowi? no jak?! ;)
Też się dziwię,że domki nie stoją jeszcze w kolejce.

Mam prośbę o podesłanie kilku fajnych zdjęć Bambula oraz filmiku na maila info@lsoz.org
Z góry dziękluję.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ironiaaa napisał(a):
Ehhh szkoda... Najwyrazniej nie byli dobrymi kandydatami na dom dla Bambulka skoro nie potrafili poczekac na niego.
Trzeba szukac dalej!

To na pewno. Szkoda że zwyczajnie nie mogli odebrać telefonu i powiedzieć że go nie chcą. Ale nie ma co znajdzie się inny :)

Posted

Bambu przywitał Nowy Rok ze spokojem. W ogóle nie był zainteresowany świętowaniem. Tylko czekał aż wreszcie wyłączę radio i światło żeby mógł iść spać:eviltong: Bo tak się składa, że ja świętowałem Sylwestra z hotelowymi psinami. Marnuje się biedaczek w tym boksie bo chociaż ma opiekę i naprawde godne warunki to jednak ja widzę go na kanapie z całą rodziną. Na jakiejś dłuuugiej kanapie:p
Najlepsze życzenia dla wszystkich na cały 2012! :multi:

Posted

Maciek777 napisał(a):
Bambu przywitał Nowy Rok ze spokojem. W ogóle nie był zainteresowany świętowaniem. Tylko czekał aż wreszcie wyłączę radio i światło żeby mógł iść spać:eviltong: Bo tak się składa, że ja świętowałem Sylwestra z hotelowymi psinami. Marnuje się biedaczek w tym boksie bo chociaż ma opiekę i naprawde godne warunki to jednak ja widzę go na kanapie z całą rodziną. Na jakiejś dłuuugiej kanapie:p
Najlepsze życzenia dla wszystkich na cały 2012! :multi:

hehe kanapowiec powiadasz :D
Dzięki i wzajemnie :)

Posted

28.12.2011r, do 03.01.2012r.

Zofia G. 40zł
Zofia Maria Ch. 280zł - bazarek (przelew doszedł 02.01.2012r.)
Marta B. 30zł
Anna4. 40zł stała i 300zł - bazarek

Serdecznie dziękujemy!

Posted

[quote name='terier']Madi jakbyś mi przesłała opis i dane kontaktowe to chętnie zrobię misiowi trochę ogłoszeń. To mój mail: magdab.89@interia.pl
Kto ma gotowy tekst do ogłoszeń? Proszę o przesłanie go i napisanie, że został wysłany;)